17. Apácanevelde?!

4K 206 28
                                    

" Kedves Harry Styles!

Szeretném tudatni önnel, hogy miután láttam a húga képességeit ebben a két hétben úgy döntöttem, hogy Arianát beíratom egy apácaneveldébe. Mr. Butler mondta nekem, hogy Ariana a kedvességével, szorgalmával és jószívűségével teljesen közéjük illik. Remélem nem veszik zokon a dolgot. Ezen a héten csütörtökön kell Arianának a zárdába vonulnia. Akár csak kettő hétig is, de köszönjük, hogy a mi diákunk lehetett a leányzó!

Tisztelett: az igazgató úr!"

-Hogy én? Hova? Ez biztos csak egy tévedés!- szemeimben könnyek gyűltek. Niall egyből hozzám jött és karjaiba zárt. Harry közben kivette a kezemből a levelet. Szemeimből kicsordultak a könnycseppek. Niall felemelt a földről úgy mint ahogyan a menyasszonyokat szokás és leült velem a kanapéra. Fejem a vállába fúrtam.

-Kinyírom Austint ha megtalálom!- ezzel a mondatal Harry ki is viharzott a házból. Hallottam ahogy elindítja a kocsi motorját és elhajt.

>Austin szemszöge<

A kávémat szürcsölgettem és nézegettem a telomon az aznapi híreket. Unalmasan görgettem lefelé. Sosem szoktam elovasni egyet sem, csak poénból. Legalább elütöm vele egy kicsit a reggelt. De egy hírnél megállt a szemem.

"Niall Horannak új barátnője van?"

A képen pedig ott ült az a lány is akiért mindent megtennék. Ariana és Niall éppen csókolozott.

"Értesülésünk szerint a One Direction visszatérő koncertje után házibulit tartott. A fiúk kicsit túlihatták magukat a bulin. Louis Tomlinson is a bulin volt. Pedig apa szerepében nem kéne ilyet tenni-e. Ha a fia rákeress a neten azt fogja látni csak, hogy az apja mekkorákat bulizott?! Egyáltalán nem tiszteletre méltó. Így hogy nézzen fel rá Freddie?!"

Végüli igazuk van. Meg nem is. Ha fiam születne véletlenül én sem hagynák fel néhai szokásaimmal.

"Louis mellett Niall is kiemelkedett a csapatból. A bulin rajtakapták egy lánnyal. A lányt kettő órán keresztül látták. Az idő alatt Niallel volt. Mit sem tagadható, nagyon jól érezték magukat egymás társaságában. Több csók is elcsattant köztük. Majd miután a lány eltünt Niallt sem lehetett látni. A lány kiléte még titkolt, de reménykedünk benne, hogy hamarosan kiderül ki csavarta el az énekes fejét."

Meg egy kép volt hozzácsatolva a szöveghez. A képen már álltak és úgy smároltak. A francba is! Valahogy ki kéne találnom, hogyan szedjem szét őket! A mondás úgy tartja, hogy szerelemben és háborúban mindent szabad. Ez végülis egy háború lesz köztem és Niall között. Méghozzá a szerelemért. Csak kéne egy jó terv, hogy hogyan lehetne beindítani a háborút.

~~~~

Második óra közben megjött az ichlet. Órák után az igazgatóhoz vettem az irányt. Kopogtattam kettőt az ajtón, mire a helyes titkárnő betessékelt. Leültem a kanapéra és vártam, hogy a diri kijöjjön.

-Mr. Butler, jöhet!- beléptem a hatlamas ajtón.- Foglaljon helyet!- mutattot a vele szemben lévő fotelra. Levágodtam oda ahogyan kérte.- Miről szeretne beszélni?

-Ariana Styles. Osztálytársam és a megfigyeléseim alapján szerintem nem itt kéne folytatnia tanulmányait- nyersen mondtam.

-Tehát maga szerint nem ide való Ari?! Akkor mégis hova?- kérdéséhez értetlen arcot vágott.

-Azt nem tudom, de ehhez az iskolához túl jószívű, túl kedves és túl szorgalmas- helyeslően bólintott.

-Ezzel azt akarja mondani, hogy Arianát apácának kellene neveltetni?

-Pontosan- mondjuk jó lenne tudni mit is jelent az apáca, de legyen. Remélhetőleg ezzel el lehet választani Nialltől.

-Köszönöm segítséged! Mindig szívesen fogadom, ha egy diák segíteni próbál a másikon. A levelet még ma elküldöm a nevelőjének és csütörtöktől már Ari máshol végzi tanulmányait. Mr. Butler köszönöm szépen!

-Én is köszönök mindent!- lassan kiballagtam a szobából és az épületből is. Otthon azért rákeresek arra, hogy mit is jelent az apáca szó......

Halihó! Rövid idő alatt rövid rész.
Sok minden kiderül ebben a részben. Meglepődtetek mikor kiderült, hogy hova megy Ari? Puszi.

Kérdéseim:

Mit szólhat Austin mikor megtudja mit is jelent az, hogy apáca?
Hogyan fog szerintetek reagálni Niall mikor kiderül Ariana hova megy?

🙊Fanny❤

My brother is a superstar (One Direction) ~Befejezett~Where stories live. Discover now