Why he is so perfect?

2K 87 2
                                    

Гл.точка на Грейс:

Изпих поредната чаша с алкохол и главата ми се замая. Добре, вече официално мога да танцувам. Скочих от стола и погледнах към Раян въпросително.

-Не си и го помисляй! Последния път повърна върху мен.-посочи с пръст дрехите си и заклати глава.

-Ей, много си лош!-нацупих се и се приближих към него. Прехапах устни и сложих ръка на гърдите му. -Честно ако не беше гей щях да те изчукам на момента.-продължих и се засмях.

Боже, това аз ли го казах? Не трябва да пия около него. Но да си призная изглежда невероятно за гей. Аз лично нямаше да разбера ако не ми беше казал.

-Ще го приема за комплимент.-усмихна се и ме придърпа към себе си. -И понеже те обичам щях да ти позволя, но сега си пияна. Затова не.-прошепна във вратът ми и ме целуна по бузата.

Гл.точка на Хари:

Стоях и я гледах от далеч. Нямам намерение да се меся все още. Явно беше пияна, защото тръгна към момчето до нея. Ужас защо не мога да чуя нищо. Приближи се и сложи ръката на гърдите му. Стиснах юмрук и отпих от чашата си. Не трябва да се меся. Стой настрана! Повтарях си и стисках зъби. Дръпна я към себе си и я целуна. Край това беше! Ще отида и ще му счупя главата. За какъв се мисли? Тя е моя! Станах, но две ръце ме хванаха. Обърнах се и Ел Поклати глава.

-Не се меси, току що я намерих ме. Имай търпение.-подшушна ми и се върнах на мястото си.

Търся я от толкова време и сега я намерих. Няма да прецакам всичко. Връщането тук ми навя стари спомени. Наистина не исках да стъпвам в града. Той изважда най-лошото от мен. Загледах се в приятелите и и свъсих вежди. Не знам какво толкова се бе променило след катастрофата, но човека пред мен няма общо с момичето, което помня. Трябваше да настоявам повече майка и да я остави при мен. Сега всичко щеше да е наред, но не взе ми я и сега не прилича на себе си. Дали ме помни? Какво ли и е казала за мен? За миналото? Потърках очи и върнах погледа си към Грейс. Тръгна към дансинга и взе някакво момче със себе си.

Гл.точка на Грейс:

Задърпах някакво момче след мен и той тръгна без проблем. Задвижих тялото си в ритъма на музиката отърквайки се в момчето до мен. Той сложи ръцете си на кръста ми и ме придърпа по близо до себе си. Усмихнах се и портърках задните си части в приятелчето му. За моя изненада той вече бе твърд. Завъртях се и сложих ръце на раменете му. Той се наведе и ме целуна. Отвърнах му, но веднага след това спрях. Застинах на място.

   Up {Harry Styles Fanfic }Where stories live. Discover now