45.

2.4K 138 13
                                    

Sosem fogom feladni, mert még mindig valahol kint vagy,
semmi és senki sem tarthat minket távol egymástól.
Hiába töröm magam/erőlködök, továbbra sem haladok.
Nem fogok megállni, kitartok.

Sergey Lazarev-
You are the only one





>Niall szemszöge<

Komolyan?! El sem hiszem, hogy Ariana csak azért akart velem találkozni, hogy közölje velem, hogy elszúrta és hogy megcsalt?! Kész őrület! Arról meg ne is beszéljünk, hogy utána még a fiúk jól le is basztak, mikor hazaértem. Valahogy így nézett ki:

-Hazaértem!- kiabáltam a fiúknak.

-Te nem vagy normális!- kiabált vissza Harry. Szép fogadtatás mondhatom!

-Miért ne lennék az?- kérdetem vissza.

-El sem hiszem, hogy nem hallgattad meg a húgom mondani valóját!- csak megforgattam a szemem.

-Miért? Nem akartam azt végig hallgatni, hogy ő mennyire elszúrta és hogy mennyire sajnálja! Ja, meg azt sem akartam hallani, hogy csak legyünk barátok, mert hogy mi sokkal többek vagyunk mint barátok!- mondtam kissé frusztráltan és beletúrtam a hajamba.

-Miből veszed, hogy ezt akarta mondani?- nézett rám most Liam, aki higgadtabb volt, mint Harry.

-Mert úgy kezdte a mondandóját, hogy tudja, hogy hibát követett el! Én ebből leszűrtem, hogy azt akarja elmondani, hogy megcsalt!- Harry csak csóválta a fejét.

-Ariana éppenséggel azért akart veled beszélni, hogy még mindig szeret és azért, hogy egy szó sem igaz abból, amit hallottál a sajtótól a szerelmi életével kapcsolatban!

-Honnan tudod?- néztem rá értetlenül.

-Onnan Niall, hogy a húgom! Plusz miután te elmentél felhívott Paul, hogy tudjak vele beszélni! Ariana teljesen összeesett! Csak magát hibáztatja mindenért, pedig én is és te is benne voltunk, mert mi "erőszakoltuk" rá, hogy menjen el!

-Mégis láttam, amit láttam! És Ariana akkor is az ölébe ült a gyereknek!

-Mert felelsz vagy merszeztek és ezt a feladatot kapta!- itt meglepődtem!

-Ezt honnan tudod?

-Onnan, hogy megkérdeztem tőle telefonon és elmondta! Haver, itt már csak minden rajtad múlna! Ha meghallgattad volna, hogy mit akart volna mondani, akkor talán már most is együtt jöttetek volna haza!- megráztam a fejem.

-Minek? Hogy Ari újra elmenjen? Hogy megint itt hagyjon, majd összetörje a szívem? Kösz, de inkább kihagyom! Elég egyszer is átélni!- ezzel felmentem a szobámba.

Vissza is tértünk a jelenbe! Hát a fejemhez vágtak egypár dolgot! Viszont így visszagondolva tényleg megbántam, amit tettem! Meg kellett volna hallgatnom Arit! Ki kell valamit találnom, hogy hogyan hozhatom helyre a dolgokat!

>Harry szemszöge<

Talán kissé túlságosan is kiosztottam Niallt. De nem csak nekik nagy szenvedés az, ami kettőjük között van, hanem nekünk is! Mindig rajtunk csattan Niall kedve! Ha dühös azt rajtunk tölti ki, vagy ha szomorú, akkor szinte az egész házban is szomorúság lesz! De ő nem hiszi el nekünk, hogy ez mindenkinek rossz! Mi nekünk is hiányzik Ari!

-Harry!- jött le a lépcsőn az említett.- Ahh.. Basszus! Igazad volt! Meg kellett volna hallgatnom a húgodat! Ugye már nem tudom helyrehozni?- ült le mellém aggódva Niall.

-Attól függ! Cselekedned kell mihamarabb, mert Ari tudtommal Manshoz ment haza és a gyerek így is rá akar hajtani! És most, hogy Ari gyenge lehetősége nyílik és tuti kap az alkalmon!- azt mondjuk már nem mondom, hogy egyszer már lesmárolta, mert biztos, hogy fel menne benne a pumpa....

-Ki az a Mans?- nézett rám értetlenül.

-A svéd gyerek!- Niall csak felhorkantott.

-Ha az a gyerek nem lenne, nem lenne nekünk sem ennyi bajunk!- helyeslően bólintottam. Igaz, ami igaz!- De most légyszi segíts kitalálni valamit, mert belehalok, hogyha nem lesz Ariana újra az enyém!

Hali everybody! Most csak egy rövid résszel jelentkezem, bocsi! A kövit hosszúra tervezem! (Már amennyire sikerülni fog!) Puszi:

🙊Fanny

My brother is a superstar (One Direction) ~Befejezett~Where stories live. Discover now