56

4.3K 40 10
                                    

"Kissa bara på den!" Ropar Linn från andra sidan dörren. Hon och Jasmina står och väntar på att mitt urin ska rinna ner på graviditetstestet som vi hämtat hos ungdomsmottagningen. Linns reaktion när hon fått reda på allt var som att få en skrubbning utav hjärnan. Hemskt med andra ord.
"Håll käften jag kan inte pissa när du skriker på mig!" Jag tar några djupa andetag och försöker slappna av. Snart så, snart kommer det.
När vi väntat i typ två minuter känner jag kisset lämna min kropp och jag försöker hålla testet emot urinen.
"Okej nu kan ni komma in."

Vi väntar otåligt på de jävla strecken och medan Jasmina snackar om hur mycket hon stöttar mig oavsett vad som står försöker jag koppla bort henne innan jag exploderar. Kan folk bara hålla käften?
Testet visar slutligen ett enkelt streck över den pyttelilla skärmen. JAG ÄR INTE GRAVID. Jag drar en lättad suck och släpper testet så det faller mot kakelgolvet.
"Jag skiter i varför jag inte blev gravid, men nu kan han dra åt helvetet." Säger jag och går fram till spegeln. Jag ska inte bli mamma. Usch vilken hemsk tanke.
"Det var ju som jag sa." Säger Linn självbelåtet. Bitch.
Jasmina kramar mig och vi går ut mot balkongen. Jasminas lägenhet är stilren. Jag vet ingen som har bättre smak än vad hon har. Linn har en lite bättre klädstil men Jasmina kan matcha sin inredning. Ute på balkongen tar vi varsin cigarett och vi röker de i tysthet. Solen ligger varm över himmelen och värmen sprider sig runt mig. Jag ska inte bli mamma, och Liam kan sätta sig på en stolpe och rotera. Jag försöker få in orden, vänja mig vid att jag slipper dela min kropp med en annan individ och tanken på att Liam är utanför zonen kallad mitt liv. Det bränner trots det i ögonen när jag tar upp mobilen och den är tom. Det gör ont någonstans inuti mig.

Vi beställer hem sushi från närmsta kinarestaurang. Och vi njuter ute på den lilla smala balkongen runt det runda glasbordet. Linn smsar med Frank ett tag medan jag lyssnar på när Jasmina berättar om sin mammas nya upptäckt utav Instagram. Usch jag hatar den ytliga, bekräftelse sökande appen som enbart strävar efter den osynliga tävlingen om vem som har mest följare.
När solen gått ner, vi tagit en sista cigarett och balkongdörren är stängd öppnar Linn en vinflaska och vi slår oss ner i soffan. Det låter som vi är i trettioårsåldern. Vi kollar på avsnitt efter avsnitt utav Gossip Girl och ju suddigare jag ser, ju roligare blir allt jag hör. Vi är inne på tredje flaskan nu och Linn lägger huvudet mot min axel. Hon somnar och medan Jasmina går på toaletten tar jag upp min mobil från bordet. Displayen är tom.
Jag låser upp den med tumavtrycket och formar ett sms till Liam. Jag dubbelcheckar inget utan bara skickar det, håller andan, släcker skärmen och kastar den bakom Linn.
"Jag vet att det är idiotiskt av mig, men vad ska jag göra när det värker så otroligt? Vem fan dömde mig till en sådan plågsam attraktion?" Säger jag tyst till Linn. "Jag vill ju bara ha honom ibland, jag vill bara ha det svinet när han är snäll." Sluddrar jag innan toalettdörren låses upp och Jasmina kommer ut.
Jag slocknar med huvudet lutat mot Linns huvud medan Chuck lägger en hand runt Blairs midja och drar henne intill sig med en ömsint kyss. Eller så ömsint som Chuck Bass kan vara.

Meddelande till okänd
Jag vaer intf gravid, du brur dog säkery inge men aja nu ver du

Kyss mig baraWhere stories live. Discover now