9. chapter

13.3K 578 6
                                    

"Tyhle šaty jsou perfektní! Jak to, že jsem je na tobě nikdy neviděla?" zeptala se Becca, poté co vytáhla ze skříně tmavě modré šaty na ramínka s vykrojenými boky, co našla u mě ve skříni, když hledala něco, co si vezme dneska do Sandy.

"Protože nejsou můj styl, koupila mi je teta Jolene, když jsem byla u ní o prázdninách." vysvětlila jsem jí s menším úsměvem, potom co jsem se posadila do křesla, protože jsem byla připravená vyrazit, stejně jako Rose.

"Aha, můžu si je půjčit?" položila Rebecca další otázku a já přikývla, stejně jsem neměla v plánu si ty šaty vzít. "Díky, vážně miluju to, že máme stejnou velikost!" řekla, potom si začala oblékat šaty, přičemž pohlédla na mě. "Nechceš si vzít něco víc sexy? Třeba ty černé šaty?" navrhla a já zavrtěla hlavou, to co jsem měla na sobě mi vyhovovalo. Tmavě vínové šaty bez rukávů se sukní přesně nad kolena k tomu jsem měla černé boty na vražedně vysokém podpatku, teda alespoň pro mě a nakonec jsem si i vzala černé silonky.

"Ne, tohle mi vyhovuje." ujistila jsem jí a pak vstala, abych si dala telefon do své malé kabelky přes rameno, kterou jsem si chtěla vzít.

"Dobře, ale Aaronovi, by se to určitě líbilo." mrkla na mě a opět nasadila svůj potutelný výraz, protočila jsem oči a raději se už nevyjadřovala.

"Aaronovi se určitě bu líbit i takhle." ujistila jí Rose, která do teď jen mlčky ležela na posteli a psala zprávy na telefonu. I když přípravě věnovala nejméně času, přesto jí to moc slušelo. Její dlouhé blond vlasy měla rozpuštěné a vyžehlené, tudíž jí sahaly až do pasu. Na sobě měla fialové šaty s tříčtvrtečními rukávy, ve kterých vynikla její štíhlá a drobná postava.

"Ale v těch by ses mu určitě líbila víc." řekla Becca, když si nazouvala stříbrné třpytkované jehly. "Můžeme vyrazit?" zeptala se nás, když už byla konečně připravená. My jen s Rose přikývly a konečně se vydaly pryč z mého pokoje, kde jsme strávily celé odpoledne koukáním na filmy a prohlížení všemožných časopisů.

"Nemůžeme jít někam jinam? Pořád by jsme si mohly zajít někam na pizzu nebo tak." navrhla Rose, když Rebecca zastavila tentokrát před hlavním vchodem do Sandy.

"Nemohly, přece jsme se nechystaly tak dlouho, aby jsme šly na pizzu!" řekla Becca a vystoupila z auta.

"Tak půjdeme někam jinam, ale ne sem. Vždyť je to tady hrozný, dunivá hudba, kouř, barvená blikající světla." řekla jsem a když se na mě obě dvě nechápavě podívaly, rychle jsem dodala. "Někdo mi to říkal, ale už si napamatuju kdo." vysvětlila jsem, protože jsem nechtěla objasňovat proč jsem v Sandy už někdy byla.

"Aha, ale tak třeba neměl pravdu. Pojďme." zavelela a vešla dovnitř, za ní Rose a pak já. Zase mě do nosu uhodil silný zápach kouře a chvíli mi trvalo, než jsem si přivykla na tmu panující vevnitř. "Pojďme najít ostatní, určitě budou u nějakého stolu." křičela Becca, aby jsme jí vůbec přes tu otřesnou hudbu vůbec slyšely. 

Během chvíle jsme už seděli v jednom z boxů z lidmi, které jsem některé znala ze školy. Například Stevena, který se mnou chodil na biologii nebo Judith, která se mnou měla matematiku. Samozřejmě nemohl chybět Aaron, který mi držel místo vedle něho, kam jsem si také sedla a tím byla automaticky na něho naprosto nalepená, stejně tak jako na Rose po mé pravici, protože nás tu sedělo vážně hodně.

"Dáš si něco k pití?" zeptal se Aaron s úsměvem na tváři a přitom se na mě podíval, přesto, že mluvil hodně nahlas, tak jsem mu skoro vůbec nerozuměla.

"Jo, džus by byl fajn." odpověděla jsem mu a on je kývl, potom zmizel mezi lidmi na tanečním parketě.

"Na." drkla najednou do mě Becca, která mi do ruky podala skleničku se zlatavou tekutinou. Zmateně jsem se na ní podívala a pak zavrtěla hlavou, protože rozhodně nechci pít alkohol. "No tak, alespoň jednou na přípitek, ať zvládnem maturitu a dostanem se na vysoký." řekla nahlas a nakonec jsem teda kývla a vzala si od ní tu skleničku. Když si všichni ťukli, nebo to alespoň naznačili, tak jsem vypila skleničku na ex, abych to měla za sebou, a přitom se zašklebila. Cítila jsem jak se teplo pomalu dostává do mého těla, byl to sice příjemný pocit, ale jednou to stačilo.

"Tady máš." řekl najednou Aaron, který se objevil se skleničkou pomerančového džusu vedle mě, ale také měl dvě skleničky se stejným alkoholem jako jsem zrovna teď vypila. "Musíš si dát přeci jenom něco ostřejšího, když budeš pít celou dobu džus." vysvětlil a přitom na mě mrkl.

"Já už jsem měla a stačilo mi to." řekla jsem a zavrtěla hlavou, potom jsem si všimla, že Rose už vedle mě nesedí. Zmateně jsem se rozhlédla a všimla jsem si, jak tancuje se Stevenem, což mě donutilo se pousmát, protože vím, že se jí jednu dobu líbil a nejspíš líbí i teď.

"No tak, jedna sklenička navíc ti nic neudělá." řekl a přitom se na mě podíval takovým pohledem, kvůli, kterému jsem nemohla odmítnou. 

"Fajn." rezignovala jsem nakonec a vzala si skleničku do ruky, ťukla si s Aaronem a potom jí vypila znovu na ex, protože po kouskách bych to nejspíš nezvládla. Opět jsem cítila, jak mým tělem prochází příjemný pocit. 

"Vidíš, nic ti to neudělalo." povzbudivě se na mě usmál, ovšem další tři skleničky, které jsem během další půl hodiny vypila už na mě vliv měly. Všechno mi hned připadalo strašně vtipný a hudba nezněla zase tak příšerně.

"Nechceš si jít zatancovat?" navrhl Aaron a já přikývla, jelikož mi to nepřišlo jako špatný nápad, což by mi bez alkoholu jako špatný nápad rozhodně připadalo, protože jsem nikdy na takové věci nebyla. "Tak pojď." usmál se Aaron, který sice pil, ale nebylo to na něm tak vidět. Proto ke mně natáhl ruku, aby mi pomohl si stoupnout a dostat na taneční parket, což mi dělalo menší problémy kvůli nohám, které se mi trochu motaly.

Zrovna začala hrát písnička od Cash Cash Get you fast, kterou jsem znala díky tomu, že jí Becca jednu dobu pořád pouštěla. Zaposlouchala jsem se a podle rytmu písničky jsem se začala vlnit v bocích, na které mi položil ruce Aaron a já se jenom usmála, v tuhle chvíli mi to vůbec nevadilo, stejně jako ten odvážný tanec, který jsme právě předváděli. 

Náhled jsem ucítila, jak mi někdo narazil do zad, což moje stabilita nezvládla, jak už kvůli podpatkům, tak i skleničkám alkoholu. Jenom díky rychle reakci Aarona jsem to ustála, chytil mě totiž rychle rukou kolem pasu, kterou tam nechal i potom, co si mohl být jistý, že zvládnu stát sama. Otočila jsem se, abych zjistila, kdo do mě vrazil a když jsem uviděla Harryho, který se na mě koukal jeho pronikavým pohledem, s blondýnkou po jeho boku, tak jsem najednou neměla potřebu začít nadávat, jak jsem původně měla v plánu.

"Už si půjdu sednout." řekla jsem Aaronovi, když jsem se otočila zpátky na něho a pak se hned vydala ke stolu, kde všichni seděli. Aaron mě následoval a ruku nechal pořád na stejném místě, stejně jako když jsme se posadila zpátky. V tu chvíli jsem ucítila únavu, proto jsem si položila hlavu na jeho rameno a nepřítomně sledovala dění v klubu. Když si chtěli zase všichni znovu připít, tak jsem vstala a koukla na Aarona.

"Není mi dobře, dojdu si na vzduch." řekla jsem a už se chystala jít, než mě chytil za ruku, čímž mě donutil se zastavit.

"Nemám jít s tebou?" zeptal se a přitom se na mě podíval. Jen jsem zavrtěla hlavou a nepatrně se usmála na důkaz toho, že to zvládnu sama. Během chvilky jsem našla zadní vchod a vyšla ven, na místo kde jsme minule parkovali s Harrym. Opřela jsem se o studenou stěnu budovy a založila si ruce na hrudi, protože mi byla zima, přesto jsem nešla dovnitř, protože jsem se cítila hned o trochu lépe. Zavřela jsem oči a několikrát se zhluboka nadechla, když jsem je znovu otevřela tak přede mnou stála neznámá osoba, která mi najednou přiložila ruku na pusu, takže jsem nemohla začít křičet, stejně bych se k tomu asi nejspíš neodvážila, protože jsem ucítila ledový kov na mém krku.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

♦ A je tady další díl, který mě strašně bavil psát a pokračování mám vymyšlené v hlavě, proto ho čekejte brzo :3 Jinak počítejte s tím, že všechno bude mít spolu nějakou spojitost, tudíž to, že Charlotte někdo přepadl, nebo jak to nazvat, není jen náhoda :D

♦ Jinak myslete si o mně, že jsem vyděračka, ale pokud tu nebudou minimálně 3 KOMENTÁŘE tak další díl nebude :D Jelikož ráda čtu vaše komentáře a hlavně mě motivují psát dál :)

♦ To je vše, jinak vám chci pokoděvat za překročení 1000 přečtení!

SpitfireWhere stories live. Discover now