Be my girl

2.5K 107 9
                                    

Иииии *барабани моля*..........дългоочаквания момент настъпи. Главата съдържа сцени и моменти за +16. Възрастовото ограничение не е задължително да се спазва. Четете на своя отговорност! Освен гифчето има и песен. Моля слушайте я докато четете.

Отвори вратата на стаята ми и влезе носейки ме. Пусна ме да стъпя и ме завъртя с лице към огледалото. Ръцете му преминаха през гърдите и кръста ми. Накрая ги постави на бедрата ми като ги разтвори съвсем леко. Устните му преминаха по вратът ми поставяйки следи докато не стигна до ухото ми. Захапа го и издишах шумно. Ръцете му минаха по вътрешността на бедрата ми дразнвйки сетивата ми.

Обърна ме с лице към себе си и ме целуна. В началото беше бавно, но впоследствие забърза темпото. Желанието за още се четеше във всяко едно действие. Сложих ръце на вратът му и преминах с тях през косата му. Вдигна ме и ме подпря на стената. Отдръпна се, за да си поеме въздух и ме погледна в очите.

Тревисто зеленото бе по тъмняло и сега беше по скоро мръсно зелено. Изумрудените очи на греха грееха с невероятна сила. Привличаха ме като магнит. Целунах го и моментално ми отвърна. Този път бе различно. Не се отдръпна и продължи борбата за надмощие. Притиснах слабините си срещу неговите и се утърках. Той изскимтя в устата ми и премина надолу към гърдите ми. Притисна ме към стената и разкъса блузата ми. Премахна парчетата едно по едно и се върна на вратът ми. Стисна дупето ми и се запъти към леглото.

Постави ме внимателно и ме огледа, както хищник гледа жертвата си. Прехапа устни и се насочи към гърдите ми. Откопча сутиена ми с едно бързо движение и ми се усмихна. Побързах да се скрия, но той махна ръцете ми и поклати глава.

-Не се крии. Прекрасна си.-прошепна ми и се насочи към ключиците ми.

Облиза ги като преди да продължи захапа леко рамото ми. Изскимтях и поставих ръцете си в косата му. Устните му преминаха надолу докато не стигнаха до една ми гърда. Засмука бавно зърното ми като накрая го захапа. Изстенах и ръцете ми се узоваха върху гърба му. Като приключи се насочи към дясната ми гърда заигравайки се с зърното правейки го още по твърдо. Целуна го и прокара бавно езика си. Ахване излезе от устата ми и очите ми се разшириха. Някакво странно чувство бе започнало да се заражда ниско долу в корема ми.

Изправи се и премахна тениската си. Прехапах устни при гледката пред себе си. Прокарах ръка през тялото му като преминах през всички татуировки..Подсмихна се и се наведе. Премина с целувки по корема ми спирайки се на дънките ми. Откопча ги и ги свали. Погледна ме за позволение, а аз успях само да кимна.

   Up {Harry Styles Fanfic }Where stories live. Discover now