Yazardan Bosstionerlara ♥

2.8K 137 62
                                    

Bu, birçok yazarın hikayelerine final yaptıktan sonra yazdıkları teşekkür notundan biri değil, çok daha fazlası. Bu yüzden 'aman canım okumasam ne olur' diyenleriniz olabilir. İşte onlar, 'aman canım bölümü okudum ama vote vermeme, yorum yapmama ne gerek var?' diye düşünen kafa yapısındaki insanların ta kendileri bence. Neyse, onların da canları sağolsun ne diyelim. Her ne kadar son zamanlar bu yüzden kırılmış olsam da onları kırmak istemiyorum.

...

Hala okumaya devam ediyorsanız hayal gücümü bir nebze de olsa yansıtmaya çalıştığım bu hikayeye değer verdiğinizi en derinden hissetmemi sağlıyorsunuz demektir.

Size birçok şey için minnettarım. Her şeyden önemlisi değerli vaktinizi ayırıp hikayemi okuduğunuz için minnettarım. Bölümlere oy verip sönük yıldızları parlattığınız, yaptığınız yorumlarla hafızama ve ruhuma ışık saçtığınız için minnettarım. Hikayenin dışında bana değer verdiğiniz, koyu sohbetler kurup arkadaş olduğumuz için minnettarım.

Ben sadece hikayesini yazıp başka kimseyle ilgilenmeyen, başarısından böbürlenen egoist yazarlardan olmamaya çalıştım. Hikayemi on kişi okurken nasılsam şimdi de öyle davranmaya çalıştım. Siz de bana o gözle bakmadınız, bu yüzden minnettarım. 400K gibi, beklemediğim okunma sayısı için minnettarım.

Bu hikayeyi neden yazdım gerçekten bilmiyorum. Bir günlük bir karardı. Yazdığım başka bir hikaye vardı ama Boss' Prisoner'ı -eski adıyla Prisoner's Sex- de yazmada karar kıldım. Daha sonra hikayeme gösterilen ilgi yavaş yavaş önceki hikayemden soğumama neden oldu ve hikayemi üzülerek de olsa kaldırdım. Yine de boş bir heves uğruna kaldırmadığım için mutluyum. Ona düzgün bir final yazamamıştım ama bakın, Boss' Prisoner yazıldığından tam bir yıl sonra final oldu!

Evet, 3 Mayıs 2014'te yayınlamaya başladığım Boss' Prisoner tam 30 Nisan 2015'te final oldu. *üç gün sonra paylaşacaktım bir yıl tam olsun diye aman ya çaktırmayın* Bu hikayeyle tam bir yaş daha büyüdüm. 16 yaşımda yazmaya başlayıp 17 yaşımda -iki ay önce doğum günümdü- bu kurgumu sonlandırdım. Final yaptığım ilk kurgum. Bu yüzden ayrı bir hüzünlüyüm.

@1DStoryAwardsTurkiye'nin düzenlediği Yaz 2014 En İyi Zayn Hikayesi kategorisinde birinci olduk. Belki de çoğunuz bu başarıdan dolayı hikayemi okumaya başlamışsınızdır...

İşte ben o yarışmaya nasıl katıldım, biliyor musunuz? Bir okuyucum sayesinde. Adı @DivergentforDemi olmalı. Kendi hikayesiyle yarışmaya alınmasına rağmen -on adet hikaye yarışmaya alınıyordu- kendi hikayesinin yerine Boss' Prisoner'ın katılmasını teklif etti. O an oturup ağladığımı hatırlıyorum. O arkadaşa en içten teşekkürlerimi yollamak, fedakarlığından ötürü mutluluğumu dile getirmek isterim. Uzun... Hatta çok uzun süredir seni buralarda görmüyorum. Artık o yorumların da yok ama belki burayı okursun. Seni unutmadığımı bil lütfen ve bana mesaj at olur mu?

Planlarımda özel teşekkürlerimi şimdi iletmek yoktu, az önceki arkadaşımız istisna olsun. Diğerlerini sonraya saklıyorum.

