33. Meglepi rontók

3.6K 173 8
                                    

Ez a két hét is eltelt. Túl gyors volt, de élménnyel teli. Azt hiszem ez volt az eddig legjobb nyaralásom. Danielle és Cheryl Amerikában maradtak, így csak hatan jöttünk haza. A fiúk turnézni indulnak hamarosan. Először Angliában kezdenek, majd Európa. Utána jön egy hosszabb út Amerikába, ahol felvesszük Danit és Cheryl, majd Ausztráliába megyünk. Mondjuk Ausztráliába még menni fogunk két hét múlva. Muszáj a szüleimnek is elmondani az eljegyzést, mert ha valahonnan máshonnan tudják meg, nem leszünk túl fényes helyzetben.

-Ari nincs kedved elmenni valahova?- kérdezte Kendall. Tudni illik, hogy csak mi vagyunk itthon, mert a fiúk sajtótájékoztatón -vagy min- vannak.

-Van, csak előtte átöltözöm!- felszaladtam a szobánkba, igen átcuccoltam Niall szobájába. Felvettem egy egybe ruhát és természetesen a gyűrűmet. Le sem akarta venni, de Niall inkább jobban örül neki, ha itthon leveszem, nehogy baja legyen.- Mehetünk!- sétáltam Kendall mellé.- Hova megyünk?

-Gondoltam nézünk ruhákat!- pillantott rám csillogó szemekkel.

-Esküvői ruhát még elhamarkodott nézni!

-Én nem arra gondoltam!- csapott óvatosan karon.- Baba ruhákra. Jövő héten jön Lucy vagy?- tejóságos! Lucy teljesen kiment a fejemből. De szerintem Nialléből is. Gyorsan írtam neki egy SMS-t, hogy emlékszike a dolgunkra. Mire a bolt elé értünk meg is kaptam a választ:

Niall: Nyugi, nem felejtettem. Ni

Kifújtam az eddig bent tartott levegőt. Beléptünk a boltba és Kendall első dolga volt a lány ruhák felé húzni.

Vagy két órán keresztül válogattunk össze-vissza mindenféle dolgot. Végül vettünk hét ruha darabot és három-négy játékot és egy mesekönyvet. Azért az sem maradhatott ki, hogy mi magunknak is vegyünk egypár cuccot. Vettem egy kardigánt és egy nadrágot, pár pólót és egy kicsit kihívó egybe ruhát. Még beültünk egyet kávézni, majd mentünk is haza. Ha saját gyerekem lesz több időt fogok tölteni egy ruha kiválasztásával? Majd megtudom. Ha Niall jól értesített SMS-ben akkor Lucy pontosan egy hét múlva érkezik, amikor nekem pont megbeszélésem van azzal a producerrel. Nem tudom, hogy mi lesz ott, de meg kell hagyni, jó lenne ha saját albumom lehetne.

-Készítünk a fiúknak meglepi ebédet?- kérdeztem Kandalltől, míg beléptünk a házba. Csak bólintott. A konyha felé igyekeztünk, mert a fiúk egy óra múlva jönnek haza. A konyhába beérve Niallt és Harryt láttuk sürögni forogni. Kopogtam kettő az ajtófélfán mire mind a ketten arra kapták fejüket. Arcukról egyből leolvadt a mosoly.

-Azt hiszem elrontottuk a meglepit!- biggyesztette le a száját Kandell.

-Bocsi! De amúgy is kopizni nem szép dolog!- most én biggyesztettem le a számat. Niall elé mentem és egy csókot nyomtam szájára, de még mindig lefagyva állt ő is és Harry is.

-Na, mi megyünk is! Folytassátok az ebédet, mi nem is láttunk semmit!- kimentünk a konyhából egyből fel az emeletre.- Ma hívod el Niallt valahova?- csak bólintottam. Úgy gondoltam, hogy elmehetnénk egyet valahova bulizni. Oké, hogy most voltunk "nyaralni", de bulizni nem voltunk. Így gondoltam itthon el kéne menni.

-Mondjuk belegondoltam, hogy lehet Harry nem enged el..- húztam el a számat.

-Ha akarod akkor lefoglalom addig.

-Nem kell köszi, nem akarok hazudni neki. De mondjuk ti is eljöhetnétek..- jó be kell vallanom eddig még sosem voltam úgy buliban, hogy csak ketten mentünk. Mindig vagy négyen, vagy többen mentünk.

-Jó ötlet! Ha titeket nem zavarunk megpróbálom rávenni Harryt.

-Minket ugyan nem!- tettem fel védekezően a kezem.

-Kész az ebéd!- kiabált fel Harry. Egymásra néztünk Kandellel. Fogalmunk sem volt, hogy mi lesz. Lassan lesétáltunk a konyhába és leültünk az asztalhoz.

-Nos hölgyek!- kezdte Niall.- Különleges ételt készítettünk önöknek!- elénk helyeztek egy tálat, melyet egy ezüstfedővel takartak.

-Nem mi vagyunk a legjobb szakácsok a világon, de reméljük ízleni fog az étel. Nyugodtan vegyétek le a fedőt! Jó étvágyat!- én cézár salátát kaptam, Kandell pedig halat valamilyen salátával.

~~~~

Meg kell hagyni, a fiúk jobban készítenek ételt, mint gondoltuk. Finom volt az egész. Azt mondták, hogy legközelebb is készítenek ilyen meglepetéseket, csak el ne rontsuk.

Az ebéd után felmentünk a szobánkba. Mi csak elterültünk az ágyon. Gondoltam most kérdezem meg Nialltől, hogy szeretne-e elmenni valahova. Persze azt is megemlítem, hogy Harryék is jönnek. De csak a végén.

-Nialler!- felém kapta a fejét és az arcomat fürkészte.- Szeretnél elmenni este valahova bulizni?- ettől féltem. Teljesen komor arccal néz rám. Nem akarom, hogy ebből az ötletből baj legyen! De hála az égnek nem lett. Niall pár másodperc után úgy vigyorgott rám, mint a tejbe tök.

-Én benne vagyok!- közelebb kúszott hozzám és megcsókolt.

-Csak úgy hallkan szólok, hogy lehet Kandellék is jönnek- suttogtam szájára. Megrántotta a vállát, majd megint megcsókolt.

~~~~

Kisebb alvás után megbeszéltük, hogy nyolckor elkezdünk készülődni. Tízkor találkozunk Harryékkel -ők is jönnek- a bejárati ajtónál. Azt a ruhát fogom felvenni amit ma vettem. Kicsit kihívó, de szeretném ha Niall egy iciripiciri féltékeny lenne és nem mozdulna mellőlem. Így aprócskán gonosznak hangzik, de hozzá kell tenni, hogy ez a ruha nagyon is tetszik. Oké ez most egyáltalán nem hangzott önzőn. Mindegy is!

Felraktam a sminkem és kontyba fogtam a hajam. Felvettem a ruhát is és magamat nézegettem a tükörben. Vajon milyen lennék anyaként? Őszintén reggel óta ez a kérdés kattog a fejemben. Nem tudom miért. Majd kiderül remélem.

-Nem túl rövid ez a ruha?- kérdezte Niall, míg mögém jött és átkarolt hátulról.

-Talán egy picikét!- Niall csak megrázta a fejét és egy megpuszilta a vállam.

-Gyere menjünk, ahogy hallottam a többiek már lent vannak!- kimentünk a fürdőből. Út közben felvettem a fekete magassarkúmat a földről és úgy mentünk le a többiekhez.

Hello! Összegzést nézve lesz második évad! Jehh!! Köszönöm nektek, hogy itt vagytok!
Következőre megpróbálok izgalmas részt írni... Szerintem az utóbbi időben laposak voltak a részek.. Szerintetek??
Ti is észrevettétek, hogy a Wattpad mostanság szarakodik??
Sok sikert annak, aki holnap kompetenciát ír! Puszi

🙊Fanny❤

My brother is a superstar (One Direction) ~Befejezett~Where stories live. Discover now