Chapter 31: Sad

14.2K 818 99
                                    

Capitolul 30: Tristă

Un ciocănit puternic la ușa mea mă trezește. Era bine trecut de 2 dimineața,când într-un final am adormit și acum este opt dimineața. Îndoiala mea în legătură cu reația mea cu Liam nu mi-a părăsit mintea,totul datorită șefului meu idiot.

Știu că trebuie să mă dau bătută în legătură cu Harry. Este evident că nu este pregătit pentru o relație reală. Mă îndoiesc că înainte el a avut o iubită reală. Liam este mai bun pentru mine, și chiar dacă este mai mic decât Harry este de două ori mai matur.

Mă împiedic de pat și îmi pun halatul,împleticindu-mă să deschid ușa. Când o deschid sunt un pic surprinsă să îl văd pe Liam stând cu două cafele în mâini

"Bună dimineața" Zâmbește spre mine "Ți-am cumpărat cafea"

Mă uit  la el pentru o secundă,nesigură cum să mă simt fără machiaj și păr care arată ca un cuib de păsări. Dar din nou,el m-a văzut după ce am terminat exercițiile,așa că bănuiesc că nu mai contează așa de mult.

Când nu răspud,Liam oftează "Lasă-mă să intru Leah. Arăți ca și cum ai avea al dracului de nevoie de niște cafea"

"Am crezut că se presupune că tu trebuie să fi drăguț cu mine" Spun într-un final,făcându-i loc ca să poată intra în apartamentul meu. Mă strâmb când observ lucrurile mele aruncate pe canapea,de unde le-am arucat cu o noapte în urmă. Liam nu pare să se supere,chiar dacă el se pune simplu la mica mea masă și gesticulează spre scaunul de lângă el.

"Sunt drăguț.Doar spuneam" Spune inocent și îmi dau ochii peste cap. El îmi dă cafeaua și o accept cu plăcere,sorbind și aproape îmi frig limba în proces.

"E fierbinte" Liam îmi spune cu un zâmbet.

"Nu mai spue,Sherlock" Murmur pentru mine și el râde. E cam ciudat să îl am pe Liam aici,în bucătăria mea,dar el este iubitul meu acum. Asta este ceea ce se presupune că fac cuplurile.

"Ai dormit bine?" Liam întreabă părând îgrijorat. El este așa de dulce și drăgăstos și acel tip de perfecțiune.(Mooorrr,cred că așa gândește și Sophia.Bine....chiar așa e)  Cine nu ar ieși cu el,serios?

"Um...nu chiar" Oftez. Sorb iarăși din cafea și slavă domnului că acum s-a mai răcit și nu îmi mai pot frige limba. Liam se încruntă la mine.

"De ce nu?" Întreabă.

"Doar un pic zăpăcită de la călătorie" Mint rapid.

"Călătoria ta a fost acum mai bine de o săptămână" Râde.

Râd nervoasă la el "Sunt foarte sensibilă"

Nu sunt sigură dacă  mă crede sau nu,dar sunt fericiă că Liam nu mai pune întrebări. În schimb întreabă, "Ce vrei să faci azi?"

"Ce?"

"Ce vrei să faci azi?" Repetă. "E sâmbătă,sunt iubitul tău și vreau să fac ceva cu tine,înafară de exerciții" (Dacă e vorba de 10 inch mă bag și eu )

"Facem și alte lucruri pe lângă exerciții" Spun în timp ce îmi strâng părul într-o coadă. Fire de păr continuând să îmi cadă pe ochi și chiar este enervant.

Yes, Sir (Română--Tradusă)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum