22. Utazás

4.2K 199 6
                                    

A reggeli elfogyasztása után elvonultam a szobámba tanulni. Hála az égnek hamar be is fejeztem. A túlsó szobából zene hallatszott át. Niall gondolom zenét ír vagy mit tudom én, de nem zavarom. Levettem a polcról egy könyvet és olvasni kezdtem.

Negyed óra elteltével rájöttem, hogy nagyon unalmas ez a könyv. Leraktam magam mellé és a plafont bámultam. Majd tíz perccel később Niall jött be az ajtón. Lefeküdt mellém és féloldalasan felém fordult.

-Mit szeretnél ma csinálni?- puszit nyomott nyakhajlatomba, amitől végigfutott rajtam az áramosság.

-Nem tudom- odafordítottam a fejem és megcsókoltam.

-Héj mindenki, gyertek a nappaliba!- Liam. Hát valakinek meg kell törni a romantikus pillanatokat. Mindegy. Lementünk a nappaliba és helyet foglaltunk a kanapén. Liam a tv előtt állt Cheryllel. Most vagy az jön, hogy Cheryl terhes vagy az, hogy eljegyezte őt.

Miután mindenki leült Liam elkezdte mondókáját:

-Nagy bejelentésünk van!- Én megmondtam!- Cherylnek van egy nyaralója a Bahamákon és meghívott oda mindannyiunkat!- vagy mégsem. A fiúk felkiáltottak és mindenki arcán mosoly terült el. Megyünk Amerikába. De mikor? Remélem nem a jövő héten, mert akkor nem tudok menni. Pedig tök jó lenne!

-Kettő hétre megyünk és a jövő héten indulunk tekintve arra, hogy Ari érettségizik- egy mosollyal megköszöntem Cherylnek amit mondott.

-De ha most a fiúk kaptak egy hét szabadságot, akkor megint kivesznek kettő hetet. Ez így nem lesz jó?- Kendall rosszallóan rázta a fejét.

-Nem. A házban van magánstúdió. Úgy elengedtek minket, hogy ha ott felveszünk kettő számot. Segítségünkre pedig Cheryl lesz, aki tudja kezelni a pultot- mondta Liam majd megpuszilta barátnője arcát- Na akkor ki tart velünk?- mindenki feltette a kezét.

-Várjatok! Louis? Őt nehogy itt hagyjuk.

-Nem fogjuk. Ő is jön a barátnőjével- még egy barátnő?? Ennyire zárkózott lennék? Vagy újra összejött Brianaval?? Ajjh... majd meglátom.

-Szóval foglaljuk össze egy kicsit! Kettő heti cuccal mindenkivel itt találkozunk hétfő reggel négy órakor. A korai indulás azért, mert időeltolódás van és ha a nyolc órás járattal mennénk későn érnénk oda- mindannyian rábólintottunk és mentünk a saját dolgunkra.

~~~~ Egy héttel később ~~~~

A vizsgák jól sikerültek. Hála az égnek eléggé hamar elment ez a hét. Szegény Niallt elhanyagoltam egy kicsit úgyhogy most egy picit haragszik rám. Még ki kell találnom valamit, hogy hogyan vagy hogy mivel tudnám kiengesztelni.

Nagyon nem tudom mi történt a héten, mert csak a tankönyveket láttam reggeltől estig. De most vissza a jelenbe.

Ahogy Cheryl kérte mindenki a nappaliban állt négy órakor útra készen. Kivéve Liamet és Cherylt. A bőröndjeik lent voltak, csak ők nem. Mindenki néma csendben állt és nagyokat pislogott.

-Bocsi a késésért! Már indulhatunk is!- futott le a lépcső a két késő. Mindenki fogta a bőröndjét és beszálltunk a kocsikba. Kettő kocsiba fértünk el. Én Harryvel és Kendallel mentem, míg Liam és Cheryllel Niall. Na igen, csak egy "kicsi" sértődött meg. Louis és a barátnője (mint kiderült a neve Danielle) kinn várnak minket a reptéren.

-Amúgy van már valami ötleted, hogy mivel engeszteled ki Niallt?- Kendall hátra nézett. Hát igen, Kendallel jó barátságom lett. Segített is kitalálni valamit Niallel kapcsolatban, de azt a tervet elvetettük. Sokat beszélgettünk, már amennyire az időm engedte. Elmondta, hogy hogyan jöttek össze Harryvel. Én elmondtam, hogy hogyan kerültem ide Ausztráliából.

-Nem még nincs!- fejemet lehajtottam és a kezemet pásztáztam.

-Nyugi Hugi! Mi is segítünk!- mondta Harry egy hatalmas mosollyal az arcán. Tehát terveznek valamit.

-Köszi!- magamra erőltettem egy mosolyt.

Kinéztem az ablakon. Már a repülő tér hátsó parkolójában jártunk. Harry leparkolt a másik autó mellé. Kiszálltunk, kivettük a csomagjainkat, majd a fejünkre húzva a sapkát próbáltunk beosonni az épületbe. Még a VIP terembe is sikeresen bejutottunk. Már csak az ottani reptérről a kijutást kell megoldanunk és fellélegezhetünk.

-Gyertek üljetek le!-intett Harry. Mind odamentünk és leültünk egy-egy székre.- A házban mindenkinek lesz helye. Minden szobában franciaágy van. A szobabeosztás pedig a kövi. Liam és Cheryl, ti egyértelműen Cheryl szobájába lesztek. Louis és Dani, ti a második emeleten lesztek, Liamék szobája melletti a tiétek. Én és Kendall, mi is a második emeleten leszünk Louisék mellett. Végül Niall és Ari, ti a harmadikon lesztek. Légyszi, ne nyírjátok ki egymást!- szóval ezt tervezte Harry. Talán segít, de nem hinném. Habár...... na... miért ilyen nehéz minden??

Szép hétvégét mindenkinek! Puszi

🙊Fanny❤

My brother is a superstar (One Direction) ~Befejezett~Where stories live. Discover now