Chapter 20: Tease

15.5K 925 93
                                    


Parte tradusă de @WhiskyAndLullaby

Capitolul 20- Tachinare

„ Chiar mi-ar plăcea asta." Louis oftează.

Sunt sigură că i-ar plăcea, împreună cu jumătate din persoanele din birou. Toată lumea a devenit, cumva, obsedată de praline pe care le fac şi e un lucru bun că-mi place să gătesc, altfel ar fi un adevărat chin să fac acele duzini de praline, pe care le pregătesc în fiecare săptămână.

Dintr-o dată, Louis este întrerupt de un Harry nervos.

„ Ce ţi-ar chiar plăcea?" şeful meu cere răspuns.

„ Doar vorbeam despre..." Louis Încearcă să explice dar Harry intră peste el în mijlocul propoziţiei.

„ De fapt, nici măcar nu-mi pasa. Preiau eu de aici." Se uită la Louis până ce se depărtează, ridică mâinile în semn de predare. Înainte să dispară în mulţime, mi-a făcut cu ochiul viclean şi trebuie să mă abţin să nu zâmbesc. Planul nostru merge perfect.

Mă întorc spre Harry, care îşi pune mâinile în jurul taliei mele şi mă trage spre el. Pufnesc şi îl împing, punându-mi palmele pe pieptul lui. „Tu cu siguranţă ai mult tupeu."

Braţele lui sunt prea puternice. Mă lupt să îi ţin piept, dar el mă ţine blocată într-o îmbrăţişare strânsă. „Încetează să mi te-mpotriveşti." mi-a şoptit când îmi înfigeam unghiile în antebraţul său. „Nu cred că e aşa de mult pentru un tip să aştepte ca partenera lui să danseze cu el."

„Oh, asta sunt? Partenera ta?" Râd si el tremură puţin pentru că mi-a băgat unghiile mai tare în pielea lui, degetele mi s-a făcut albe de la efort. „Credeam că tipii trebuie să-şi complimenteze partenerele, nu să le spună că arată ca şi nişte uşuratice."

„Scuză-mă. Şi nu am spus niciodată..."

„Ai fi putut la fel de bine să o faci." Îl întrerup.

El oftează. „Uite, eu.... Oh Doamne, Leah, poţi să te opreşti din a mă răni?"

Mă uit în jos la braţele lui, unde unghiile ele îi fac semne permanente. Harry mă priveşte rugător şi îmi dau ochii peste cap, dar îi dau drumul. El expiră eliberat.

„Mulţumesc." Spune. „ Şi ce încercam să spune este că am fost prins cu garda jos când am invitat-o pe asistenta mea, Leah Evans, să mă însoţească în seara asta, nu ceva o versiune mai sexy a lui Maryn Monroe."

„Oh, asta e adevărat." Dau din cap pentru că acum totul are sens. „Singurul motiv pentru care mi-ai dat un loc de muncă este pentru că am fost o femeie demodată care poartă fuste largi şi nu se machiază. Ei bine, pentru informarea ta, Domnule Styles, aceasta este sigura mea versiune pe care o vei vedea de acum încolo. Nu voi o persoana retrasă."

Melodia se termină şi eu l-am luat prin surprindere când m-am tras din braţele lui, chiar înainte să reacţioneze. Încă mai aveam adrenalină în vene, îmi pun degetul pe pieptul lui „Tu eşti doar supărat, dacă bărbaţii vor crede că sunt atractivă, voi avea altceva mai bun de făcut decât să stau să-ţi gătesc ţie praline în fiecare seară."

„Shhh!" Harrry mă prinde şi se uită la celelalte cupluri de pe ringul de dans speriat, dintre care câţiva se uită la noi din cauză isbucnirii mele zgomotoase. „Vorbeşte mai încet."

„Oh, scuze." Îmi dau ochii peste cap. „Am uitat că tu ar trebui să impui un exemplu pentru angajaţii tăi."

„Exact." Mă trage mai aproape de el, din nou, ori nu mi-a înţeles sarcasmul, ori a ales să-l ignore.

Yes, Sir (Română--Tradusă)Where stories live. Discover now