What are you doing here?

2.6K 106 1
                                    

Хей, хей това е новата глава. Само да поясня, че часта с Лос Анджелис е спомен. Коментирайте, харесвайте или просто четете. Радвам се, че има хора които четат историята ми. Благодаря. Много. Приятна и спокойна вечер /ден.


Затворих очи и съня ме налегна. Все още е тъмно около мен. Усещам студа. Лек вятър минава през мен. Обръщам се и го виждам. Отново той. Моят най-голям кошмар. Зейн! Неканени спомени връхлитат съзнанието ми. Щастието. Любовта. Страх. Ужас. И накрая остана само болка. Неканени сълзи се спускат по лицето ми. Защо? С какво го заслужих?

Избърсъх очите си и вдигнах глава. Тръгнах към него, искам да го погледна в очите и да го попитам защо. Вървя и той тръгва срещу мен. Спирам се пред него и го поглеждам в очите. Онези така топли кафяви очи. Протяга ръката си към мен и я слага на лицето ми.

Усещам така познатата топлина от допира му. Една самотна сълза се тълкулна по лицето ми. Затварям очи и се оставям на топлината. Тръпки преминават по гърба ми. Това е ново, не познато, далечно чувство. Отворих очи и зелени изгрящи очи ме гледаха. Хари!

"....................................."

Отворих очи и седнах на ръба на леглото. Какво беше това? Първо той след това и... и Хари. Избърсвам потта от челото си и лягам отново. Страх ме е, че заспя ли спомените, от който бягам ще се върнат. Просто лежа и чакам да изгрее слънцето.

Гл.точка на Хари:

Какво не е наред с мен? Случилото се преди не може да се повтори. Аз... Аз се промених. Сложих ръце на главата си опитвайки да си спомня какво се случи. Нищо. Едно просто нищо. Не помня.

Лос Анджелис преди 4 години:

-Хайде ела с мен. Обещавам, че ще е забавно.-седях и подяволите защо е толкова трудно да с тези момичета. Толкова ли не разбират, че секса си е просто секс.

-Не знам. Знаеш, че тези неща не са за мен.

-Моля те, само този път.-примолих и се. До къде стигнах само заради едното чукане.

-Добре.-съгласи се неохотно и тръгна след мен. Седнах на мотора и и подадох каската. Пое я внимателно и си я сложи, качи се зад мен и ме хвана през кръста.

-Силно.-казах и я придърпах още по-близо.

Потеглих и се постарах да усети вятъра и свободата. Честно да си призная след всичко се надявам поне приятели да останем.

   Up {Harry Styles Fanfic }Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin