Chapter 1:Reality

40K 1.3K 69
                                    

CAPITOLUL 1-Realitate

Cel puțin să spun că am o zi proastă.

Sunt surprinsă că unul dintre pantofii mei negru cu toc  încă nu s-a rupt,și încă merg prin străzile aglomerate ale  New York-ului cu o față posomorâtă.Încă oamenii care merg pe lângă mine nu îmi îmi aruncă nici o a doua privire,pentru că se grăbesc pe străzi,de asta sunt new yorkezii faimoși.Probabil își asumă că sunt în întârziere,că trebuie să fiu undeva.

Mic lucru pe care nu îl știu ei sunt categoric ,oribil de greșit.Nu am unde să ajung.Nu am unde să mă duc.

Tocmai am fost concediată,am realizat.Nu mai sunt un angajat.

O dumnezeule.

M-am oprit abrupt,cauzând bărbatul din spatele meu să se lovească de spatele meu.

”Uită-te pe unde mergi domnișoară” El geme înainte să își continue mersul.M-am uitat în direcția lui la mult timp după ce a fost înghițit de mulțime.Acel bărbat sigur trebuie să ajungă undeva.Poate la o întâlnire cu șeful lui,sau poate cu niște clienți. Are tot ceea ce obijnuiam să am până acum câteva minute, când un bărbat pompos,rău,nesimțit mi-a ruinat totul.

Ryan și cu mine am avut o despărțire rea.Practic într-o seară,neplănuit  am intrat în apartamentul nostru. Se presupunea că ies în acea seară la cină cu prietenele mele,Kenna și Rachel,dar Kenna era bolnavă și Rachel avea ceva de făcut cu prietenul ei și m-au anulat. Ryan mi-a spus că lucrează până târziu la birou.

Biroul nostru.

Fiind într-o relație cu un coleg de muncă niciodată nu merge. Știam de la început,dar Ryan și cu mine eram perfecți.El flirta cu mine, mă scotea la cele mai bune întâlniri.Înainte să realizez că m-am îndrăgostit de el.Rău.Era tot ceea ce căutam la un bărbat,gentelman-ul perfect.

Desigur,asta înainte să intru în apartamentul nostru cu nimeni alta decât Kenna,așa numita cea mai bună prietenă a mea,în mijlocul unei partide intense de sex.Îmi venea să vomit pe loc.

Chiar și acum,doar amintindu-mi pot simți un nod apărâdu-mi în gât.Ei erau atât de concentrați încât nici nu au reaizat că sunt acolo până ce nu am început să țip și să strig isteric.Ce nebunie.

Desigur că i-am spus niște lucruri lui Ryan în acea seară chiar și eu admit că erau puțin cam dure,dar serios,cine mă învinovățește? El a spus acele lucruri la rândul lui.În acea noapte mi-am strâns lucrurile și m-am mutat într-un apartament într-un complex la câteva blocuri distanță.De atunci nu am mai vorbit cu Ryan și Kenna.

Asta mă duce spre întrebarea mea de bază.Ce naiba are de-a face logodnicul meu de șase luni cu sabotarea carierei mele și cauzarea pierderii job-ului meu?

M-am sprijinit de perete și încercânt să opresc lacrimile de a se scurge din ochi mei,dar este fără speranță. Am plâns în ultima săptămâna mai mult de cât am plâns toată viața mea și urăsc asta..Urăsc să fiu o femeie slabă,patetică care i-a fost frântă inima de un bărbat.Și de asemenea a făcut să fiu concediată.

Nu cred că am urât pe cineva pe cât de mult în urăsc acum pe Ryan.Mi-am șters nervoasă lacrimile și mi-am reluat poziția repede și încep să merg spre metrou.Acum că m-am mutat din apartament înseamnă că nu mai pot merge căte și de la muncă.Un alt lucru de stresat adăugat vieții mele datorită fostului meu logodnic.

Chiar și așa,nu voi mai fi nevoită să mă ocup de asta.

În drumul cu metroul spre casă mă gândesc la 32 de moduri diferite prin care Ryan ar putea muri.Este surprinzător de amuzant (A/N:Ce masochistă) .Favorita mea este când Ryan ia de la Kenna BTS*(1) și scot un sunet ciudat între un râs și scâncet.Bărbatul de lângă mine îmi dă o privire ciuată,dar în loc să mă simt rușinată mă simt bine.

Primul lucru pe care îl fac când ajung acasă este să fac un duș,cântând cât de tare pot.Mi-am făcut propriul cântec de revenire și marea majoritate a versurilor sunt înjurături din cele mai adânci gropi ale iadului la adresa lui Ryan .După ce am terminat merg prin apartamentul meu cu mâna pe pereți.Acum peroada mea de nervi și supărare s-a dus,realitatea este ca o palmă peste față.

Am 22 de ani,trăind în New York,singură.Sunt neangajată și șansele mele să găsesc un loc de muncă nu sunt foarte mari o dată ce bârfa că am fost concediată apare.Și în lumea afacerilor bârfele se duc precum un incendiu.

Cred că ar fi bine să încep de maine căutările.

______________________________

*(1) Boală cu transmirete sexuală.

CEO este ceva gen manager. (din descriere)

______________________

(Această carte nu îmi aparține...am primit accordul autoarei înainte de a începe,autoarea are dedicat acest capitol,în caz că vreți să citiți în engleză)

Leah este în imaginea alăturată.

P.S. Îmi pare rău pentru eventualele greșeli.Am să încerc să editez pe cât de mult pot.

(Editat)

Yes, Sir (Română--Tradusă)Where stories live. Discover now