Chapter 3 :Opportunity

23.7K 1.2K 169
                                    

CAPITOLUL 3 :Oportunitate.

Edward mănâncă din pralina lui de ciocoată în timp ce urmez obosită printre străzi.Încrederea mea în el cade  perede-dacă mă conduce spre beciul lui să mă  ucidă sau ceva asemănător?Eram pe cale să plec când el face o întoarcere rapidă și intră prin ușile unei clădiri mari.Am încercat să îi prind numele înainte să mă avânt după el,dar zgârie norul este prea înalt pentru mine ca să pot vedea.

”Unde suntem?” Întreb suspicios.Ai crede că atunci un bătrân de pe stradă ar intra într-o clădire așa modernă securitatea ar fi chemată imediat.Din contră,oamenii îi fac cu mâna și zâmbesc lui Edward când mergem.Cu fiecare secundă lucrurile devin mai ciudate.

Edward îmi evită întrebarea ”Este cineva pe care aș vrea  să cunoști”

L-am întrebat dea lungul urcării cu liftul,dar în schimb de răspuns râde.Într-un final el mă conduce spre un hol foarte lung.Ne oprim în fața unei uși de mahon.Foarte fițoasă.Foarte scumpă.

Exact deasupra ușii era un nume gravat.

Harry Styles,scria.

Inima mea cade în stomac.Știu cine este Harry Styles, desigur;când ești în lumea afacerilor din New York este imposibil să nu ști. Bărbatul este bine știut pentru averea imensă și supusul look bun,dar de asemenea printre bârfe am auzit că este unul dintre cei mai răi bărbați pe care l-ai cunoscut.

Oricum,de asemenea se întâmplă să fie unul dintre cei mai de succes oameni de afacere din tot New York-ul,de asemenea pe întreaga țară. Styles Enerprises. Apare unde unde stau eu în această clipă.

”Îl ști pe Harry Styles?” Întreb slab.

Edward nu răspunde.În schimb ridică pumnul și bate la ușă foarte tare până ce se deschide și lasă la iveală un tânăr bărnat cu un costum care arată foarte scump și cu o expresie nervoasă pe față.

Pot simți roșeața ridicându-se împotriva voinței mele în obrajii mei  pali ;bârfele nu îl justifică pe acest bărbat.Costumul lui îi îmbrățișază corpul strâmt,sublindiindu-i pieptul tonifiat și musculos.Ochii lui sunt de un verde electric,buzele lui roz perfecte.Părul maro,mop creț în cap care tot continuă să îl dea din ochi.

Este frumos.

Și apoi iși deschide gura.

”Ce este bunicule?”  Mârâie.

Sprâncele mele se ridică.Prima dată,celelalte bârfe despre el se adeveresc,incluzând pe cea despre el considerându-se a fi un nesimțit.Și în al 2-lea rând,ce dracului tocmai a spus?Bunic?

Pică repede.Edward evitând să îmi spună numele lui de familie apoi spunând că știe une loc care m-ar angaja.

”Edward” Am spus ”Cred că ai uitat să menționezi niște lucruri cheie despre tine”

Imediat ochii lui Harry vin spre mine,observându-mi prezența prima dată.Ochii lui mă scanează fără jenă apoi se întoarce neimpresionat.

”Cine e ea?” Întreabă foarte răutăcios.

Obraji mei se roșesc din nou,dar de data asta de nervi.Observându-mi expresia,Edward intervine repede.

”Ea” Edward anunță ”Este domnișoara Leah Evans.Ea o să fie noua secretară personală”.

Gura mea și a lui Harry se deschid la unison.

”Cum știu că este calificată?Nici nu a avut un interviu!” Harry țipă.

”Lasă-ți vocea mai jos băiete.Leah este foarte  foarte calificată și a lucrat pentru Miller,Inc pentru câțiva ani.Sunt sigur că o să se ridice la fiecare așteptare a ta” Edward spune.

Prin tot acest timp mi-am ținut gura închisă,prin mintea mea trecând gânduri.Sunt mai mult decât calificată să fiu o asistentă.mulțumesc foarte mult.Drace,eram în linie să fiu manager la Miller înainte ca Ryan să ruineze totul pentru mine.

Dar pe cât de repede șocul dispare realizez că acest job este probabil cel mai bun lucru care mi se putea întâmpla.Putea fi o duere să mă mut din oraș.Și ce le-aș fi spus tuturor?Pe lângă,tot ceea ce a făcut Edward pentru mine sunt etern recunoscătoare.Chiar dacă îl știu pe bărbat de mai mult de o zi și deja suntem foarte apropiați și este ca o figură paternă pentru mine.Sau...bunic.

”Mulțumesc Edward” Am spus într-un final ”Dl. Styles vă aduc la cunoștiință că am fost în lumea afacerilro pentru o vreme și sunt încrezătoare că nu veți fi dezamăgită de  munca mea”

Harry se uită la mine și cască,care îmi face clar că niciunul dintre angajații lui,în special noua lui secretară nu a vorbit cu el în așa mod.Lângă mine,Edward chicotește.

”Foarte bine” Harry spune ursuz ”Poți începe maine.Fi aici nu mai târziu decât 8:00 dimineata..Edward,arată-i clădirea și învaț-o cum merge treaba.Poate avea biroul de lângă mine,cel e pe stânga.

Edward scutură din cap și noi începem să mergem înapoi pe hol,dar Harry strigă după noi. ”Un singurul lucru domnișoară Evans...dacă calci cu un sigunr deget linia voi fi personal cel care te dă afară” Spune ușor și de aici pot vedea rânjetul de pe fața lui

Oricum,știu că asta nu se va întâmpla,așa că am zâbit înainte și am spus ”Da domnule”

____________________________

Încep atacurile cu gifs Harry.Meh.Cineva mi-a amintit de ce erau de fapt acele ”batoane” din capitolul trecut,erau praline.Scuze.

 (Editat)

Yes, Sir (Română--Tradusă)Where stories live. Discover now