34. "Még a rossz oldalát sem láttam"

3.3K 171 21
                                    

Körülbelül kilencre értünk a bár elé. A biztonsági őrök egyből beengedtek és nem kellett végig állnunk a hosszú sort. Mondjuk mivel a lesifotósok körbeállták a bejárat kétszáz méteres körzetét, így nem is jött volna jól. Végig Niallbe kapaszkodtam, míg egy elkülönített asztalhoz mentünk. Leültünk hozzá és egy pincért hívtunk.

-Mit hozhatok?- kérdezte. Harry és Niall sört kértek, Kendall és én pedig koktélt. Gyorsan készítettünk egy képet Kendallel, majd visszaültünk a fiúk mellé.

-Ugye, majd eljössz táncolni?- mormolta fülembe Niall, míg derekamnál fogva ölébe húzott

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


-Ugye, majd eljössz táncolni?- mormolta fülembe Niall, míg derekamnál fogva ölébe húzott. Válaszul csak egy rövid csókot akartam adni, de ő elmélyítette és nyelveink táncot jártak. Nem tudom mennyi ideig lehettünk elfoglalva egymással, de Kendall és Harry eltűntek. Az italok még nem jöttek meg. Fejem Niall vállára hajtottam és úgy nézegettem a táncoló -már nem józan- tömeget. Majd kiszúrtam egy ismerős alakot. Riadtan kaptam a fejem Niallé felé, aki engem nézett.

-Baj van?- mondta a fülembe (vagy kiabálta, a hangos zenétől semmit sem lehetett hallani). Ujjammal a közeledő ember felé böktem. Niall nyelt egy nagyot, majd újra a fülemhez hajolt.- Csak maradj higgadt, ezt az estét nem ronthatja el!- adott egy puszit a fülem mögötti részre és végighúzta a kezét a combomon. Végig futott rajtam az a szokásos áramosság és szerintem még el is pirultam. Fejemet inkább Niall nyakába fúrtam és megvártam, míg eltűnik onnan az "égő" érzés.

-Niall, Ari!- jött oda Kendall futva. Mindketten felkaptuk a fejünket.- Itt van Austin!- mondta még mindig lihegve.

-Tudjuk!- mondta vállat vonva Niall.

-Tudjuk?! Majdnem elvette tőled Arit és te ilyen higgadt vagy?- nézet rá értetlenül Kendall Niallre. Őszintén nem értem, hogy Kenny miért fújja fel a dolgot. Az már elmúlt, megtörtént, kész vége.

-Nyugi! Szerintem menj vissza Harryhez és érezd jól magad!- simítottam meg a karját.

-Oké, amúgy az italok még nem jöttek meg?

-De itt is vannak, bocsánat a késésért!- mondta a csaj, majd lerakta az italokat és már ment is.

-Ide hozom Harryt!- mondta Kendall és már el is tűnt a tömegben.

Pár perccel később előttünk ültek Harryék és az italukat itták.

-Ha nem bánjátok, én most ellopom őt- utalt rám Niall az "ő" szóval. Mind a ketten megrázták a fejüket. Niall karon ragadott. Behúzott a tánctér közepére, majd kezét a derekamra csúsztatta. Közel vont magához és úgy táncoltunk. Egész dal alatt Niall keze egyre lejjebb csúszott, míg el nem ért a fenekemig. Még közelebb vont magához. Fejemet nyakába fúrtam. Lement a dalnak körülbelül a fele, mikor Niall belemarkolt a fenekembe. Egy kisebb nyögés hagyta el a számat. Fejemet felemeltem válláról, mire megpillantottam ezer Wattos mosolyát.

-Nyugi baba, rajtam kívül nem hallotta senki! Amit persze nem bánok, hisz ez a hang csak az enyém!- mondta míg megpuszilta a fülem mögötti részt. Játékosan megütöttem a mellkasát, mire lányosan feljajdult. Kuncogtam az egészen egyet, majd fejem újra visszahajtottam vállára.

My brother is a superstar (One Direction) ~Befejezett~Where stories live. Discover now