Chapter 4:Challenge

24.9K 1.2K 107
                                    

Capitolul 4-Provocare.

Cum am promis,am ajuns la exact 8:00,nici un minut în plus,nici un minut în minus.Harry trece pe lângă biroul meu cu un rânjet de câștigător,dar fața lui cade în momnetul când realizează că actualmente sunt aici.

”Bună dimineața domnișoară Evans” Spune într-o manieră prin care o dimineață bună este ultimul lucru pe care mi-l dorește.

”Și ție,domnule Styles” Vocea mea este atât de dulce încât îmi vine să vomit.

Dimineața mea trece cu multă muncă-se transformă în faptul că Harry este neorganizat.Am petrecut prima parte a zilei mele aranjând companiile cu investiții recente,de când Harry nu și-a făcut timp să o facă el.El doar le-a lăsat pe masa lui.Îl pot auzi lângă țipând o grămadă de timp la niște amărâți de bărbați care are nefericita sarcină de a avea întâlnire cu el.

Când a jung la cea de-a o sută filă mintea mea se duce înapoi la ziua de ieri înainte ca eu și Edward să părăsim clădirea.Am așteptat în holul alb în timp Edward îl saluta pe Harry aka,aflând ceea ce gândește despre mine.Nu trăgeam cu urechea,dar vocea lui Harry este a naibi de tare încât trece prin pereții subțiri ai biroului lui.

”Dacă ajunge ca Valerie?” Spune.

”Nu o să fie,promit” Edward îl asigură ”E diferită”

Am băgat fișierul în locul potrivit și m-am sprijinit de biroul meu.Valerie îmi asum,după multele mele ore de gândire,trebuie să fi fost una dintre vechile sale secretare.Dar adevăratul mister este că ce s-a întâmplat între ea și Harry.Evident nu mai este  secretară la Styles Enterprises.I-am luat locul.

Poate,nu sunt singura are a avut de-a face cu un coleg de muncă...ideea are mai mult sens.Nu judeca o carte după coperta ei,dar adăugând ”afemeiat” la lista de atribute șarmante ale lui Harry nu este foarte tare.

M-am pierdut în gândurile mele și aproape am căzut surprinsă când la ușa biroului meu se deschide și se lovește de perete  un mare banh.M-am uitat să îl văd pe Harry uitându-se la mine cu o încruntătură pe față,

”Este după amiază,ceea ce înseamnă că este ora ta de prânz.” Mă înformează.

Scutur din cap ”Vreți să vă aduc ceva,domule:”

”Eu-Ce?” Se uită la mine în șoc.

”Doar mă întrebam,domnule,dacă vreți să vă aduc ceva pentru prânz” Am spus ușor,încercând să nu isbucnesc în râs la fața lui.Evident nu se aștepta de la mine să scot fata drăguță când el s-a purtat oribil cu mine toată dimineața.

”Asta,um,este foarte drăguț din partea ta” Spune scărpinându-și ceafa ”Cred că voi lua un club de curcan de la magazinul din colțul străzii.Vreau să spun,dacă te oferi”

”Mă ofer” I-am spus luându-mi geanta ”Voi fi înapoi în 20 de minute”

Corform cuvântului meu,în 20 de minute am venit înapoi și am bătut la ușa lui Harry cu un club curcan în mână.

”Intră” Strigă.

Am încercat și am încercat să mă abțin să nu mă holbez la biroul lui luxos.Covorul era foarte moale și si simțeam ca și cum aș fi călcat pe un nor.Pe dreapta se pare că îi văd sala de sport personală și lângă propriul dulap.Pe dreapta era un televizor enorm și dedesupt un mini frigider și cuptor cu microunde.Borul era atât de frumos încât vroiam să plâng.

”Sandwich-ul dvs” Am spus dându-i punga.El o pune pe masa lui și pentru un minut ochii noștrii se întâlnesc.Niciodată nu am observat înainte verdele viu al irișilor lui,dar observ că se uită la mine cam mult.

Yes, Sir (Română--Tradusă)Where stories live. Discover now