Kapittel 25

165 8 4
                                    

Prøv med trist musikk... Det kommer til å hjelpe... Jeg tenker på moren til en som er 3 dager yngre meg har mistet moren sin for noen dager siden. Jeg kjente de begge to hele livet... Så denne er egentlig laget til det... Men liksom ja.. Det skjedde ikke sånn viss du skjønner da...

----------------------------------------------

Lola pov

Legen knidde en slaks sjele på magen min og rullet greie på magen og så på skjermen. "Everything is okey with the baby." Han smilte mens han så på skjermen. "Want to know if it is a girl or a boy?"

Jeg så på Niall som smilte og nikket. Vi hadde blitt enige idag at vi vil vite det.

"It's a girl." Legen tok en utskrift og ga den til Niall. "Here is the girl." Legen gikk tilbake til meg og vi pratet sammen lenge.

***

"Look!" Niall hviste meg bilde. "Aww.. Sweetie..." Jeg smilte for meg selv og vi gikk ut til venterommet for å gå ut, og der så vi Kendall og Harry. "Hey Harry! Look!" Niall gikk stolt til Harry og hviste bilde av ungen. "Aww... So sweet.. Is it a boy or a girl?" Harry så opp på meg. "A girl..." Jeg smilte.

Harry pov

"Is it a boy or a girl?" Jeg så opp på Lola og smilte. "A girl." Sa hun og smilte stolt. Hun kommer til å bli en fantastisk mor!

En lege kom ut. "Kendall Jenner." Sa legen. "Can you guys wait her?" Jeg tok hånden til Lola. "Alt for deg bror!" Lola kysset meg på hode og satte seg ned med Niall og jeg ble med Kendall til legen.

"Smith!" Legen rakte fram hånden. "Kendall Jenner!" Kendall tok armen og shaket den før Smith tok armen mot meg og sa navnet sitt igjen. "Harry Styles!" Jeg tok den og shaket den og plantet en liten smil.

"This way." Legen gikk og vi fulgte etter.

***

Han ordnet klart alt sammen og så på skjermen. "So how long have you been together?" Spurte plutselig Smith. "We aren't togheter longer..." Mumlet Kendall og jeg bare himlet med øyene. "Oh. Will you guys been Together after.. Yeah.. You are pregnant..." Smith sturderte skjermen nøye. "I have a new girlfriend that I love..." Mumlet jeg.

"Are it a boy or a girl?" Spurte plutselig Kendall. Hun ville sikkert bytte tema. "A boy..."

*Noen måneder senere*

"I have some bad news..." Legen dro meg ut og snakket med meg. "What then?" Jeg beit meg i underleppa.

Håper det ikke er noe med barnet å gjøre, for Kendall skal føde nå! "You have to say goodbye with Kendall... After.. Yeah..." Legen så trist på meg. "What?!?" Jeg så på han forvirrende. "She will die..." Sa legen og gikk inn igjen. Tårene mine rant ned i kinnet.

Mimmi, Niall og Lola kom i gangen. "Hva skjer?" Lola holdte på skulderen min. "Jeg må si farvel til Kendall... Mimmi, han kommer til å kalde deg mamma..." Snufset jeg. "Hæ? Hva skjer?" Mimmi ga meg en kjempe kos. "I don't know... That last he sayed was that she will die.." Jeg snufset og gikk inn til rommet igjen.

***

"Well... Kendall... Goodbye.." Jeg så på Kendall som var veldig svak og holdte gutten vår, Peter. "What? What are you talking about?" Hun så rart på meg. "The doctor sayed that you will die..." Jeg tørket vekk en tåre. "No, it's true..." Hun ristet på hode. "Yes.. It's true.. I have to say you something..." Sa hun plutselig. "I have al..." Og der var huden hennes blek og hun pustet ikke. Peter gråt.

Legene tok opp Peter og gikk ut. "Noo...." Jeg la hode mitt ned i sengen der hun lå. "Talk to me.. Kendall.. Please... DON'T LEAVE ME!!!" Skrek jeg med full hals og tårene rant ned i kinnet mitt som en foss.

Jeg er ikke sammen med henne lenger, men hun har alltid vært en del av livet mitt... Hun fødte akkurat barnet vårt. Hun fødte Peter. Hun er moren til barnet mitt.. Hun...

Mer fikk jeg ikke tenkt før en lege kom inn. Jeg kysset Kendall på kinnet og tok hode mitt ned igjen på sengen. "You have to go now..." Legen pirket på meg. "Noo!!" Tårene mine rant ned. "Come on!" Han dro meg opp. "No!" Jeg ristet på hode.

Det kom to menn inn og tok rundt under armene mine på hver sin side og bærte meg ut. "Please! No!" Dem slapp meg da vi var ute av romme og de lukket igjen døren og gikk.

Jeg datt rett ned på gulvet. "Noo!!!" Tårene mine presset på og rant nedover kinnet mitt.

Jeg kjente flere hender på meg. Jeg så meg rundt. Niall, Mimmi og Lola.

Jeg så de andre guttene kom løpene og så meg grein. "Is the baby died?" Liam så ned på meg redd.

"No..." Sa jeg med tårevåtte øyner. "What then?" Liam ristet på hode.

Jeg reiste meg opp og gikk mot vinduet og tok på vinduet. "She is..." Sukket jeg.

De andre sto rundt meg og så på Kendall. "Are she died?" Louis ga meg en klem. Jeg snufset. "Yes..."

My brotherWhere stories live. Discover now