TACK

4.7K 61 42
                                    

HALLELUJA NU ÄR DET SLUT, ÖVER, FINITO. 'Goodbye my lover, Goodbye my friend'.

Vi har vårat slut på den här minst sagt spektakulära berättelsen.

Josephine Edin & Liam Lantz har här med fria händer att leva sina egna liv på sina egna vis, det lämnar jag åt er fantasi. Vad som hände med Linn och Isak kanske någon också känner relevant och visst har jag min syn på vad som hände de men det får ni avgöra själv. Kommentera gärna vad ni tror hände med de!!

Det här var min debutroman (?) och tanken var aldrig att den varken skulle bli så stor som den blev eller så lång. Jag skulle bara testa, och se hur det gick och visst fan blev det bra?

Jag hade aldrig kunnat göra det här utan era kommentarer, er röster och er feedback. Tack!!!❤️

Nu, eftersom det är det sista gällande 'Kyss mig bara' så önskar jag göra era tankar kring boken oavsett om du svarar 5 minuter efter att det publiceras eller 1 år efter, kommentera bara så lovar jag att jag läser och uppskattar varje positiv kommentar.

Ni har alla som kommit hit, hjälpt mig att forma den här berättelsen. Vem vet om det kommer en uppföljare någon dag? Iallafall så är jag otroligt nöjd men känner mig klar här och nu (har redan börjat fila på en ny som jag känner mig nervös över att publicera delar på haha). Näst kommande bok kommer ha några förbättringar efter som man lär så länge man lever, hoppas ni vill följa mig på den resan också.

Ha det bästa tills vi hörs igen,
Kram!!

Kyss mig baraWhere stories live. Discover now