Chapter 30 | "What are you waiting for?"

6.3K 256 48
                                    

Bölüm şarkısı | Ellie Goulding - Love Me Like You Do

// MIRANDA SKYNER //

Gözlerimi araladığımda dudaklarımın Zayn'in dudaklarına neredeyse yapışık olduğunu gördüm. Soluklarımız düzensizce birbirine çarpıyordu. Dün sabah uyandığım yer ile şu an bulunduğum durum öylesine farklıydı ki... Çoğu zaman yaşadığım hayata inanamıyordum. Zayn Malik denen tapılası varlık hayatıma girdiğinden beri normal geçen bir günüm yoktu. Otel odasında korkudan tir tir titrerken karşına Zayn Malik çıkacak ve sen ona aşık olacaksın deseler korku halinden sıyrılıp sesim kısılana kadar kahkaha atardım. Şu an ise elimde olsa karşımdaki mükemmel suratına bakmamı duraklattığı için göz kırpmayı kesecektim.

Hayatımın geri kalanında ne olacağını sadece Tanrı biliyordu. Belki Zayn beni bırakacaktı. Ya benim yerime başka alternatif bulacak terkedilecektim yada... Yada bir gün nefes alış verişi son bulacak, sonsuza kadar mutsuz olmaya mahkum edilecektim.

Tanrı'nın bize ne tür ödüller bahşedeceğini yada ne tarz cezalar keseceğini kestirmek imkansızdı. Yaşadığımız her saniye çok kıymetliydi. Bu yüzdendi göz kırpmadan onu izlemek istemem. Bu yüzdendi her günü, haftayı, ayı, yılı dolu dolu geçirmek istemem. Bana bugün olduğu gibi her güne Zayn Malik ile 'merhaba' demekten daha güzel bir şey söyleyemezdiniz şüphesiz... Sadece her anımı ilerisini düşünmeden geçirecektim.

Belki de Louis'in ölümüydü beni melankolik düşüncelere, kaygılara sevkeden. Bunun düşüncelerimde büyük payı olduğu tartışmaya kapalı bir konuydu şüphesiz.

Yanağımda hissettiğim şefkatli parmaklar, yanağıma süzülen gözyaşımı farketmeme neden oldu. Ne ara ağlamaya başlamıştım ben?

Bakışlarımı dudaklarından ayırıp gözlerime baygınca bakan gözlerine çevirdim. Elimle yanağımı okşayan elini kavradım ve dudaklarıma götürüp avcuna minik bir öpücük kondurdum. "Günaydın."

"Günün aydın olduğuna emin misin?" dedi boğuk sesiyle. Başımı salladım. "Sen günümü aydınlatıyorsun inan bana."

"Romantik kadınlara bayıldığımı söylemiş miydim?" dedi gülerek. Gözlerimi Zayn'in bedeninde gezdirirken üşümekten bacaklarını karnına kadar çektiğini farkettim. "Hmm demek öyle? Ben de romantik erkeklere bayılırım." dedim yerdeki yorganı alıp üzerimize örtmek için yere doğru eğilirken. Ancak bu amacı gerçekleştirmeme fırsat bulamadan, vücudunun altına esir edildim. "Bu odun herif senden sonra romantikliğe terfi etti bebeğim."

Dudakları, dudaklarımı sertçe örterken üzerindeki tişörtü kafasından çıkarmak için harekete geçtim. Dudaklarımdan ayrılıp tişörtü yerle buluşturduktan sonra kızarmış dudakları tekrar benimkilere bulandı. Damarlarımdaki kanın akışını, kendimi tepetaklak hissediyordum. Zayn Malik'in hoş kokulu nefesini solumak, dudaklarındaki iksiri tatmış olmak bile beni çıldırtıyor; onu deli gibi arzulamama neden oluyordu. Nefesini, sesini, kokusunu büyük kavonozlara yedekleyip onsuz kaldığımda kullanmak istiyordum.

O zaten yanımdaydı. Onu istiyordum. Şu an onun için tamamen hazırdım.

Sinsi bir sırıtışla dudaklarımdan ayrıldığında inledim. Küçük bir leopar kükremesi gibi çıkan sesim beni utandırmamıştı. Atletimi oldukça hızlı hareketle çıkarmış, sütyenimin askısını omuzlarıma kadar indirmişti. Dudaklarını açıkta kalan boynuma değdirdiğinde bedeni altında eridiğimi hissettim.

Dudakları çok yavaş ritimle bedenimi ıslatıyor, ara sıra tenimi hafifçe dişlerinin arasına alıyordu. Zevkle karışık acının ayak parmaklarımdan saç diplerime kadar, vücudumun her bölgesine yayıldığını söyleyebilirdim..

Boss' Prisoner | 1DSA YAZ 2014 EN İYİ ZAYN HİKAYESİWhere stories live. Discover now