Kiss

2.3K 90 2
                                    

На снимката горе е Раян. Голям хубавец е, знам. <3 Приятно четене. Моля не пропускайте главата преди това! Благодаря ви! ¡

Прибрах се и тръшнах вратата зад себе си. Легнах на леглото си и всички чувства излязоха на показ.

Изненадата от появата му. Чувството като че ли ток преминава през тялото ми. Толкова чуждо и все пак толкова познато. Тялото ми реагира на присъствието му преди мен самата. Умът ми и всичко което знам за него ме карат да го мразя, но колкото и да не ми се иска част от мен все още има чувства към него. Не помня какво е било, но помня чувствата. Проклета съдба защо съм толкова шибано прецакана.

Стиснах зъби и станах. Влязох в банята и се взех бърз душ. Корема ми издаде къркорещ звук и реших, че е време да се нахраня. Облякох клин, широка блуза и прибрах косата си на рошав кок. Слязох по стълбите и се огледах. Тръгнах към трапезарията и видях Майкъл, вторият ми баща.

-Хей, не мислех, че си тук.-поздрави ме и ме прегърна. Отвърнах му въпреки че не се чувствам спокойна край него. Винаги е бил мил към мен и се опитва да се държи като баща, но просто не ми е спокойно.

-Къде е майка ми?-попитах и седнах на стола до него.

-Излезе. Ще се върне късно.-осведоми ме и сложи ръката си върху моята. -Как си?-попита и ми се усмихна топло.

-Добре, предполагам.-отвърнах и се усмихнах. -Как върви работата?

-Все същото. Трябва да те взема някой ден, за да почнеш да се учиш.-предложи и отпи от чашата си.

-Може. Има ли нещо за ядене?

-Да, в кухнята е.

Станах и се запътих към кухнята. Прекрачих прага и се огледах. Видях чиниите и ги огледах. Какво да си избера? Тъкмо реших и усетих две ръце на кръста си. Прегърна ме и целуна врата ми. Обърнах се и го погледнах с недоумение. Наведе се към лицето ми и го избутах назад.

-Какво ти става?-изкрещях и размахах ръце.

-Искам те.-издиша и ме притисна към плота. Опитах се да го избутам, но хвана ръцете ми.

-ЛУД ЛИ СИ?-развиках се като се стараех да избягвам целувките му.

-Заради теб. Побъркваш ме.-отвърна и този път успя да ме целуне. Не му отвърнах и го ухапах. Той изпсува и се дръпна леко назад.

   Up {Harry Styles Fanfic }Where stories live. Discover now