14

5.3K 26 12
                                    

"Så?"
Jag kollar på honom. "Så vadå?"
Hans blåa ögon är riktade på vägen. "Ja säg något. Jag vet inte, låt det inte vara stelt och konstigt iallafall."
Jag skrattar. Fattar han inte vilken situation vi befinner oss i?
"Du tycker inte att det redan är rätt så konstigt. Två människor som hatar varandra sitter i samma bil varav att en är naken?"
Han skrattar också nu när han förhoppningsvis fattade. Man kan aldrig vara så säker när det kommer till det maskulina könet. "När du säger det på det viset så är det riktigt hemskt men du är fan inte naken. Du är nog ärligt talat den mest påklädda tjej jag träffat på hela veckan."
Jag kollar ner och försöker misslyckat att skymma ännu mer av min kropp. "Ja det kan jag tänka mig, med tanke på hur din tröja luktade." Jag grimaserar vid tanken på den illaluktande tjocktröjan. Han ser min min och ler. "Jaha när hade du tänkt börja livet då? Du kan ju inte vara oskuld för resten av livet menar jag. Någon gång kommer ju någon stackare sätta på dig."
Jag slutar le. Jag känner hur kroppen blir kall och jag känner inte för att prata med honom mer. Jag vänder huvudet mot fönstret. "Det har inte du med att göra." Säger jag.
Han märker mitt sänkta humör och petar mig i sidan så att jag hoppar till av att det kittlas. "Vad är det? Fortfarande mens?" Han kommer på sig själv och säger sedan fort efter det. "Nej sorry så fick man inte säga för då var man för klyschig. Men jag är ledsen jag orkar inte lägga IQ på att komma på nya sätt."
Jag huttra lite som svar men han tolkade det som att jag frös och höjde värmen. Det gjorde mig ändå inget. Jag är ju inte direkt påklädd.

"Varför bosätter man sig i skogen för?" Frågar han när en liten kvist kommer emot bilen när vi kör på den smala grusvägen.
"Det är inte riktigt en skog men kalla det vad du vill."
Han muttrar och håller sig i 15 km/h för att inte 'förstöra bilen'.

När jag ser mitt röda hus och alla lampor som lyser så kommer jag på att klockan inte är så mycket och att mina föräldrar kommer öppna dörren och mötas av en okänd bil, okänd man och deras dotter utan kläder. Mina kläder är för blötta för att dra på sig och att göra det i bilen skulle aldrig gå så bra som jag i mitt huvud får det att verka som. Jag får helt enkelt bara brösta det faktum att det kommer att se väldigt dåligt ut.

Kyss mig baraWhere stories live. Discover now