5. Stúdió

6.6K 308 12
                                    

-Amúgy te honnan ismered Austin Butlert?- zökkentet ki gondolatomból Niall.
-Suliból, ő lett a padtársam- forgattam meg a szemem, amit Niall is észrevett de rám hagyta.
Benyitott a szobába ahol éppen Liam énekelte fel a részét. Harry pattant fel a kanapéról, odajött hozzám és megölelt. Közben Liam is kilépett a felvevő fülkéből. Mire észbe kaptam már mind leültek és nekem nem maradt hely. Li mutatta, hogy menjek oda hozzá. Így tettem, eléje álltam, őszintén nem tudtam mit akar. Felült, megfogta a derekam és az ölébe ültetett. Adott egy puszit a nyakamra. Tetteit Harry szúrós szemekkel követte végig.
~~~~
-Mehetünk már?- kérdeztem meg a fiúkat, mikor már egy fél órája végeztek a melóval és csak bohockodtak az előtérben. Persze jó volt rajtuk röhögni ahogy hülyülnek, de azért a jóból is megárt a sok. Kérdésemet meg sem hallották, csak az őr aki őket figyelte, hogy nem-e esik bajuk. Odajött hozzám és megfogta a vállam.
-Szivem, csak ülj nyugodtan. Még itt leszünk egy órát- mondta és leült a mellettem lévő fotelra- Tudod, ha elkezdenek focizni, vagy ezekkel az úgynevett fénykardokkal játszani az eltart pár óráig- hát igen, aki velük töltötte az edigi évek jó idejét az már csak tudja.- Amúgy még be sem mutatkoztam. A nevem Paul, én vagyok a fiú 2. apja- mosolyogva mondta az utolsó mondatot.
-Én Ariana vagyok- mondtam mosolyogva. Pont a következő mondatomat szerettem volna újra elkezdeni, de Paul kielőzött.
-Igen sokat hallottam rólad. Amióta Harryt megismertem naponta hallottam tőle a neved. Aztán egyik szünetükkor elvitte haza Liamet is. Azóta már napota két embertől hallom a nevedet. Egyik nap Harry azzal jött vissza ebédszünetéről, hogy nagy híre van és bejelentette, hogy ideköltözöl. Én egyből rávágtam, hogy mindenképp be kell ide hozni, hogy megismerhesselek és nézd itt vagy- elmosolydtam azon amit mondott. Megöleltem Pault, aki szerintem meglepődött tettemen, de visszaölelt.
~~~~
Nagy nehezen, de a fiúkat eltudtuk ráncigálni a stúdióból. Paulal kieszeltünk egy tervet. Én odamentem elöször Harryhez, megfogtam a fülét, majd Liam felé rámgattam. Li fülét is megfogtam és elindultam velük az épületen ki. Paul pedig Niallt és Louist a vállára dobta és úgy jött utánunk. A receptios végig röhögte az egészet, de minket ez nem zavart, örültünk hogy ki tudjuk őket ráncigálni az épületből.
~~~~
A kis akcionk után a fiúk csak kiraktak a háznál. Valami fotozásra vagy interjúra mennek.
Gondoltam csinálok nekik valamilyen kaját. Felcsaptam a szakácskönyvet és keresgéltem a receptek között. Eszembe jutott, hogy mikor eljöttem otthonról elkértem Anyu kakaós csigás receptjét. Felrohantam a szobámba, előkerestem a lapot és már rohantam is vissza a konyhába.
Pont beraktam a sütőbe az első adag kakaós csigát, amikor csöngettek.
Kinyitottam az ajtót. Szőke haj, fekete bőrkabát fogadott.
-Austin, hogy kerülsz ide?- kérdeztem tőle.
-Neked is szia!- mondta flegmán. Belépet az ajtón és becsúkta azt. Nekidöltem a falnak, karbatettem a kezemet és kérdőn néztem rá.
-Miért is jöttél?- tettem fel neki megint a kérdést. Tett felém egy lépést. Hátrálni már nem tudtam a fal miatt, így közvetlen előttem állt. Kezével a fejem mellett megtámaszkodott és úgy fürkészte arcomat. Lenézett a számra, majd vissza szemembe. Hirtelen letámadta ajkával az egyémet. Lehetetlenség volt ellökni magamtól, sokkal erősebb volt nálam.
Szerencsémre az ajtó éppen nyílt ki és a fiúk léptek be rajta. Harry megfogta Austin és kirakta az ajtón.
-Hugi, minden rendben?- kérdezte.
-Aha- mondtam neki röviden és megöleltem. Belepuszilt a hajamba.
~~~~
A

kakaós csigák elkészültek. Megszórtam őket porcukorral és kiraktam a dohányzó asztalra. Amíg én az ínyencséggel ügyködtem a fiúk felmentek átöltözni a szobájukba.

Kivittem a kakaós csigát a nappaliba és letettem a dohányzóasztalra. Az illatokra a fiúk kidugták a fejüket az ajtókon. Miközben jöttek le a lépcsőn szagolgatták a levegőt, hogy mi ez a finom illat. Leültek a kanapéra és engem is megkérdeztek nem-e tudom, hogy mi ez a jó illat. Rámutattam az elöttük lévő tányérra. Egyszerre estek neki a finomságnak.
-Istennő vagy Ari!- mondta teli szájjal Niall. Kitárta karját, hogy menjek oda. Felegyenesedett és megölelt. Én is vettem egy kakaós csigát és leültem Niall mellé. De általában senkinek se tetszik, hogy egyedül ülök, így valaki mindig az ölébe húzz. Ebben az esetben most Niall tette meg. Bekapcsolták a tv-t, amin talán akcio film ment. Utálom az ilyeneket. De nem volt se kedvem szólni, se felmenni és egyedül lenni, így inkább nekidőltem Niallnek, fejemet pedig elrejtettem a nyakában. Szerencémre egyikük sem kérdezte meg, hogy mi volt ez az egész mikor megjöttek, de holnap biztosan meg fogják említani. Miközben ezen gondolkodtam Niall elkezdte simogatni a hátamat, ami következtében elaludtam.

Halihó! Úgy éreztem itt az idő, hogy szóljak egy kicsit. Nagyon köszönöm a több mint száz megtekintést.

🙊Fanny❤

My brother is a superstar (One Direction) ~Befejezett~Where stories live. Discover now