Chapter 30: Answer

15.1K 822 100
                                    

Capitolul 30: Răspuns 

Am fost în multe situații jentante în viața mea. Una a fost când eram în clasa a șasea și am vomitat  în fața clasei pe acel tip pe care îl consideram drăguț. Altă dată ,în facultate, când am început să mă dau la un tip în bar și apoi am realizat că este însurat. Dar nimic nu se compară cu asta.

Nimic nu este mai ciudat decât tipul cu care este posibil să ieși să decidă să te surprindă prin a te lua de la aeroport,alături de șeful tău,cu care te-ai culcat cu o noapte înainte.

Când am văzut părul castaniu al lui Liam în terminalul aerportului. Este o secundă în care m-am gândit să mă ascund de el și să pretind mai târziu că nu l-am văzut,dar apoi el mă vede și începe să dea din mână frenetic,cu un mare zâmbet pe față.

"Leah!"

Harry îl aude strigându-mă și se întoarce,ochii săi verzi mijindu-se. Nu ne-am spus prea multe în această dimineață la micul dejun sau în avon,așa că nu știu ce crede despre ce am  făcut noaptea trecută.

Persona,mă simt bine în legătură cu ce s-a întâmplat noaptea trecută.Mă simt fantastic.Un pic de durere.Și când am întâlnit într-un final ochii lui Liam mă simt,de asemenea,vinovată.

Harry se apleacă și șoptește în urechea mea "Ce caută el aici?"

"Nu am idee" Șoptesc, făcându-i cu mâna ușor lui Liam iar el vine spre noi.

"Hey,Leah" Zâmbește îmbrățișându-mă.Face un sunet de neîncredere și îl lovesc cu mâna care nu este pe spatele lui Liam.

"Îmi pare bine să te revăd,Harry" Liam scutură din cap la el și eu prind mânerul valizei atât de tare încât cred  că degetele mele s-au albit.Nu îmi vine să cred că asta se întâmplă acum.

"Mi-aș dori să spun același lucru" Harry rânjește.Liam ridică o sprânceană la el și ridică brațele la pieptul lui musculos,bicepsul lui încordându-se. Oh doamne,dacă se vor bate în mijlocul aeroportului? Cred că voi leșina.

"Liam,putem vorbi pentru o secundă?" Mă întorc către el,un zâmbet mic pe fața mea. El scutură din cap și îmi prinde cotul,îndepărtându-ne de Harry,care se uită după noi.

"Nu că sunt rea,dar...ce cauți aici?" Întreb imediat ce suntem înafara ariei auditive. Liam îmi dă drumul și se freacă pe ceafă,dându-mi din senin o privire jenată.

"Uh,am crezut că vrei să te iau" Ridică din umeri "Știu cât de mult nu îl placi pe Harry așa că am crezut că ar fi un gest drăguț"

Dacă ai ști cât de mult îmi place Harry ,mă gândesc dar în schimb oftez "Liam,asta e foarte drăguț.Mulțumesc.

"Nu ar fi trebuit să vin,nu?" Se uită la mine,observând brațele mele ridicate la piept și expresia jenată/ Oftez din nou și îi prindm mâinile,știind că Harry ne privește fiecare mișcare.

"Nu,este tare că ai venit.Este doar..." Mă optesc,nesigură dacă ar trebui să îi spun că eu și Harry suntem mai mult decât parteneri de muncă. El este atât de dulce și este atât de bun cu mine,dar știu că niciodată nu mă va face să mă simt cum o face Harry. Nimeni nu mă poate face să mă simt în modul în care o face Harry.

"Știu ce este" Liam râde din senin,înainte să îmi pot deschide gura să vorbesc "Niciodată nu te-am întrebat oficial să fi iubita mea,nu?"

"Um,de fapt-"

El rânjește,ochii licărindu-i într-un mod cald "Leah,vrei să fi iubita mea?"

"Eu.." Mă uit la Harry,care îmi prinde privire și începe să meargă spre noi.El nu pare fericit și înghit în sec când se apropie.

Yes, Sir (Română--Tradusă)Där berättelser lever. Upptäck nu