Chapter 15 | "Long time, huh Zaynie?"

14.9K 603 42
                                    

Bölüm şarkısı | Cher Lloyd - Bind Your Love

|| MIRANDA SKYNER ||

Kapıda dikilen Louis'i gördüğümde kalbim deli gibi atmaya başladı. Burada ne işi vardı? Gelecek başka bir zaman bulamamış mıydı?

Onun geldiğini farketmeyen Zayn'e sesimi duyurmak adına, "Lou... Louis?" diye inlediğimde kafasını kaldırıp gözlerimi sabitlediğim yere baktı. "Hassiktir..."

Aynı saniye kendimi nevresimin altında buldum. Anın verdiği şaşkınlık, Zayn'in üzerime serdiği nevresimle kaybolmuştu.

Nevresimin altından Louis'in ne söyleyeceğini merak ederek kulak kabarttım.

"Şey... Biz Harry ile... Yani, biz..."

"O anahtarları almalıydım sizden... Her neyse, içeri geç Louis. Geliyoruz." dedi Zayn, beklemediğim< rahat bir ses tonuyla. Sanırım o şaşkınlığı üzerinden atmıştı, fakat benim atmam zaman alacaktı.

Kapının kapanış sesini duyduğumda derin bir nefes verdim. İstemediğim biri tarafından basılmıştım ve berbat hissediyordum, tam bir sürtük gibi.

"Çık oradan Miranda." dedi Zayn, her zamanki emredici ses tonuyla.

"Yapamam. Utanıyorum." diye sızlandım küçük bir bebek gibi. Az önce bu adam seni becerirken utanmıyordun, diye mırıldandı iç sesim. Bu sesten nefret ediyorum!

Nevresim üzerimden hızla çekilip yere ulaştığında gözlerim Zayn'in gözleriyle buluştu. Sinirli görünüyordu. "Üzerini giyin çabuk. Duymadın mı yanlarına geçeceğiz." dedi altına baksırını geçirmek için kalkarken.

"Ben gelmiyorum, sonuçta beni görmeye gelmiyorlar. Sen git ne konuşuyorsan konuş. Ben odama geçiyorum." dediğimde önce gözlerini kısıp suratımı inceledi, ama fazla tepki göstermeden fikrimi kabul etti.

Harry ve Louis'in içeriden gelen sesleri eşliğinde üzerimi giyinip odama çıkacaktım ki, gelen soruyla duraksadım. "Onu seviyor musun Zaynie?" Soruyu soran Louis'ti...

Zayn kahkasını bastırmak için yoğun çaba sarfediyordu... "Sen... Şaka-" Biraz daha kahkaha demeti sundu herkese. "...yapıyorsun değil mi?"

"Hayır, ciddiyim dostum. Bu konuda tereddütlerim var. Yani bu son olaylar sonrasında yanında onu görmeyi beklemiyordum." diye açıkladı Louis.

"Neden yanımda durmasını sağladığımı az önce gördüğün manzara sayesinde anlamalıydın Lou. Biliyorsun tadı..."

"Her neyse. Kapa şu konuyu." dedi Louis Zayn'in sözünü keserek.

Daha fazla konuşacaklarını duymak istemeyecektim ve sessiz adımlarla odama çıktım. İki adam benim üzerimden iğrenç muhabbet döndüreceklerdi ve buna katlanabileceğimi sanmıyordum.

Yatağıma oturup az önceki konuşmadan beynimi soyutlamaya çalıştım. Zayn, benim yüzümden tüm saygınlığını kaybetmek üzereydi. Belki de kaybetmişti. Beni sorguya çeken polisin sözlerini hala hatırlıyordum. "Aranızda patron-çalışan ilişkisinden fazlası yoksa, neden hala seni kovmadı?" Ve ardından Louis'in söyledikleri... Hepsinden önemlisi benim düşündüklerim. Evet, belki beni seks aleti olarak kullanıyordu fakat beni yanında tutarak aslında kendimi bir yere sahip olduğumu hissettiriyordu. Ayrıca onun yanında bulunmaktan ve yaptığımız seksten asla şikayetçi değildim. Bunun için de onun eski saygınlığını geri kazanmasını ve keyfinin yerine gelmesini sağlayabilirdim. Ben onun sekreteriyim, bunu başarabilirim. Kolumu boynumun altına yerleştirdim ve yatakta uzandım. Tüm gece boyunca düşündüğüm tek şey; "Ne yapabilirim ve amacıma ulaşabilirim?" olmuştu.

Boss' Prisoner | 1DSA YAZ 2014 EN İYİ ZAYN HİKAYESİWhere stories live. Discover now