Flere bøker i EUS?

1.7K 76 27
                                    

Så da var det til det andre store spørsmålet... Siden det er slutt på EUS-serien, kommer det noe flere bøker da?

Dessverre er det ingen flere bøker om Caroline og Brandons reise, men jeg har planlagt å skrive på to helt nye bøker, med hver sin egen historie. Så de har ingen tilknytning til hverandre, men på samme måte så har de det. Disse bøkene har jeg planlagt i lang stund før jeg begynte å skrive på NUS, så de har alltid ligget i bakhodet mitt. Har aldri bare avslørt det for dere før nå, så jeg kunne legge all fokus på å gjøre ferdig hele EUS-serien.

Så de to bøkene jeg skal begynne på (helt tilfeldig rekkefølge):

1. Sylvié (ikke bestemt tittel enda): Sylvié er en karakter jeg ikke klarte å motstå fristelsen fra å skrive om. Hun fascinerte meg så mye at jeg ble helt betatt av rollen hennes. Hun var en så sterk, tøff og modig jente som fikk meg til å lure på - hvordan blir hennes reise med en slik sterk og utstrålende personlighet?
** UPDATE: C'est la Vie er ute nå og mulig å lese! (Historie om Sylviés reise).

2. Bri & Chris: Noen av dere som husker Brianna og Christopher fra ECF i bryllupet til Brandons kusine? Jeg forelsket meg i dem med en gang jeg skrev om dem og klarte ikke å la være fra å bare la det stoppe der. De fleste kan være enige med meg når det kommer til det at vennskap kan føre til så utrolig mye... Men kan det føre til kjærlighet også?

Så det er det jeg har planlagt fremover. Vet ikke helt hvilken og hva jeg skal begynne på først, men dere får vente å se til noe dukker opp! Smarteste blir å følge meg her på Wattpad slik at dere får varsler når jeg publiserer noe nytt som da kan være et av bøkene. Håper dere gleder dere like mye som jeg gjør!

XoXo <3

Norges UtvekslingsstudentWhere stories live. Discover now