Chapter 12 | "First Experience."

15.7K 554 81
                                    

Bölüm şarkısı | 5 Seconds of Summer - What I Like About You

|| ZAYN MALIK ||

Bana doğru döndü ve, "Ne istiyorsun?" diye sordu.

"Önce banyoya gelmelisin." dedim ve bileğinden sıkıca tutup siyahlar içinde oldukça seksi gözüken bedenini banyoya sürükledim.

Gözlerimle baştan aşağı banyoyu taradım. Gümüş renginin hakim olduğu, küçük bir banyoydu burası. Ama işimi her türlü görebilirdi.

"Neden buradayız?" Gelen sesle arkama döndüm, bileğini hala sıkıca tuttuğumu o zaman farkettim. Gücümü ellerimden çektim ve bileğini serbest bıraktım.

"Duş alacağız Mira." dedim daha fazla cevabı bulmak için beynini yıpratmasına dayanamayarak. Dudaklarını konuşmak için araladığında buna izin vermedim. Çünkü söyleyeceklerini tahmin edebiliyordum. "Ve sen, hiçbir şekilde bana karşı gelmeyeceksin. Gelemezsin de zaten! Sen benimsin anladın mı? Bunu sana söylemiştim! Ve benim olan, bana karşı gelemez!"

Önce duraksasa da kollarını yana doğru açıp, teslim bayrağını havalandırdı. "Tamam. Ne yapıyorsan onu yap."

Kelimeler ağzından tiksinti ve zorlukla çıkarken içinden bana küfürler savurduğunu anlamak çok da zor değildi. "Güzel..." diye mırıldandım. "Şimdi sadece beni izle."

Tam karşısına geçip yavaş hareketlerle üzerimdeki tişörtü yukarı sıyırdım ve başımla ilişkisini kesip banyonun bir köşesine fırlattım. Ne yazık ki, vücudu bu görüntüye tepkisiz kalamıyordu. İstemsizce kıvrılan dudağını dişlerinin arasına bastırdı. O da bir kadındı, onun da cinsel arzuları vardı ve bana karşı koyamazdı. Henüz sadece tişörtümü çıkarmıştım.

"Dudağını serbest bırak, yara açacaksın." diyerek göz kırptığımda yanakları al al olmuştu.

Elimi pantolonumun düğmesine götürdüm ve tekrardan yavaş hareketlerle düğmeyi çözdüm, fermuarımı indirdim. Pantolonu bir köşeye fırlatırken onun gözleri baksırın altında sertleşen ve dikleşen penisimde dolanıyordu.

"Kırmızı ve siyahın uyumu harika, öyle değil mi?" dedim gözlerimi siyah ve kırmızının müthiş uyumunu sergileyen baksırımda dolaştırırken.

Küvete eğildim ve tıpayı bulup küvet deliğini tıkadım. Çeşmeye uzanıp sıcak suyu açtım. Su ısınmaya başlayıp küveti doldurmaya başlarken tekrar Miranda'nın yanına sokuldum. Parmağımla göbek deliğinin çevresine daireler çizerken irkilerek bir adım geri kaçtı. "Sshh, kendini sadece bana bırak. Unutma, o geceden sonra sen benimsin." diyerek kulağına fısıldadığımda yapmak istediğim onu rahatlatmaktı. Böylece bu şeyden hem ben, hem de o zevk alacaktı. Siyah ceketinin düğmelerini çözüp hızlıca yere atarken inlememe mani olamamıştım. Giydiği sütyen kırmızı ve siyah renklerle donatılmıştı.

"Odamı gözetlemediğin konusunda sana gerçekten güvenmeli miyim?" dediğimde başını salladı. "Gerçekten bilemiyorum..." diye mırıldandım. İç çamaşırlarımızdan tutun, tüm giydiklerimiz benzerdi.

Taytının lastiğine parmağımı geçirdim ve gerilmesini sağladım. Aniden bıraktım ve lastik beline çarptığında, "Çok sıkısın bebeğim. Rahatla." diyerek onu teskin etmeye çalıştım.

"Devam et." diye inlediğinde gözlerini sımsıkı kapadığını farkettim. Halbuki en zevkli kısımlara geçmemize daha zaman vardı.

"Zevkle." Taytını bacaklarından indirdiğimde önüne eğilmiş vaziyetteydim. Ayaklarını sırasıyla kaldırarak tamamen vücudundan soyutlamama izin verdi. Artık tayt da kendine banyoda bir köşe seçmişti. Ellerimi her iki topuğuna sabitleyip yavaş yukarılara gezintiye çıkarırken, vücudumu da aynı derecede yukarı kaldırıyordum.

Boss' Prisoner | 1DSA YAZ 2014 EN İYİ ZAYN HİKAYESİWhere stories live. Discover now