See you soon

2.3K 117 3
                                    

Гл.точка на Хари:

Проклетия ми чичо реши, че трябва да прекъсне всичко. Защо му трябваше? Тъкмо нещата бяха започнали да се подобряват. Излязох от банята и отидох в стаята. Прокарах ръка през косата си и седнах на леглото. Дънките са ми наистина тесни. Какво да направя? Напоследък изобщо не ми върви. Спомените от последната ми пианска вечер ме зашлевиха. Не мога да позволя да се повтори. Мамка му колкото и непознати да са не заслужават да умрат. Аз ли съм виновен?

Вина. Болка. Безпомощност. Все чувства, които ненавиждам. Мразя ги. Тогава не мога да направя нищо. Прехапах устни и легнах. Ще се разсея по някакъв начин. Но първо издутината в гащите ми. Никак не е приятно.

Гл.точка на Грейс:

Оправих си дрехите и слязох долу. Реших че ще е най-добре да се правя, че нищо не се е случило. И то е така. Нали?

Обяда мина нормално. Хари не се появи повече, което беше добре. Говорих си с Данте за много неща и се разбрахме да се видим в понеделник и направо ще започна работа. Помогнах им да отсервират и си тръгнах.

Вървях пеша по улиците и разглеждах вече познатите ми сгради.

Защо му позволих? Какво щеше да се случи ако Данте не се бе появил? Не искам да повтарям грешките си, но около него ми е много трудно. Допира му, устните му неща забранени за мен. Няма да позволя да бъда поредната.

-Грейс, еехо. Чуваш ли ме?-познат глас ме откъсна от мислите ми. Обърнах се и видях Ел тичаща към мен. Спря се малко преди да ме бутне назад.

-Извинявай бях се замислила.

-Няма проблем. Хей, искаш ли да те запозная с баба ми?-попита и се усмихна.

-Добре.-съгласих се. Колкото повече се разсейвам толкова по-добре.

Тръгнах ме по една уличка и стигнах ме пред една добре изглеждаща двуетажната къща. Стъпих в коридора и продължих бавно напред. Пред мен се показа хола и в ляво кухнята.

-Ели къде си оставила блузата ми?-възрастна жена се показа от стълбите и дойде до нас. -Ойй кое е това красиво създание в хола ми?-продължи оглеждайки ме.

-Бабо това е приятелката ми Грейс.-представи ме и се усмихна.

Подадох ръка, но вместо това жената ме прегърна. Оставих се в ръцете и и вдишах от аромата и. Лавандула и ванилия. Отдръпна се от мен и успях да я огледам. Нисичка жена със руса коса и невероятни сини очи. Облечена в розов костюм на ниски обувки.

   Up {Harry Styles Fanfic }Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt