Chapter 24: Question

14.4K 848 108
                                    

Capitolul 24: Întrebare.

Restul de săptămână zboară repede și înainte să știu vineri a venit.Liam și cu mine am avut câteva dimineți în această săptămână și pot spune că este emoționat/fericit în legătură cu întâlnirea noastră de azi.Dacă sunt sinceră,am fost atât de prinsă cu munca și să îmi dau seama de atitudinea lui Harry încât nici nu prea m-am gândit.

Niciodată până acum nu am fost atât de capturată de atenția unui tip. Motivul principal pentru care sunt atât de determinată este pentru că știu că este o posibilitate prin care Harry vrea să fie cu mine.Are nevoie de o mică încurajare,un pic de convingere.

Și acum este vineri și el a ascultat CD-ul toată săptămâna și nimic nu s-a schimbat. El evită toate dicuțiile personale și se enervează pe ținutele mele. Este încă speriat.

Este exasperant.

Știu că Harry mi-a spus că pot pleca încă de la prânz,dar pentru un motiv încă sunt în birou încă de când am mâncat.Deja am împachetat pentru DC și vreau să termin raportul la care lucrez.Nu este nici un motiv să mă duc acasă.

Termin raporul și merg absent spre camera cu scrisori ca să le pot trimite.O dată ce am terminat încep să merg spre biroul meu cu pași mici când aud voci de dinăuntru.

"Ce faci?Sunt Liam"

Ochii mei se cască în șoc și îmi verific ceasul,mental blestemând când văd că este trecut de ora cinci. Liam a spus că mă va lua de la muncă,dar nu am realizat că actualmente el o să vină la biroul meu.

"Ce cauți aici?" O altă voce replică răutăcios. Harry.

Gem și îmi plesnesc palma pe frunte. Această situație putea deveni mai ciudată? Încep să merg spre ușă dar fac o pauză când îi văd expresia lui Harry de pe față. Ochii lui sunt verzi,ca de obicei,dar sunt verzi alături de ceea ce pare gelozie.

Interesant.

Captele lor se întorc iar eu intru în birou. Liam rânjește fericit în direcția mea,evident tensiune este în cameră. Harry se uită simplu la mine.

"Bună Harry,ai nevoie de ceva?" Zâmbesc dulce spre el,el doar dorindu-mi să zică ceva despre prezența lui Liam. El se încruntă la mine.

"Doar..nu,nu am nevoie de nimic" El răspunde într-un final iar zâmbetul meu crește.

"Super.Eu și cu Liam eram pe cale să mergem să luăm cina" Îl informez,mergând spre Liam.Îmi înfășor brațul în jurul bațului său musculos și pare surprins pentru o secundă apoi se relaxează.

"Atunci,voi doi să vă distrați" Harry forțează un zâmbet și Liam îmi să coate curios.Nu îl învinovățesc;Harry acționează ca și cum ar fi pe cale să facă pe el sau ceva.

Îmi iau geanta și Liam începe să ne conducă spre ușă,dar Harry ne oprește "Leah,pot vorbi cu tine pentru un minut?" întreabă cu un zâmbet ciudat.

Mă uit la Liam și el scutură din cap,ieșdin din cameră și închizând ușa după el,Îmi pun geanta pe umăr și mă întorc cu fața la șeful meu încrucișându-mi brațele."Ce?"

"Spune-mi te rog că nu ești interesată de acel prostănac" Bombăne.

"Acel prostănac?" Mijesc ochii la el. "Acel prostănac se întâmplă să fie amuzant și foarte drăguț și actualmente îi pasă de mine"

"Oh,deci nu îmi pasă de tine?"

Pufnesc "Cred că amândoi știm răspunsul la întrebare,Harry"

Yes, Sir (Română--Tradusă)Where stories live. Discover now