31

5.1K 30 9
                                    

"Okej okej okej." Jag suckar och drar handen genom mitt nytvättade hår.
Frank sitter mellan Linns ben och rullar en cigarett mellan tänderna innan han tänder på den. Linn stirrar ner i sin telefon och Jasmina lägger huvudet på hennes axel.
"Du måste följa med, skit i han bara Jose." Linn kollar på mig och ett misslyckat försök till att efterlikna bedjande hundögon fyller hennes ansikte.
"Ja, jag bryr mig inte ens om honom." Det känns som att jag ljuger men det är full sanningen. Nej, det är det inte. Käften.
"Bra. Jag fixar skjuts till hans hus nu. Time to get drunk, bitches." Jasmina gäspar och drar upp telefonen ur bakfickan.
Jag ska alltså på fest hemma hos Liam. Vad är oddsen för att jag kommer träffa honom iallafall? Ja exakt, noll. Eller ja, se honom kommer jag nog men inget mer. Mycket folk, hög musik och alkohol i ådrorna kommer dämpa allt som har med honom att göra.

"Får jag hänga på?" Frank drar ett bloss. Hatar honom.
Linn kollar ner på honom och drar handen genom hans fulla hår. Usch.
"Ja, det är klart du får älskling." Kräks i munnen. Linn böjer sig och ger honom en lång hemsk kyss, med tungan. Lan de inte typ spy ner varandra med saliv någon annanstans?
Frank stönar lite och jag sätter handen för munnen. Det kommer att spruta spy snart och det lär inte vara enbart saliv.
"Nej, lägg av och knulla varandra offentligt och inför publik." Jag viftar med handen åt de. Äckligt.
"Du är bara avundsjuk." Linn flinar.
"Så fan heller. Aldrig att jag hade gjort sånt där. Det är vidrigt på en helt ny nivå. Jag skulle hellre äta bajs med en sked." Tro det eller ej men jag ljuger inte.
De tre skrattar åt mig. Jag himlar med ögonen, reser mig upp och börjar få ifrån de. "Byeee-s" säger jag och de grymtar som grisar ännu mer.
Barn.

Väl hemma kastar jag mig i soffan. Ensam hemma. Gööött. Jag chromcastar till tv:n och kollar sätter på Mean Girls. Varför kan inte livet vara som i filmer eller böcker? Livet är så enkelt med lösningar på varje jävla dramatiskt problem. Verkliga livet är så tråkigt. Inget är någonsin som i film. Jag hämtar ett glas kallt vatten.

Snapchat:
Victor - bild på sin bil. Tjoho för dig, Victor.
Jasmina - fixat skjuts till och från festen på fredag.
Hanna - bild på sin jävla kille. Bajs på dig, Hanna.
Erik - bild på en öl och klockslaget. Fräsigt.

Mamma och pappa kommer hem, vi äter lax, jag skriver på en historia uppgift. Jag får ett sms från Isak. Jag ignorerar ett sms från Isak. Sen går jag och lägger mig. Fy fan vad skönt.

Meddelande från Isak:
Asså Josephine du är verkligen allt för mig. Jag är så ledsen för hur jag behandlade dig. Jag vill bara att det är vi, jag kommer aldrig behandla dig fel igen du betyder allt för mig. Låt det bara bli vi så kan alla se hur jävla perfekta vi är ihop. Du och jag älskling. Älskar dig som fan <333

Kyss mig baraDär berättelser lever. Upptäck nu