Capitolul 12 :Risk

23.6K 1K 206
                                    

Capitolu 12 :Risc.

Harry îmi înmânează un bol aburind cu pui pe care îl accept fericită.Am luat o bucata și imediat regret;bucata încă e fierbinte și îmi frige limba.Scuit înapoi și sper să Harry   nu observă.Slavă domnului că spatele lui este încă întors la mine iar el scoate două sticle de apă și îmi dă una.

”Menajera noastră,Emma,împachetează resturile și le pune în frigider așa că că am ceva de mâncare când lucrez până târziu” Ecplică.Suspectez că doar încearcă să facă conversație ca să nu stăm  și să ne uităm ciudat unul la celălalt până ce mâncarea noastră de răcește.

”Menajera noastră?” Repet.Dacă are prietenă?Sau mai rău,logodnică?Poate că eu și cu Harry suntem prieteni buni,dar niciodată nu am discutat acest aspect din viața noastră.

”Edward” Spune.Ușurarea trece prin mine și voi lăsa vocea din capul meu să se oprească din a săbători victoria.

”Nu am realizat că locuiește cu tine”

”Tehnic,eu trăiesc cu el” Harry zâmbește ușor,un zâmbet leneș.  ”Când bunicul tău trăiește într-un conac pe treizeci și șapte de hectare cu cinci garaje și servitoare care locuiesc acolo,pare un pic ridicol să îți cumperi un apartament”

Am încercat să nu las șocul să mi se arate pe chip.Știam că Harry și Edward sunt bogați,dar treizeci și șapte de hectare?Serios?

”Wow,cerd că înțeleg.Este un loc imens chiar și pentru două persoane” Spun.Cumva pare că (,) caserola mea să recesște și ezitant iau o înghițitură mică.Tempereatura pare să fie pună,și este de asemenea,surprinzător de delocios.

”Da,știu.Edward tot îm spune că trebuie să mă așez la locul meu și să am o familie ,așa putem avea copii care să alerge pe acolo” Îmi spune.

Mă uit la el cu o expresie surprinsă.Este pentru prima dată când mi-a relatat ceva personal dspre el ,așa că am mai luat o bucata și am mestecat-o încet.

”Vrea stănepoți.Îmi spune zilnic” Termină acru.

Nu am idee despre ce se presupune că spun așa că am aruncat o altă bucată de pui în gura mea.La viteza în care o fac ,o să termin înainte ca Harry să înceapă.

Harry este încă silențios la momentul când înghit așa că am spus ”Ei bine,nu ar trebui să fie greu să găsești pe cineva care vrea să stea cu tine,corect?Adică cu reputația ta și totul”

Ridică sprâncenele ”Reputația ta”

”Ști,faptul că ești cunoscut ca și zeul sexului al în lumea afacerilor din  New York.Fetele mor să aibă câteva priviri de la Harry Styles” Spun dramatic ”Job-ul meu este foarte râvnit de fiecare femeie de la lucru”

”Hmm,chiar și toate acestea sunt foarte adevărate” Harry rânjește și îmi dau ochii peste cap ”Ai uitat un lucru”

”Și care e ăla?”

”Nu mă implic în relații” Spune uitându-se la mine ”Și sigur nu plănuiesc să mă căsătoresc vreo dată”

Pentru nu știu ce motiv cuvintele lui se simt ca un cuțit în inima mea.Nu mă pot abține să nu mă întreb dacă îmi trimite vre un mesaj că am sentimente pentru el,ar trebui să le calc cu tocurile pantofilor negrippe care îi port.Ar trebui să fiu fericită,ușurată chiar,că nu vrea să aibă nimic cu mine.

Apoi îmi amintesc modul în care se uita ziua trecută când i-am dat acel mesaj și m-am simțit confuză.O dată se uită la mine de parcă aș fi o pralină de ciocolată și o dată îmi spune că nu se implică în relații.

Yes, Sir (Română--Tradusă)Where stories live. Discover now