38

5.1K 35 9
                                    

Jag fattar inte hur jag alltid lyckas hamna i dessa situationer. Hur lyckas jag hamna grensle över mitt förbannade ex i hans bil på min egna uppfart? Ingen finns till hands för att rädda mig från att begå ett stort jävla misstag. Vad är det ens som driver mig till att svika mig själv? Sexlust? Det krossade hjärtat som ser en väg ut ur sitt mörker?

Men lilla kära älskade hjärta, då måste jag berätta en sak. Även om det är ett sjuhelsikes jävla jobb med att gå från brustet till helt på egen hand, är det mer värt att göra än att laga något trasigt med silvertejp. Silvertejp is the fucking shit, men det är temporärt. Temporärt = att du kommer att få laga dig själv med silvertejp om och om igen utan vinning. Du kommer vara hel ett kort tag innan du går sönder igen. Samma smärta igen och igen. Silvertejpen blir bara en bedövning som får dig att känna dig hel när du egentligen är trasig under.

Isak grepar mina höfter hårdare trycker mig ner mot honom. Min klänning har redan åkt upp till midjan så det ända som hindrar ett jävligt stort misstag är mina tunna trosor och hans tjocka jeans. Han frigör ena handen och den finner fort mitt centrum. Han drar undan trosorna lite grann och smeker mig. Ofrivilligt andas jag fortare. Han låter ett finger glida in i mig. Så fucking fel.
Det gör till och med ont att låtsas att allt kan bli bra. Jag vet, jag vet så jävla väl att det aldrig kommer bli bra. Det kommer aldrig bli en askungesaga med sina lyckliga slut. Jag känner hur min självrespekt och mitt hjärta knakar till när det sakta går sönder igen. Jag sviker mig själv.
Två fingrar glider in i mig, pumpar fram korta stönanden från min mun. Är det våldtäkt om man är med på det? Nej, wtf?! Det känns som jag är med på en våldtäkt mot mig själv eftersom jag både vill och inte vill. Hjärtat vill ha honom, så gärna. Hans bekräftelse, hans kärlek, hans komplimanger, hans värld. Jag vill vara hans värld. Hjärnan har panik. Den får ingen kontakt med resten av mig. Ingen lyssnar. Förnuftet har svimmat av och ligger medvetslös någonstans för det här är långt ifrån smart.

Isaks andra hand söker sig till mitt ena bröst. Han kramar om det precis som förr. Som om ingenting någonsin har hänt. Han avbryter vår hetsiga kyss och kollar mig i ögonen. "Vill du det här? Jag vill ha dig och jag älskar dig men känner du det samma för mig?"
Nej nej nej guud!! Jag vill inget men jag vill ändå allt. Jag älskar inte dig, jag hatar dig...tvärtom. Nej, jag hatar...! Jag känner inget. Jo. Jag känner mig svag.

Med tanke på att två av hans fingrar pumpar in och ut, är det långt ifrån en rättvis situation. Jag älskar honom, jag älskar vad han kan få mig att känna och jag vet att han kan få mig att känna fantastiska grejer. Jag vet att vi kan ha tidernas bästa sex, det är efteråt, efter sexet jag är rädd för. Är jag bara luft för honom då? Vad ska jag säga? Betyder det att han får svar på frågorna kring mina känslor då?

Han knäpper upp sina jeans och under kalsongerna syns en hård välbekant kuk. Allt känns lika tryggt som förr men ändå så riskabelt, hjärtat dansar som vanligt på en tunn tråd. När han drar ut fingrarna ut mig böjer jag ryggen och min mun vilar mot hans axel.
"Jag vill ha dig, älskling. Så mycket." Säger han erotiskt mot mitt öra. Jag känner den hårda kuken och två fingrar som drar bort mina trosor från bit.
Vill du verkligen det här?!
Jag lägger ena handen mot hans bröst, och andra på hans underarm. Jag knuffar mig själv bakåt.
"Gummi." Cringeeeee faktorn är hög. Vem fan säger gummi? Tuggummi? Suddgummi? Gummibåt? Gummistövlar? Lite mer specifikt kanske?
Isak hejdar sig. Åh vad den där kuken kan göra underverk, några få centimeter bort bara.
"Jag har ingen kondom här men vi har kört oskyddat förut. Har du inte fixat något annat än?"

Uppdrag slutfört; hjärtat är i säkert förvar. Utan silvertejp.

"Nej, varför i hela helvetet skulle jag gjort det? Vad jag gör och inte gör har du inte med att göra längre." Jag tar mig över till andra sätet, rättar till klänningen och öppnar dörren ut.
"Josephine, det var inte så jag menade. Snälla vänta!"
Bildörren gör ett befriande läte när den går igen, men frihetskänslan är förbi när hans dörr öppnas.
"Förlåt! Jag menade inte så."
"Tack som fan för skjutsen hem men jag vill att du åker nu Isak. Jag ska gå in och duscha, och du är inte välkommen."
Han kör ner ena handen i fickan och håller i bildörren med den andra. "Okej jag ska åka. Kan vi prata sen iallafall? Du kan ju bara inte nästan ha sex med mig och sen bara skita i mig. Jag hoppas inte du är så fittig. Jag vet att du inte är så fittig."
Jag öppnar dörren och innan jag går in mumlar jag. "Jag är hur jävla fittig jag vill."

När ytterdörren gått igen låser jag den. Jag hör hur bilmotorn startar och jag ställer mig med ryggen mot dörren. Jag är säker. Mitt hjärta är säkert. Bilen rullar ut från uppfarten och jag står kvar tills den inte hörs mer.

Min älskade Isak.

Kyss mig baraDär berättelser lever. Upptäck nu