Game

2.7K 128 1
                                    

Денят ми мина сравнително скучно. Успях да си почина, но все още не знам какво ще правя. Не искам да се връщам, не, аз няма да се върна. Случките от снощи все още ми се въртят из главата. Той ме видя, когато бях уязвима. Показах му колко съм слаба. Имам лошо предчувствие за този човек. Изглежда ми нараняван и с грубост прикрива болката. Не ме интересува, та дори не сме приятели. Върнах му услуга и до там. Облякох се и тръгнах към плажа. Дано този път всичко да бъде наред.
Скоро след като стъпих на пясъка чух музика. Ще бъде дълга вечер! Вървях и се оглеждах за Елинор. Има страшно много хора. Не съм от хората, които ходят по такива места, но ще се постарая да се променя. Трябва да се науча да се забавлявам. Нов живот, ново аз!

-Грейс. Грейси!-чух името си и се обърнах. Преди да я видя тя вече бе върху мен. Залитнах и щях да тупна, но Ел ме задържа.

-Оу, здравей и на теб.-засмяхме се, а тя ме пусна.

-Радвам се, че дойде все пак.

-Аз също.-казах несигурно.

-Хайде да ти вземем за пиене.

-Аз не...........-не успях да довърша, а тя ме задърпа на някъде.

Подаде ми чаша с някакъв алкохол и продължи към някаква тълпа. Окей, явно ще се запозная с нови хора. Тръгнах след Ел и пред мен се разкри група от хора насядали в кръг. Имаше горе-долу по равно момичета и момчета, явно ще играят някаква игра.

-Ще играем на истина или предизвикателство, участваш ли?

-Аз не........

-Грейс, изглежда ще се засичаме по често от колкото си мислех.-провикна се момче, приближавайки се. Като застана пред мен установих, че е Лиам моят нов,, приятел "

-Съдба.

-Ще играеш ли с нас?

-Аз... Не знам

-О хайде де, тъкмо ще се опознаем.-провикна се още някой този път зад мен. Обърнах се и видях Кевин. Чакай малко щом Лиам е тук, Кевин също това означава....... не не, защо на мен? Зелени изненадани очи срещнаха моите.

-Ами.........

-Не виждаш ли, че я е страх. Момичетата като нея не знаят как да се забавляват.-тросна се Хари като натърти на,, забавляват ".

Чудесно задника на годината се завърна! Момиче като мен ли? Този пък какво има предвид? Ще му дам аз на него едно забавление.

   Up {Harry Styles Fanfic }Where stories live. Discover now