Lunch and something else

2.4K 114 0
                                    

Главата съдържа сцени за +16. Възрастовото ограничение не е задължително да се спазва! Приятно четене. Благодаря за вниманието!

След дългата вечер ми се наложи да пътувам наново само че със самолет. Краката не ме държаха, но усмивката ми се бе настанила на лицето ми и не желаеше да си тръгне.

Случилото се ми показа, че никога не трябва да се предавам и че винаги можеш да се зарадваш.

Ел беше доста уплашена, когато отидох при нея, но бързо и мина след като и разказах какво се бе случило. Разбрах защо Хари ме е държал настрани, но все пак не си проговорих ме. Лиам ми се извини и обеща да не се повтаря. Не знам защо, но съм щастлива и не ми пречи и да се повтори.

Опитах се да по спя малко в самолета, но мислите и спомените ми не ме оставиха. Спомних си емоциите, чувствата и това което ми каза. Инстинктивно погледнах нагоре и видях небето. Синьо и необятно.

По едно време се размърадах и погледнах настрани. Ел спеше, а Лиам слушаше музика. А Хари..... Щом стигнах до него погледите ни се засякоха.

Тревисто зелени ириси блестящи като скъпоценни камъни се вгледаха в моите матово сини. Излъчващи все същата топлота молещи, искащи да разберат. Той се вгледа в очите ми сякаш четеше всеки момент всеки спомен в главата ми. Тогава разбрах тези очи не търсеха спомени или моменти..... Те търсеха душата ми.

Изтръпнах при тези си мисли и с голямо усилие отместих поглед. Облегнах се и затворих очи. Умората си каза думата и заспах.

...........................

Като се събудих вече бяхме кацнали и трябваше да слизаме. Взех куфара си тръгнах към изхода. Казах чао на Ел и изхвърчах навън. Колкото по-малко се засичаме толкова по-добре. Качих се в едно такси и казах адреса на хотела. То потегли и скоро след това стоях и се взирах в красотата на острова. Спомних си денят на пристигането си. Тогава срещнах Данте.

Пристъпих в стаята си и легнах на леглото. С Данте се бяхме разбрали да обядваме днес затова трябва да съм бърза.

Взех си бърз душ, и облякох къса бяла рокля. Прибавих и сини сандали на платформи и прибрах огнената си коса на конска опашка. Сложих си лек грим и излязох.

Повиках си такси и не след дълго бях пред така познатата ми двуетажната къща. Минах през двора и застанах пред вратата. Дано да го няма. Поех си въздух и почуках. Чух стъпки и госпожата от предния път ми отвори вратата.

   Up {Harry Styles Fanfic }Where stories live. Discover now