Hospital

2.2K 113 6
                                    

Гл.точка на Хари:

Очите и потъмняха и се вгледаха в моите, питащи какво се случва. Дишането и се очести и се строполи в ръцете ми. Мамка му простреляха я. Момичето ми, моето момиче. Въздухът изчезна от дробовете ми. Сълзи се стичаха по лицето ми и не знаех какво да направя. Не искам да я загубя, току що я намерих.

-Грейс, не затваряй очи, моля те!-казах с до главата и. Всички ме бяха наобиколили. Вдигнах я на ръце и тръгнах към колата.

Седнах отзад и сложих главата и в краката си. Ел седна до мен, а Кевин на шофьорското място. Потеглих ме, а аз стоях и просто галех косата и. Подяволите пука ми за теб. Моля те не ме оставяй. Сълзите продължиха да се стичат по лицето ми оставяйки мокри следи.

-Не умирай. Подяволите Грейс дръж се.-прошепнах, но всички ме чуха. Ел стоеше до мен и хлипаше. Всеки мълчаха. Мамка му тя няма да умре защо всички се държат така.

Колата спря рязко и я внесах в болница. Една сестра веднага ме посрещна и донесе носилка. След две минути вече тичах с тях към операционната. Една врата се отвори и не ме пуснаха по навътре. Ударих стената и седнах до вратата. Елинор седна на единия стол и се сви. Роби бе отишал да му промият раната, а Кевин и Лиам стояха до мен.

-Хари, докторите правят всичко по силите си.-проговори Кевин и сложи ръка на рамото ми.

-Тя няма да умре. Подяволите и шибан живот няма да и позволя да умре.-изсъсках. Прокарах ръка през косата си и стиснах зъби.

Тя ме промени. Та аз никога не плача, а сега рева като бебе. Промени ме без да разбера, донесе цвят и смисъл в живота ми. Красивата непозната успя да промени преебания Хари Стайлс. Пука ми за нея. За първи път от години ме е грижа за някого. Винаги ми е пукало и винаги ще бъде така. Мамка му,та аз съм шибано влюбен в нея.

Два часа по късно:

Стоях и се взирах в бялата стена пред себе си. Различни картини от деня минаваха през главата ми. Всичко си беше наред как така не го видях? Стиснах юмрук и погледнах към големите врати. Нищо. От два проклети часа никой не е излизал. Какво толкова правят? Аз съм виновен за всичко. Ако бях успял да стоя настрана от нея сега нещата щяха да са различни. Не успях да я опазя. Още един човек, който пострада заради мен. Живота е кучка, но ако ми я върне ще съм вечно благодарен.

   Up {Harry Styles Fanfic }Where stories live. Discover now