Chapter 32: Suspicious

13.7K 793 49
                                    

Capitolul 32: Suspicios

Două zile mai târziu încă fumeg datorită acelui e-mail stupid care mi-a fost trimis de fostul. Ryan vrea să vorbească cu mine. Vrea să vorbească  cu mine și să vadă ce mai fac. Asta este ce a spus în e-mail,oricum. Stomacul meu se întoarce la amintirea modului în care el s-a semnat. Iubire vejnică,Ryan. 

Ca și când.Bărbatul care m-a înselat cu una dintre cele mai bune prietene al mele,m-a concediat și mi-a ruinat un interviu în mai puțin de două săptămâni. În mintea mea,el este mai apropiat de Satana. Sau,cum i-am spus lui Harry,o amibă.

Nici nu am spus cuiva încă. Renee s-a distanțat ciudat de mult în ultima vreme,când i-am dat mesaj să o întreb cum a mers masa cu Louis ea mi-a replicat un scurt "Bine". Nu îi pot spune lui Liam,pentru că ar trebui să vorbesc despre Ryan și el va încerca să mă facă să mă simt mai bine și nu mă pot confrunta cu asta.

Asta rămâne pe Harry,și sunt al dracului de sigură că nu îi spun.

Telefonul de pe masa mea sună,oprindu-mi gândurile. Mă întind și răspund în timp ce îmi masez fruntea.

"Alo?"

"Domnișoară Evans,bună.Sunt Lydia Baker,managerul banchetului de la Miriam Hotel"

"Oh,da.Ce mai faci?" Întreb.Harry găzduiește o conferință de tipul celebrării pentru că este pe cale să fure acea mare afacere cu faimoasa firmă de elefoane. El insistă să închiriez sala de bal al Hotelului Miriam ,pentru că este una dintre cele mai frumoase din New York.

"Sunt bine.Mă întrebam dacă tot vreți să țineți micul dejun,din moment ce rezervarea de seară a fost anulată"

"Ce vrei să spui că rezervarea a fost anulată?" Râd nervoasă "Ce idiot ar face așa ceva?"

"Ei bine,tu ai făcut-o.Domnișoară Evans" Lydya explică ușor "Am primit o notificare scrisă de dimineață"

"Asta este imposibil" Mă rățoiesc și apoi respir,încercând să mă calmez "Ce spune nota?"

"Scrie că acea conferință s-a mutat cu o zi și ai închiriat alt local. O am chiar aici,cu semnătura și ștampilă personală și toate cele"

(A/N:Nu chiar ștampilă,nu mi-a venit sinonimul corect,dar este ceva foarte asemăntor )

Ochii mei se duc spre maldărul meu de hârtii. Ryan mi-a făcut-o cadou de Crăciun,anul trecut,și era prea frumoasă pentru mine ca să o pot arunca. Am strâns telefonul mai tare în mână înainte să forbesc.

"Ești sigură că nu e o fotocopie?" Întreb.

"Mă îndoiesc. Este de foarte bună calitate hârtia cu gravură aurită a literelor."

Asta este sigur a mea. Acum întrebarea reală este cine dracului mi-a furat și falsificat semnătura?

"Data nu a fost anulată,Doamnă Baker" O informez rapid "Mi-ar place să reînchiriez camera de bal pentru acea seară,vă rog"

"Îmi pare rău,domnișoară Evans,dar când am primit scrisoarea ta am închiriat unei nunți pe ultimul moment. Avem o listă de așteptare,care este făcută de luni bune" Lydia explică cu blândețe.

Trag nervoasă o șuviță de păr "Confernința este în mai puțin de o săptămână,ce se presupune să fac acum?"

"Încă putem ține micul dejun" Lydia spune "Dar după asta îmi este teamă că nu mai ai noroc. Toate sălile pentru bal și camerele de conferințe sunt închirite pentru restul zilei"

Yes, Sir (Română--Tradusă)Where stories live. Discover now