Chapter 9 :Offer

21.1K 1K 117
                                    

Capitolul  9- Ofertă

  O data cu descoperirea mea facuta in lift, se pare că am devenit o persoană diferită .Este surprinzător ce poate face mersul la sală, o nouă garderobă şi putin make-up. Mă simt mult mai încrezatoare acum,mult mai frumoasă, mult mai…vizibilā

Acum,mă gândesc, câţiva baieţi mi-au făcut avansuri de când cu transformarea mea. Îmi amintesc de Liam de noaptea trecuta, de amabilitatea si sincerul lui zambet .Personalitatea lui carismatică sigur m-a atras. Mi-a promis că mă va ajuta cu cateva exerciții săptămâna viitoare.

Dupa,un alt lucru neobișnuit mi s-a întâmplat în dimineața asta. Intram in clădire,ca de obicei,când un tip m-a oprit pentru a mă saluta. Vag mi-am adus aminte de el ca fiind unul dintre tipii de la securitate, si m-am asigurat că văd numele pe insignă, Hank.

Hank m-a urmărit până la lift si ma condus până la biroul meu,și în ciuda faptului că a fost destul de drăguț cu mine, am simțit niște fiori ciudați venind de la el. Toată situația a fost cam incomfortabila.

Dar acum,stând la biroul meu,nu mă pot gandi decât la singura persoană care nu mi-a observant schimbarea. Harry stă la biroul lui, concentrat pe computerul lui și încruntarea lui este vizibilă chiar de aici. Probabil încă este supărat de cele întamplate noaptea trecuta și  mă supar iar când îmi aducă minte  de felul in care a tipat la mine.

Asta va fi o zi groaznică ,cu siguranță.

Laptopul meu mă anunță că am primit un e-mail.Eram să izbucnesc în râs când am văzut de la cine e.

Harry Styles.

M-am uitat la el prin mica fereastră și era incă îngropat in computerul lui,ca de obicei. Nu mă  pot să abține; un mic chicotit mi-a aparut între buze. Nu poate să mearga 5 metri până în biroul meu ca să îmi dea lista cu sarcinile mele pentru azi?Este încă supărat pentru seara trecută încat nu putea suporta sa îmi vadă fața?

Ridicol.

Doamnelor și domnilor, vi-l prezint pe cel mai prost rezolvator de problem din lume: Harry Styles.

Am printat repede documentele pe care mi le-a trimis și m-am dus la el in birou. Dacă este prea laș să vorbească cu mine, o să îl fac să se confrunte cu problemele lui.

Am intrat in biroul lui fără abate la usa. “ Buna, Harry,bunadimineata, cum tesimti?” am spus pițigăiat punandu-mi o ceașcă din cafeaua lui. Dacă unul dintre noi trebuie să se poarte matur, atunci eu voi fi acea.

S-a uitat la mine cu o privire ușor încruntata,exact cu m-am asteptat.”Ce este Leah?”

M-am întors cu fata la el fluturând foile în mână. “ Am o întrebare legată de documentele pe care tocmai mi le-ai trimis…prin e-mail”

Harry a rasuflat ușor înainte de a raspunde.  O sa înteleg că este jenant și    rânjesc încurajator.

“Da? Care este întrebarea?” Mi-a raspuns frecându-și tâmplele.

“Eu..uh…” Ochii mei au scanat repede documentul, căuând ceva de care să mă agăt.” Oh da, care este numărul de telefon al lui  Andrew Malone?”

“Leah, am introdus toate numerele de telefon la sfarsitul documentului.”  Este enervat.Cand m-am uitat la el, se  uita la mine fix cu o privire care aducea aproape a unei personae constipate. Ok, asta este chiar enervant.

“Uite Harry,nu am venit aici pentru că am o întrebare legată de Andrew Malone.” Am recunoscut stând în scaunul din fata biroului sîu.

“Mi-am dat seama de asta.” Harry a murmurat încet. “Ce dorești?”

Yes, Sir (Română--Tradusă)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin