50.

2.7K 147 21
                                    

"Ha valakin látod, hogy baja van, kérdezz rá! Ha pedig azt válaszolja, hogy nincs, ne hagyd békén! Mert lehet, ha nem mondja el, holnap már nem lesz melletted!"

Fanny

-Kérlek Jack, adj még egy esélyt Ariananak!- esedezett Matt, miután Jack átjött az irodájába.

-Ugyan miért? Hisz Ariana mondta, hogy nyugodtan bontsam fel a szerződését! Én pedig így cselekedtem! Tudja jól, hogy a szerződésében szabályok vannak! És ő megszeget párat!- Matthew megrázta a fejét.

-De ha haza hozzuk biztos, hogy nem lesz vele baj! Kérlek, csak az kell, hogy elhagyja Londont!- próbálkozott tovább a menedzser.

-Rendben, kap még egy esélyt! De sajtótájékoztatón be kell jelentenie, hogy a Nialles ügy, az csak a show része volt, és ő közte és Niall között nem volt semmi és nem is lesz!- a szívem megszakad ha arra gondolok, hogy Arianat nem csak elszakítják Nialltől, hanem még tőrt is szúrnak belé. Felelősnek érzem magam, de nem tudok mit tenni, én csak Ari karrierjében létezem...

>Ariana szemszöge<

Viszont Kendall arcáról csak komolyságot olvastam le. Harryre pillantottam, aki szintúgy leolvasta Kendall arcáról a mimikát és az ő arcáról is leolvadt a mosoly.

Egy pillanat alatt Kendall már nem mellettem állt, hanem Harry nyakába kapaszkodott. Közben Niall hozzám jött és átkarolta a derekam. Egy puszit nyomtam arcára és tovább figyeltem ahogy a bátyám megkéri a legjobb barátnőm kezét, aki boldogan mond igent neki.

Miután minden lezajlott, Niallel vállaltuk a vacsora készítést.

-Mit csináljunk?- kérdeztem, míg Niall levette a polcról az alig ha használt recepteskönyvet.

-Mit szólsz fagyis palacsintához, nutellával a tetején? És mind ezt még úgy lehetne überelni, hogy megszórjuk M&M-vel!- Niallnek csak úgy csillogott a szeme. Komoly úgy nézett ki, mint aki vagy ezer éve nem evett édességet...

-Ez aztán a nagyon egészséges vacsora!- bólogattam elismerően.

-Mióta elmentél csak ilyeneket eszünk!- rántott vállat.

-És még nem híztatok el?- kezemet a hasára tettem. Még ingen keresztül is érezni lehetett a kockáit.

-Nyitom!- hallottuk meg, ahogy Liam ajtót nyit, majd kicsit meghökköltem.

-Üdv, Mr. Payne! Ariana Grandet kersem!- Matt hangja igen komolynak hangzott.

-Srácok, ti ismertek Ariana Grandet?- gondoltam, hogy elpoénkodják! Gyorsan kifutottam Niall mellől.

-Itt vagyok!- álltam Matt elé, aki igen haragosan nézett rám.

-Szedd a cuccod! Megyünk haza!- értettlenül néztem rá. Kiléptem én is az ajtón, majd becsuktam magam után.

-Matt, mit keresel itt?- kérdeztem úgy, mintha meg sem hallottam volna előző két mondatát.

-Nem értetted, szedd a cuccod! Megyünk haza!- emelte fel a hangját. Megráztam a fejem.- Éjfélre itt vagyok érted! A hotelben a cuccodat összeszedtem! Éjfélkor, itt!- majd elment mellőlem beült az autójába és elhajtott. Megtehetném azt, hogy nem jövök ki éjfélre, de akkor felkeltené az egész várost. A levegőt egyre szaporábban vettem a gondolatra, hogy megint itt kell hagynom őket. A sírást visszatartva bekullogtam a házba és meg sem álltam a szobánkig, ahol egyszerűen csak bedőltem az ágyba.

My brother is a superstar (One Direction) ~Befejezett~Where stories live. Discover now