Κεφάλαιο 28

2.2K 226 1
                                    

Η Ελένη τα είχε χάσει, είχε αρχίσει να νιώθει ότι παίζουν σε ταινία, τόσες συμπτώσεις; Η στιγμή που αποφάσισε να της μιλήσει να συμπίπτει με το μήνυμα της Εβελίνας; Για μια στιγμή σκέφτηκε «Ωχ...» αλλά αυτή την φορά δεν το είπε, το ξεπέρασε και αντίθετα παρακίνησε την Μαρίνα να κάνει αυτό για το οποίο θα έλεγε ωχ!

-Μαρίνα...τι θες να κάνουμε τώρα;

-Δεν ξέρω, σε δυο μέρες παντρεύομαι το είπες και εσύ, είπε απογοητευμένη εκείνη και ξαναέκατσε στην πολυθρόνα σαν να επέστρεψε πάλι στην πραγματικότητα.

-Ναι αλλά, ο Στράτος είναι ο έρωτας της ζωής σου. Και μόλις έμαθες ότι ο λόγος για το οποίο τον μισούσες είναι ανύπαρκτος. Δεν πρέπει να κάνουμε κάτι;

-Ελένη τι λες;

-Λέω ότι τόσο καιρό, κάθε φορά έλεγα «ωχ»...τώρα θέλω να σου πω ακριβώς το αντίθετο. Σήκω και πήγαινε να τον βρεις.

Ο Στράτος ξύπνησε με τον χειρότερο πονοκέφαλο που είχε ποτέ. Πήγε στην κουζίνα να φτιάξει έναν καφέ και βρήκε την μάνα του σκεπτική. Δεν της μίλησε αμέσως, προσπαθούσε να θυμηθεί τι ακριβώς είχε συμβεί το προηγούμενο βράδυ. Τι από αυτά που έρχονταν στο μυαλό του ήταν αλήθεια και τα είχε δει στον ύπνο του. αλλά η Μαίρη δεν στάθηκε σε αυτές τις χαζές λεπτομέρειες, μπήκε κατευθείαν στο θέμα που την ενδιέφερε, στην ευτυχία του.

-Αφού την θες ακόμα, να πας και να την βρεις και να της πεις την αλήθεια. Θα καταλάβει, δεν είστε σε ταινία του Ξανθόπουλου για να γίνουν και άλλα δράματα. Να πας πριν τον γάμο, πριν να είναι αργά. Με ακούς; Σήκω και πήγαινε να την βρεις τώρα.

Πόσο αστείο ήταν; Ξαφνικά έτρεχαν και οι δυο, προς αντίθετες κατευθύνσεις, με τον ίδιο σκοπό. Την στιγμή που η Μαρίνα έφτανε στο σπίτι του Στράτου, εκείνος έφτανε στο δικό της.

Και αν σε μισώ...σ'αγαπάω... (GW15)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα