Chapter 22: Judgement

15.8K 819 105
                                    

Capitol tradus de XcalibX

Capitolul 22 : Judecată

Următoarea dimineață mă trezesc cu o durere îngrozitoare de cap, nesurprinzător, dar tot doare ca dracu'. Dau păturile la o parte și îmi fac drumul până în bucătărie, luând un pahar cu apa și câteva aspirine. După ce iau pastilele, o caut pe Rose prin apartament și zâmbesc pentru mine când îmi dau seama că nu e aici. Trebuie să fi rămas la Edward.

Bunica mea chiar a avut parte de mai multă acțiune decât mine noaptea trecută.

M-am încruntat și merg pe canapea, încrucișându-mi picioarele. Chiar dacă nu îmi amintesc așa bine ce s-a întâmplat seara trecută, știu conversația cu Harry din limuzină, înainte de a pleca, deși ce s-a întâmplat înainte mă pune pe gânduri. Singurul lucru în legătura cu ce s-a întâmplat seara trecută pe care mi-l amintesc perfect este faptul că Harry e speriat.

Harry e speriat să mă sărute din nou, nu doar pentru că sunt asistenta lui. Harry e speriat să fie într-o relație. E speriat să aibă ceva mai mult decât sex.

Harry e speriat să se îndrăgostească.

Îmi iau laptop-ul și intru pe Google, punând nesigură cursor-ul pe bara de căutare. E ridicol ceea ce urmez să tastez, dar o fac oricum. Degetele mi se lovesc de taste, pană întrebarea îmi apare pe ecran.

Cum faci un bărbat să se îndrăgostească de tine?

Ezit, dar apăs butonul de căutare. Îmi mușc nervoasă buza inferioară până când rezultatele apar. Majoritatea sunt blog-uri, scrise de femei de patruzeci de ani cu puțin prea multă încredere în sine. Mă încrunt la multe din sugestiile lor, care includ seducția sau alte chestii de genul. Dar nu vreau să îl seduc pe Harry. Tot ce are nevoie este puțină convingere.

Convingere...

Un bec s-a aprins deasupra capului meu când cuvântul "convingere" mi-a venit în minte. Observ un ad pentru crearea mesajelor subliminiale pe CD-uri. Prima dată sunt confuză la însemnătatea mesajelor subliminale pe CD-uri, dar când dau click pe link, sunt întâmpinată de o descriere.

Tot ce trebuie să fac este să trimit companiei o listă de mesaje care vreau să fie în fundalul CD-ului, iar compania îmi va trimite o melodie relaxantă ce îmi ascunde mesajele. Costă doar $29.99, plus livrarea.

Este greșit, e total greșit ca eu să fac asta. Dar înainte să-mi dau seama, dau click pe următoarea pagină. Trag adânc aer în piept și încep să scriu.

Dacă sunt într-o relație, voi fi mai fericit.

Leah este cea mai bună fată din lume, iar ea mă face fericit.

Mă opresc din scris. Ce dracu'. Dacă tot fac asta, să dau ce-i mai bun.

Voi fi foarte fericit dacă voi fi cu Leah.

Vreau să fac dragoste cu Leah și să-mi petrec fiecare zi și noapte cu ea.

Vreau să mă căsătoresc cu Leah.

Ezit pentru un minut, uitându-mă la propozițiile pe care le-am scris, gândindu-mă la spălarea minții lui Harry pentru a-l scăpa de frica sa de a fi într-o relație cu mine. Vocea interioară țipă la mine să anulez totul și să închid laptop-ul, dar stau acolo și mă holbez la ecran.

Știu o grămadă despre hipnoză. Am fost la facultatea de psihologie până la urmă. Nu multe hipnoze pot face pe cineva să facă ceva la care sunt îndemnați psihic. Deci nu ar fi așa teribil să folosesc mesaje subliminale pentru a-l face pe Harry să realizeze că nu se întâmplă nimic dacă suntem împreună. Și dacă nu simte la fel, atunci CD-ul nu va avea niciun efect asupra sa. Nu voi răni pe nimeni dacă încerc, nu?

Yes, Sir (Română--Tradusă)Where stories live. Discover now