Chapter 7 | "Surprise!"

17.3K 553 43
                                    

-Multimedya için @rebelautumn'a teşekkürler x

Bölüm şarkısı | One Direction - Little White Lies

"Seninle bu gece harika bir yere gideceğiz sevgilim. Ama bu bir sürpriz!"

Louis, sevgilisi Miranda'ya güzel bir sürpriz hazırlama derdindeydi. Bu sürpriz nedeniyle zaten sözde sevgilisi Miranda ile birlikteydi. Onun ilki olmuştu. Her bakımdan ilkiydi. Kız, ilk kez birini sevmişti. İlk kez biriyle öpüşmüş, ve bekaretini ilk ona vermişti. Karşısındaki adamın kendi gibi olduğunu düşünüyordu hep. Ama o, iyi numaracıydı. Ve bunu, sürprizi sonrası Miranda iyi anlayacaktı.

"Hey bana söyleyeceksin!" diyerek sevgilisinin dudaklarına yapıştı Miranda. Alttan büyük bir ustalıkla ellerini kullanıyor, Louis'in gıdıklanmasını sağlıyordu.

Louis kıkırdayarak burnunu Miranda'nın burnuna sürttü. "Sürpriz dedim!"

Miranda çıplak bedenini Louis' in bedenine yasladı. Louis, kollarını kızın boynuna doladı.

"Çok pisliksin gerçekten. Sürprizleri sevmediğimi biliyorsun değil mi Lou?"

"Öyle miydi acaba bebeğim? Mmm hatırlayamadım da." Louis, dudağının kenarını sinsice yukarı kıvırdı. İşte bu basit hareket Miranda'ya en seksi gelen şeydi. Tanrı'nın ona bahşettiği her bir mimiği sanki Miranda için yaratılmıştı. Ama ona göre en mükemmeli bu dudak kıvırma detayıydı. Kendini dört, beş saniye kadar bu görüntüye kaptırmamaya çalışmıştı ama nafile. Saniyeler sonunda yine kendini onun dudaklarında bulmuştu. Dudakları kuşkusuz onun cennetiydi.

"Şimdi hatırladın mı?" dedi dudaklarını dudaklarından ayırırken.

"Sanırım... Hayır. Ama hatırlatabilirsin bence." diyerek göz kırptı genç adam. Çok geçmeden ikisi de yorganın altına girdi ve gün içerisinde ikinci kez beraber oldular.

"Ne olamaz? Sen iyi misin Tanrı aşkına?" Zayn'in sesi anılarımın üzerini örten şey olmuştu. "E-efendim?" diye mırıldandım.Sesimin titremesine mani olamamıştım. "Koşuya gidiyoruz diyorum, olamaz diyorsun. Hayır derdin ne senin?"

"Kendimi iyi hissetmiyorum. Ben gelmesem?" dedim yavru köpek bakışlarımı ona yollarken.

"Geleceksin. Çabuk ol." dedi ve odadan çıktı. Ben ise sadece arkasından bakakalmıştım. Bu oluyor muydu? Oraya gidecek miydim? Tanrı aşkına, başka çaren mi var sanki, diye mırıldandı beynim. Doğru, başka çarem yoktu.

Hemen yataktan doğruldum, komidinin çekmecesini açtım ama gördüğüm iç çamaşırları porno yıldızlarının giydiklerinden farksızdı. En sade olanını seçmeye özen gösterdim. Fakat buradaki çamaşırların en sadesi hayatım boyunca giydiğim en süslü şeydi. Net.

Elimdeki baksıra son kez baktım. Bu gerçekten tuhaf hissetmeme neden oluyordu. Çünkü gözümün önüne gelen şeyler hiç hoş değildi, bir de bugün o şeye tanıklık ettikten sonra... Evet kesinlikle hiç sıradan günler geçirmiyordum.

Banyoya yürüyüp kapıyı açtım. O an Zayn'in poposu ile karşılaşmam da uzun sürmedi. Ellerimle gözümü kapatıp var olan gücümle cırladım.

"Senin ne işin var burada!"

"Hatırlatayım güzelim, bulunduğun yer benim evimin banyosu. Gereken cevabı aldın umarım?"

"Ah, pekala. Şu değerli baksırını kirliliğe atıyorum ve çıkıyorum tamam mı? Bir dahaki sefere meşgulken kapıyı kilitlersen sevinirim." diyerek yapmacık bir sırıtma sergiledim ona. Gözlerim hâlâ kapalı olduğundan tepkisini göremiyordum ama alaylı şekilde, yüzünde o çarpık gülümsemesiyle bana bakıyor olduğuna emindim.

Boss' Prisoner | 1DSA YAZ 2014 EN İYİ ZAYN HİKAYESİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin