39.

2.8K 152 19
                                    

A csók megtörtént! De egy csók még nem a világ végét jelenti. Ha rájöttél, hogy rosszul cselekedtél, elmondod neki. És ha ő szeret téged, elnézi neked a hibádat!

Fanny

-Szóval! A bejelenteni valóm..- kezdte el Paul, felkeltve a mélázásomból.- az, hogy december ötödikén koncertezni fogtok napjaink egyik leghíresebb énekesnőjével!

-Ugye nem Taylor?- vágott közbe Harry.

-Nem! De, hogy ki az, az legyen az én titkom. Mindent meg fogtok tudni és az énekesnő kilétét a találkozón fogjátok megtudni!- Paul úgy mosolygott mint aki ennek a hírnek örült volna a legjobban a világon. Kicsit furcsálltam, de ráhagytam és a szobámba vonultam.

>Ariana szemszöge<  

Ez a nap is eljött, mikor itt a turné. Először Amerikában voltunk. Ezen semmi sem olyan említésre méltó. Viszont utána utaztunk Európába. Franciaország és Németország után jött Svédország.

Imádom azt a szállodát, ahova járni szoktunk. (Ezt most úgy mondom, mintha ide járnék minden évben...)

-Ari lepakoltál?- jött be Matt a szobámba.

-Persze, miért?- néztem rá kérdőn, mivel még az ajtó sem csukta be.

-Mit szólnál hozzá ha a mai koncerten lenne egy vendég?

-Ki lenne az?- természetesen örülnék neki. Szeretem megosztani másokkal a színpadot. 

-Mans Zelmerlöw!- erre belépet Mans az ajtón. Teljesen lesokkolva álltam. Mans viszont hozta az a kisfiús mosolyát. 

-Nekem megfelel!- mosolyogtam én is. 

-Rendben, akkor én kettesben hagylak titeket. Ismerkedjetek meg, majd én jövök!- Matt kilépet az ajtón végleg magunkra hagyva kettőnket.

-Hát... ööö... Had mutatkozzak be! Ma...- inkább a szavába vágtam. Illetlenség, de ha egyszer tudom, akkor nem szeretném végig hallgatni.

-Nem kell! Ismerlek és azt is tudom hogyan lettél híres!- szemei kikerekedtek. Nem hinném, hogy erre számított.

-Honnan ismersz engem?- leült az egyik forgós székre.

-Hát ESC-ről!- mondtam halál nyugodtan. Csak bólintott. (ESC=Eurovíziós dalfesztivál)  

-Én úgy gondoltam, hogy mondjuk elmehetnénk valahova! Megmutathatnám a város!- ujjait kezdte tördelni, mint aki izgulna valami miatt.

-Rendben! Menjünk!- az ajtó felé sétáltam. Mans is utánam jött és ajtót nyitott nekem. Miközben léptem ki az ajtón, keze a derekamtól a hátam közepéig végig csúszott. Kicsit megnyújtottam lépteimet, hogy keze ne legyen a hátamon. 

Kiléptünk a szállodából és megcsapott egy kisebb szélfuvallat. Elindultunk egy parkba. 

-Szeretnél enni fagyit?- mutatott egy fagyis standra.

-Igen!- vettünk fagyit, majd leültünk ültünk az egyik padra.

-Lehet egy kérdésem?- szólalt meg Mans egy kisebb idő után.

-Persze!- néztem rá.

-A bal kezeden, a középső ujjadon, a gyűrűt kitől kaptad?- kicsit lesokkolt a kérdés. Ma már másodszorra sokkol le valami. Na és erre mit mondjak? Hogy eljegyeztek már vagy egy éve, de közben amúgy "jártam" ezer, meg ezer emberrel? Vicces lenne!

-Egy jó barátomtól!- hazudtam, de még sem tudom mennyire lehet megbízni benne. Hisz körülbelül ismerem vagy fél órája. 

-Értem!- bólintott.

-De ezt miért kérdezed?

-Hát tudod, mert nekem.......- habozott egy kicsit, de végül megszólalt.

>Niall szemszöge<

Az ágyamon ülve írtam egy újabb dalt. Éppen befejeztem a refrénjét, mikor a mobilom pittyegett. 

"Nézd meg Arianaról szóló új cikket!"

Paul írt egy SMS-t. Felmentem a netre és rákerestem Arira.

"A híres Ariana Grande pár órával ezelőtt szállt le a repülőgépről, mellyel Svédországba utazott. A leszállás után alig telt el egy kevés idő, már az énekesnő nem tétlenkedett. Mans Zelmerlöw-wel kapták lencsevégre. A két énekes igen jól érezte magát egymás társaságában és szemtanuk szerint egy csók is elcsattant. Nem tudjuk, hogy a két énekes együtt van-e, de ha igen sok boldogságot kívánunk nekik!"

Hogy mi van? "Egy csók is elcsattant!" Ismételgettem magamban. Az nem lehet igaz! Vagy ha igaz is lenne, akkor Arin nem lenne ott a gyűrű. Habár ezen a képen nem látom az ujján. Akármennyire is ráközelítek a képre nem látom. 

"Na megnézted?"-megint Paul írt. 

"Sajnos!"-válaszoltam neki röviden.

"Szerintem nem igaz, amit írtak!"

"De az igaz, hogy együtt voltak!"

"Szerintem pihenj egyet! Amúgy a csókra gondoltam!"- igaza van, lehet a csók meg sem történt, csak valaki kamuzott egy jót. Reménykedjünk, hogy csak egy tévedés volt.

"Rendben, igazad lehet! Majd még dumálunk!"- leraktam magam mellé a telom és végignyúltam az ágyon. Nagy nehezen, de elnyomott az álom.

>Ariana szemszöge<

-Hát tudod, mert nekem.......- habozott egy kicsit, de végül megszólalt. - nekem nagyon tetszel!- köpni nyelni nem tudtam. Na és erre mit mondjak? Valahogy óvatosan vissza kéne utasítanom? Vagy? Az sem biztos, hogy Niall még mindig szeret? És ha nem akkor hiába töröm magam? Miért kellett elmennem nekem Londonból? 

Mélázásomból az ugrasztott ki, hogy Mans arca vészesen közeledett az enyémhez. Szája szinte súrolta az enyémet. Nem toltam el, hagytam, hogy megcsókoljon. De miért? A csókja teljesen más volt, mint Niallé. Ebben a pillanatban jövök rá, hogy Niall csókja hiányzik a legjobban Londonból. Elhúzódok Manstől és felállok a padról.

-Sajnálom Ariana! Nem akartam!- megráztam a fejem. Ez az én hibám! Nem kellett volna hagynom!

-Nincs semmi baj! Menjünk vissza, jó?- bólintott egyet és ő is felállt a padról.

-Nincs harag?- nézett rám.

-Nincs!- mosolyogtam rá.- Ugye azért még fellépsz velem?- kérdeztem félve. Hogy miért kérdeztem félve? Mert Mans egy rendes ember és ténylegesen örülnék neki ha velem koncertezne. És lehet, hogy csak azért akart velem koncertezni, hogy összejöjjön velem.

-Persze! Ez nem is kérdés!- mindketten elmosolyodtunk a válaszán és az út további részét végigbeszéltük.

Halihó! Nem is tudom hol kezdjem?! Tegnap nyugodtam ülök a gépem előtt és gondoltam megnézem mi van a storyval. Erre mit látok? Hogy a harmadik a fanfiction-ok között! Már ekkor alig kaptam levegőt! Ma is nézegetem a dolgokat és csak véletlenül odatévedek. Erre látom, hogy a második a fanfiction-ok között! 😱😱  Irtózatosan-nagyon-nagyon köszönöm! ❤😽😽 Imádlak titeket! Puszi!

🙊Fanny

My brother is a superstar (One Direction) ~Befejezett~Where stories live. Discover now