Chaper 11:Stay

21.6K 1K 408
                                    

Capitolul 11 -Stai

Harry se holba la mine.

Asta trebuie să fie a cincinsprezecea oară în ultimele zece minute. Mi-am muşcat buza de jos nervoasă,întrebându-ma ce posibil fac de  este atât de iești din normal. El are o mică încruntătură pe faţa lui; sprâncenele lui unindu-se încet.

Mi-am mutat privirea de la fereastră înapoi la ecranul laptopului. Harry mi-a data sarcina de a creea un power point pentru marea întâlnire aranja săptămâna viitoare. Așa că evi că trebuie să fie perfectă.

Mă joc un pic cu niște mici tranziţii,adaug o poză pe slide-ul final şi îmi permit acum sa văd tot ce am făcut.

Surpize surprize;  încă se uită la mine cu acea privire dizaprobantă.Îmi trag limba de sub dinți și fac o față care întreabă clar  ‘De ce te uiţi aşa la mine?’

Când privirile noastre s-au întâlnit,şi-a mutat privirea uşor la biroul lui şi a început să mâzgâlească cu pixul lui. Am pufnit în frustare  şi mi-am  întors privirea înapoi pe ecranul calculatorului meu

Ce  e cu el?Jumătate din mine spune să mă duc acolo şi să aflu de ce, dar după îmi aduc aminte de ieri şi de incidentul shirtless- Da,mai bine nu.

Doar gândul la Harry în acei pantaloni scurți mă face să roşesc.Nu îmi vine să cred că am stat acolo, salivănd la el pentru 5 minute în continuu. Probabil crede că sunt vreo obsedată după un sex .

Mi-am ordonat să nu mă mai gândesc la el.Am început să scriu unui om de afaceri un email cu confirmarea întâlnirii sale la ora 10. Nici nu am trimis jumătate din emailuri că mintea mea iar a zburat la şeful meu. La naiba.

M-am uitat la Harry şi el se uită la mine.De data asta nu a înterupt contactul vizual, în schimb avea o privire fermă asupra mea. Şi iata din nou acea privire in ochii lui care provoacă ca obrajii mei să se înroşească.

După mi-am revenit şi am terminat emailurile; concentrându-mă profund să nu mă gândesc la el. Ultimul lucru care îmi trebuie este să mă îndrăgostesc de Harry.

++++++++++

Nu cred că am urât atât de mult să copiez compania de modele.Mi-am suflat o şuviţă de păr din faţă şi am scris ultima linie .M-am hotărât azi să port o coadă de cal  strânsă,în vârful capului. în mare parte m-am cam săturat de cozi împletite și în altă parte pentru că am părăsit târziu sala de gimnastică azi.

Ultimele 3 slideuri ale power-pointului sunt dedicate doar companiei stupide de modele.După ce am terminat am verficat din nou numerele pe care Harry mi le-a dat şi am verificat din nou pe cel scrise acum puţin timp.Nu am cum să o dau în bară şi de data asta.

Am scos la imprimantă foile şi după am batut încet la uşa şefului meu : ”Harry, am terminat modelele.”

Mi-a facut semn să intru şi am făcut un pas înăuntru,închizând uşa în spatele meu. El a analizat primele foi, mormaind apreciativ,dar cand a dat a doua pagina,o încruntătură a aparut pe funtea sa.

“Jumatate din acestea sunt gesite,leah”

Îți. Bați.Joc.De.Mine?

“Ce?Nu poate fi așa!Le-am verificat de 10 ori”

“Nu mă interesează daca le-ai verificat de 100 de ori,acestea sunt complet incorecte” El a aruncat foile pe biroul sau cu un oftat exasperat.Harry a inceput sa compare foile mele cu ale lui și  să puna un x lângă cele incorecte. Curând,jumatate din foi erau deja rosii.

M-am aplecat peste umărul său să văd mai bine foile,simțindu-mă suparată. Cum s-a putut întampla? M-am asigurat ca de data asta să fie totul bine.

Yes, Sir (Română--Tradusă)Where stories live. Discover now