Publiseringsdato

4.7K 183 210
                                    

Hei alle EUC lesere, som nå blir NUS lesere!

Hva syns dere om den altfor så følelsesladde prologen dere nå fikk en smakebit på av den aller siste boken i EUS serien (ææ, kjenner jeg blir litt trist...)

Neida(joda), men som dere sikkert vet så har jeg jo denne rutinen med å publisere en fast dag i uka, og hvis jeg har god tid, kanskje en maraton for alle som ønsker det? ;)

Anyway, så skal dere få vite publiseringsdatoen for første kapitell:

23. Oktober 2015
(jeg vet dette er sykt lenge til, men husk at jo bedre tid jeg får, jo bedre blir resultatene! så det er bare å smøre på en skive med tålmodighet:-))

And as you guys know, vil resten av kapitlene strømme inn senere.

Hvis du derimot ikke husker denne datoen er det lurt å legge til boken i biblioteket ditt slik at den lager en påminnelse når et nytt kapitell kommer ut (hvis du bruker Iphone/Ipad/andre smarttelefoner eller nettbrett), eller så pleier jeg å dele ut nyheter til alle følgerne mine :-)

Kan avsløre at denne boken skal jeg prøve å skrive så godt jeg kan og legge inn den siste innspurten med alt jeg har som en siste avskjed før EUS serien er helt fullført. Kan avsløre at man vil se flere perspektiver i det, og jeg håper dere gleder dere like mye som jeg gjør.

Håper ikke ventetiden ble for lenge!

Stay tuned!

Norges UtvekslingsstudentWhere stories live. Discover now