Gelelim hikayemizin silinme sürecine... Akşam bölüm yüklediğim hikayem sabah kalktığımda bum!! Hikayenin yerinde yeller esiyordu. Bu kötü haberi de özel bir mesaj yoluyla almıştım. O zamanlar o ablanızın adı @Styhornelikson'du. O kendini biliyor ;) Neyse işte o gün okula aptal gibi gittiğimi, hafta boyunca hasta gibi dolaştığımı çok net hatırlıyorum. Sonra Wattpad ile kurulan iletişim falan derken geri aldım hikayeyi. Ama yine de yıpramıştım. Hala hatırlayınca kötü olurum. O olaydan sonra hikayenin ismindeki "sex" yüzünden adının değişmesini istediler. Biz de değiştirdik evelallah. Şu an iyiki de hikayemi geri vermişler diyorum, çünkü şu an hikayesi silinen birçok kişi geri alamıyor. Allah'ın her gününe şükürler olsun. *imana geldi, sevap point kasmaca*

Umarım bütün uğraşlarıma değmiştir tek temennim bu. Hasta olduğum sınavların beni boğduğu dönemlerde, bazen de sabahın köründe sırf bölüm yazmak için kalktığıma değişmiştir. Bu 'değmek' fiili benim adımdan şu şekilde açıklanabilir: Hikayenin akılda seks hikayesi olarak değilde bir 'aşk' hikayesi olarak kalmasıdır. Böyle düşünüyorsanız gerçek hedefime ulaşmışım demektir. Gerisi önemli değil. :)

Boss Prisoner bitti yani bir bakıma öldü. Umarım gerçekten "İyi bilirdik!" dersiniz ardından. Zamanınızı çaldığıma değmiştir.

Son olarak, hikayemi yazmama vesile olan sınıf arkadaşım Ezgi'ye; ne yapsam diye düşündüğüm zaman yardımıma koşan başta kardeşim Esma (@mavihirkali) olmak üzere, Aleyna'ya (@StoFAN); hikayemi okuduğu için Bad Boy'un yazarı Aycan'a (@AycanFentyPerry) ve Unexpected'ın biricik yazarı Sena'ya (@Senaaofficial) yazma şevkimi arttırdığı için; çeşitli desteklerini sürekli ensemde hissettiğim Naz'a (@aliencovboy), Sıla'ya (@letsgethighx), Buse'ye (@Thisismyspace) ve @rebelautumn'a teşekkürü borç bilirim.

@ipeksuasar, @FatmaGencer, @lovatic_aysem ve @ElifMegantroz'a yaptıkları yorumlardan ötürü de tüm içtenliğimle teşekkür ederim.

*Her bölümde yorumlarıyla yanımda olan birçok kişi var. Lütfen onlar bana mesaj atsınlar, isimlerini burada anayım. Çoğunu hatırlıyorum emin olun, ancak birini eksik yazsam kötü hissederim. Bu yüzden bana ulaşırsanız sevinirim. Adınız burada geçmezse rahat edemem.*

Artık yeni bölüm paylaşmıyor olsam bile gelen her yeni vote, yorum ve hikaye ile alakalı her türlü mesajda aynı heyecanı ve mutluluğu tadacağımdan emin olabilirsiniz.

Lütfen bana hikaye hakkındaki düşüncelerinizi yazın. Bu zamana kadar hiç yorum yapmamış olabilirsiniz ama artık bu bölüme yada final bölümüne yazın. Dört gözle beklemeye devam edeceğim çünkü. Daha neyi bekleyesiniz?

Umarım ileride birbirinizin gözlerine, sözlerine, hislerine tutsak olunacak bir ilişki yaşarsınız. Sizleri seviyorum ve asla unutmayacağıma söz veriyorum. Siz de unutmayın tamam mı ^^ Kendinize iyi bakın.

***Diğer hikayelerim de sizleri bekler tabiki. Özellikle Homeless (Calum Hood fanfictionu) beğenebileceğiniz bir hikaye. Ah, bir de Boss' Prisoner'a özel bölüm falan isterseniz söyleyin, yazarım belki.

Yazarınız,

Sena xoxo

Boss' Prisoner | 1DSA YAZ 2014 EN İYİ ZAYN HİKAYESİWhere stories live. Discover now