Chapter 5:Mistake

27.1K 1.1K 93
                                    

Capitolul 5 :Greşală.

Cred că Harry este cea mai dezorganizată persoană pe care am cunoscut-o.Pentru următoarele două săptămâni mă ţine atât de ocupată încât abia am timp să respir.Între completările constante şi răspunsul de telefoanele şi multele proiecte pe care mă pune să le fac,sunt mai ocupată decât am fost la Miller,şi acolo eram VP.

Începând următoarea mea sarcină.tastând diferite modele de la câteva companii,am auzit râsete venind din biroul lui Harry.Biroul meu este atât de bine poziţionat încât pot vedea prin geamul biroul lui.Nu e ca şi cum l-aş spiona sau ceva,dar mereu este bine să ţi un ochi pe duşman.

Persoana care râde este Louis Tomlinson,capul producţiei de vânzare şi probabil singurul prieten al lui Harry din companie.Nu ştiu ce calităţi  poate vedea Louis în el.Nu pot să trec peste generalizarea de nesimţit.

Spre deosebire de Harry,Louis este voarte drăguţ şi poţi vorbi uşor cu el.Am vorbit de câteva ori înainte când eram în acelaşi timp în lift şi lucruri asemănătoare.Louis este cu câţiva centimentrii mai mic decât prietenul său, părul lui maro ciufulit şi ochii lui albaştrii strălucitori îl face să aibă lipici la angajate.

Aşa este,toate femeile înafară de mine.După tot incidentul cu Ryan nu sunt pregătită de o altă relaţie,şi sigur nu o să mai ies cu un coleg din nou.

Harry spune ceva şi Louis râde din nou şi mă încrunt.Este o reacţie în lanţ.Este foarte greu să te concentrezi la o companie de modele când doi dintre  cei mai buni angajaţi se prostesc în camera de lângă.

Din fericire,pe moment Renee Baker intră în biroul meu,prânzul şi un telefon în mână.

„Haide Leah” Spune „E pauza de prânz”

Am zâmbit fericită la femeia cu pielea destul de bronzată şi slabă din faţa mea.Poate am fost cam rea cu Harry că are doar un prieten la birou,dar asta de asemenea,mi se aplică.Renee este singura femeie care este destul de drăguţă cu mine încât să mănânce prânzul cu mine din prima săptămână şi suntem de atunci împreună.De fapt,ea este secretara lui Louis,aşa că actualmente avem mai multe în comun.

„Aşteaptă,lasă-mă să îi dau lui Harry sandwich-ul lui” I-am spus.

„Tu chiar îi iei prânzul în fiecare zi?Îl răsfeţi” îşi dă ochii peste cap.

„Da,asta este ideea.Trebuie să îl pup în cur aşa nu o să mă concedieze după ce cele 30 de zile se termină” Explic luând prânzul lui Harry din răcitorul pe care l-am adus în biroul meu.În comparaţie cu el,nu îmi pot permite un mini frigider.

Renee aşteaptă afară iar eu intru în biroul lui Harry,prânzul lui în mâna mea.El şi cu Louis vorbesc din nou,dar nu pot înţelege ce spun iar ei se opresc când intru în cameră.

„Prânzul dumneavoastră Dl.Syles” I-am dat punga.

„Mulţumesc Leah” Spune încet.Pe cât urăşte să  o spună,ştiu că uşor devine din ce în ce mai dependent de mine.

„Bună Leah,cum te simţi azi?” Louis spune fericit spre mine.

„Bine Dle.Tomlinson,mulţumesc” Am spus.

Harry se mişcă pe scaunul lui uitându-se la Louis.Îmi dau totul să nu îmi dau ochii peste cap.El nu poate concepe faptul că mare majoritate a oamenilor, normali ,actualmente sunt drăguţi cu mine.

Am ieşit repede din birou evitând mai mult din comportamentul răutăcios al lui Harry şi să mă întâlnesc cu Renee în hol.Fiind o prietenă bună ce este,ea mă ascultă bombănind despre Harry tot drumul spre sala de mese.

Yes, Sir (Română--Tradusă)Where stories live. Discover now