37. "Szeretlek Niall ezt sose feledd el!"

2.9K 181 28
                                    

Hát! Ahogy ígértem itt a rész! Sokáig agyaltam azon, hogy hogyan is legyen ez a rész, de végül meglett. Amint láthatjátok fent BTR szám van. Én végig ezt hallgattam míg írtam. Teljes mértékben ide illik a számnak a hangulata és a szövege. Szóval zsepiket elő! Puszilok mindenkit!
🙊Fanny❤

Csak egy álom. Hála az égnek. Niall még mindig édesen szuszog mellettem. Egy puszit nyomtam arcára és fejem visszahelyeztem a mellkasára.

-Szeretlek Niall! És akármennyire is nem hallod most, de nem fogok elmenni. Holnap felhívom Paul, hogy szóljon Chrisnek- motyogtam halkan. Tudom, hogy nem hall, de így merem csak elmondani, mert félek, hogy rábeszélnek, hogy még is menjek.

Reggel Niall nem volt mellettem. A fürdő felől vízcsobogás hallatszott. Gondolom fürdik. A telefonomért nyúltam, hogy gyorsan írjak Paulnak, de a telóm nem volt ott, ahova tegnap este raktam. Mindenhol kerestem, de sehol sem volt.

-Csak nem ezt keresed?- állt Niall az ajtófélfának dőlve egy szál törülközőben, kezében a telefonomat tartva. Kicsit elbambultam a felső testén, de hamar észbe kapva reagáltam a dolgokra.

-Miért van nálad?- tettem fel a kérdést miközben feléje sétáltam.

-Nem szeretném, hogy azt tedd, amit az éjszaka mondtál!- az éjszaka?! Szóval hallotta amit mondtam?? De nyugtatom magam azzal, hogy legalább nem kell a szemébe mondanom.

-Te fenn voltál éjszaka?

-Igen! És most kérlek írj Paulnak egy SMS-t, hogy beszéljen meg egy időpontot a producerrel és mondjátok el neki, hogy elmész vele Amerikába!- leesett állal álltam előtte. Most komolyan?? Olyan moccanás nélküli volt az arca, hogy az kész. Vagy tényleg komolyan gondolja ezt az egészet, vagy sokat gyakorolta ezt az arcot.

-Nem ezt nem tehetem! Itt van a testvérem, akit végre magam mellett tudhatok. Itt van a legjobb barátnőm, akinek örülök, hogy itt van mellettem és mindenben támogat. Itt az életem és itt van minden dolog, ami az éltető erőt adja. És itt vagy te, aki hamarosan a férjem lesz. Nem szeretnék elmenni innen. Producer akad a világon száz meg száz, de szerelem, barátok csak ritkán teremnek bokrokon- könnyeim folytak le az arcomon. Niall közelebb lépet hozzám és megölelt.

-Tudod, az a mondás járja, hogyha szeretsz valakit engedd el! Én úgy érzem ezt kell tennem. Szeretlek Ariana mindennél jobban. De ahhoz, hogy valaki az álmát élhesse, maga mögött kell hagynia dolgokat. Szóval kérlek, menj el Paullal holnap vagy ma a producerhez és írjátok alá a szerződést!- azta! Niallt még sosem láttam ilyen komolynak. Igaza van, ha szeretünk valakit el kell engednünk. Szeretem Niallt! Nehéz lesz, de valahogy csak meglesz.

-Nagyon-nagyon szeretlek ír manóm!- nyakánál fogva magamhoz húztam és egy hosszú csókot nyomtam puha ajkaira. Kezét a derekamra tette és megszüntette a köztünk lévő millimétereket is.

-Én is téged babám!- kaptam még egy puszit a számra és a kezembe nyomta a telefonom. Leültünk az ágyra és egyből tárcsáztam Pault.

-Szia Ari! Mizu?- kérdezte. Boldognak tűnt a hangja, mellyel engem is mosolyra késztettet.

-Szia! Semmi! Meg van a döntés!- Niallre pillantottam, aki bólintott egyet.- Elmegyek Amerikába!- még mindig Niallt néztem. Arca megint rezzenéstelen volt.

-Rendben! Megbeszélek egy időpontot ma délutánra és bemegyünk hozzá megbeszélni a dolgokat!

-Köszönöm!- mondtam a telefonba, de éreztem, hogy a könnyeim megint le akarnak folyni az arcomon.

-Semmiség! De most mennem kell! Majd SMS-ben megírom, hogy mire megyek érted. Szia!

-Szia!- köszöntem el én is és kinyomtam a mobilom. Éreztem ahogy az első könnycsepp végigfolyik az arcomon. Niall szorosan magához vont.

-Az eleje nehéz lesz, de idővel minden rendbe lesz. Ígérem!- suttogta fülembe.

~~~~

Aznap délután elmentünk a producerhez. Megbeszéltük, hogy egy hét múlva indulunk. Kendall segített összepakolni a cuccokat, ami kellhet oda. Harry ellátott jó tanácsokkal, hogy a híres lét mikkel jár és hogyha ez vagy az történik, mit kell tenni. Liam és Louis pedig Amerikáról, Floridáról tartott beszámolót. Niall végig mellettem volt és lelkileg támogatott. Egy másodpercre sem szakadtunk el. Minden egyes időt ki szeretnénk használni vele.

Most pedig itt állunk Niallel a reptéren és várjuk, hogy megnyissák a beszálló kapukat. Csak Niall jött el, a többiektől otthon köszöntem el. Így nehezebb lesz kiszúrni Niallt.

-Nem biztos, hogy jól átgondoltam!- néztem Niallre, majd az órámra.

-De, teljesen jól döntöttél és ez így a legjobb!- nézett rám csillogó kék szemeivel.

-Tudod, hogy én mennyire szeretlek?- nyomtam kisebb puszit szájára.

-És te, hogy én téged?- csókolt meg engem, most ő.

-Kérem a Floridába tartó járat utasait a beszálló kapuhoz fáradni! Hamarosan megkezdjük a beszállást!- mondta be a gépies női hang a hangosbemondóba.

-Szeretlek!

-Én is szeretlek! És most menj, hódítsd meg a világot!- nyomott egy búcsú csókot Niall a számra.

-Sosem felejtelek el!- suttogtam ajkaira.

-Nem is kell!- nyomott még egy utolsó csókot a számra. Lassan elindultam a bőröndjeimmel a beszálló kapu felé. Félútról még visszaintettem Niallnek. Szeretlek Niall ezt sose feledd el!

Vége!

My brother is a superstar (One Direction) ~Befejezett~Where stories live. Discover now