Kapittel 8

350 5 0
                                    

Lola pov

Jeg skulle til min første skoledag. Kanskje det høres rart ut for noen av dere at en 19 åring går på skole...

--------------------------------------------

Her er Hazza og Lol 19... Hehe...

--------------------------------------------

Men jeg går på skole og er stolt av det!

Jeg tok på meg den lilla sekken min og tok på skoa. "Hurry up Lol! Niall waiting outside!" Jeg nikket og ga Harry klem og løp ut. Niall satt i bilen og tutet på meg. Jeg bare smilte og gikk inn i bilen og han begynte å kjøre. "Looking forward to the first day of school at your new school?" Niall holdte øyene på vegen og smilte. Jeg mumlet ja. Sannheten er at jeg er veldig nervøs! Jeg har bodd her i snart 1 mnd og har ikke fått noen venner her enda, så på tide med skole. Jeg ville egentlig ikke begynne igjen. Men Harry klarte å overtale meg, for jeg vil utdanne meg, men tørr ikke å begynne på ny skole.

Niall parkerte bilen rett foran skolen og folk så mot den røde bilen som var der. Jeg ga Niall en rask kyss og skulle akkurat åpnet døren. "Hey hey! It's not like that! You have to do this..." Niall satt seg opp på fange mitt og begynte å kline med meg skikkelig. Jeg måtte bare himle med øyene når Niall satt seg tilbake til sete sitt. Han tok på låret mitt. "Hey. Have fun! Now all know that you are with the cutest boy who is a member of One Direction!" Lo Niall. Jeg himlet med øyene tok en gang, men med smil. Jeg gikk ut av bilen og tok på sekken som var ved benet mitt og lukket igjen døren. Jeg var på vei til inn på skolegården, men Niall ropte på meg så jeg snudde meg. Han hadde gått ut av bilen. Vi gikk mot hverandre og stoppet opp når vi var bare noen få cm fra hverandre. Jeg hørte bak oss rope at det var Niall og sånt. "I love you..?" Han smilte nervøst. Jeg nusset han på munnen og sa at elsket han også. Vi holdte rundt hverandre og leppene våres møttes. Vi gikk fra hverandre og Niall gikk mot bilen. Han åpnet opp døren til bilen. "Bye Babe. I pick you up!" Sa han og satt seg ned i bilen og lukket igjen døren. Jeg vinket til han da han dro med ene hånda mi i bak lommen min. Jeg snudde meg og gikk inn mot skolegården. Telefonen min ringte så jeg tok den opp og så det var Harry så jeg svarte og tok den inntil øret mitt. "Harry? What's up?" Når jeg nevnte Harry så folk på meg.

"Hey sis. Are you okay?"

"Yeah. Everything is fine..." Jeg himlet med øyene og han sa hade og la på. Det kom en gjeng mot som var lett kledde. De så rett og slett som horer!! "I know One Direction boys?" De sto foran meg og så spørrene på meg. Jeg nikket. "H-How? W-W-What?" Spurte en jente med trang rosa topp som rakk akkurat under puppen og en veldig trang, kort skjørt. "My mom and my dad dead and I will leaving with my TwinBrother, Harry. Niall and me was togheter for one week ago." Sa jeg og smilte. Ide dem skulle si noe ringte telefonen min. Jeg så på telfonen, det var Louis så jeg tok på røret og tok den inntil øret. "Excuse me. Louis rings." Sa jeg og snudde meg. Jeg hørte dem skrek bak meg. Jeg ristet på hode. "Thanks for saving me!"

***

Det var mat, så jeg gikk til kantin og fikk maten min av kantinedama. Jeg så meg litt rundt, hvor skal jeg sitte? Jeg så mot gjengen jeg møtte i dag tidlig og dem smilte og vinket meg bort til borde dems. Jeg sto der og så på lederen. "Come and Sit." Hun smilte og klappet vedsina henne. "But! It's my place!" Hun ble brundt hår himlet med øyene. "It's okey. I can sit here." Sa jeg og gikk mot andre siden. "No! Savannah, now you sit there! Come." Jeg gikk til andre siden og satt meg vedsina henne. "We have not greeted desired the you in stubborn." Hun smilte og jeg nikket. "My name is Brooke." Hun tok på seg selv. "This is Savannah." Sa hu og pekte på andre siden av borde til brunetten. "And this is Nora." Hun pekte på blondine andre siden av borde rett foran meg. "Nice to meet you. My name is Lola, my friends call me Lol." Jeg smilte og nikket.

My brotherWhere stories live. Discover now