32. "Kineveted a vőlegényed?"

3.4K 185 37
                                    

A romantikus pillanatot zavarta meg, hogy az ajtó kivágódott. Mind a ketten arra kaptuk a fejünket, amin Danielle futott ki. Majd pár másodperccel később Louis is követte őt.

-Állj meg! Így is, úgy is elkaplak!- kiabálta Lou, míg Dani beállt az egyik fa mögé.

-Próbálkozni lehet Tomlinson!- erre a kijelentésre Louis sprintelni kezdett, barátnője pedig mögénk futott. Louis megállt előttünk.

-Bocsi ha megzavartunk valamit!- Louis Niallel leöklözött.- És ha most nem bánjátok...- átmászott a hintaágyon és Danielle-t a vállára dobta, majd bementek a házba.

-Újra nyugalom!- Niall puszit adott homlokomra és az ölébe húzott.

-Miért te nem szórakoztál jól?- bociszemekkel meredtem rá.

-Azt nem mondtam..- tette fel védekezően a kezét, mire mind a ketten kuncogtunk rajta.

-Niall negyed óra múlva próbálunk!- Liam fejét láttuk az ajtóban, de csak egy másodpercre.

-Menjünk!-mondta Niall. Kikeltem az öléből, majd ő is felállt és megfogta a gitárját. Összekulcsolt kézzel mentünk be a lakásba. Fogalmam sem volt, hogy hol lehet a stúdió. Csak követtem Niallt, aki remélhetőleg tudja merre van. De mikor már a harmadik folyosót tévesztette el, kezdtem belátni, hogy ő sem tudja.

-Nialler, tudod egyáltalán, hogy merre kell menni?- kérdeztem rá, mikor már a negyedik folyosón is túl voltunk.

-Tudtam... Cheryl megmutatta, de úgy érzem elfelejtettem!- megdörzsölt állát, mire belőlem kitört a röhögés.- Most mi van?- elengedte a kezemet és felém fordult.

-Úgy érzed?- hangom lágy volt. Kezem végig simítottam arcán.- Én tudom édes!- arcára mosoly ült. Egy gyengéd puszit nyomott a számra.

-Felhívom Cherylt!- bólintottam egyet. Elővette a telefonját, majd párat pötyögött rajta és a füléhez emelte a készüléket.

-Hol vagy már? Öt perce elkezdtek a fiúk beénekelni!- Cheryl hangján hallatszott, hogy ideges.

-Eltévedtünk!- mondta Niall komolyan.

-Ahh... Hol vagytok?

-Lövésem sincs valamilyen folyosón, ahol két ajtó van.

-Honnan indultatok?

-A kertbe vezető ajtótól.

-Oda visszataláltok?

-Talán?

-Jó, onnan menjetek a nappaliba és én is oda megyek!- Cheryl lerakta a telefont. Niall elkezdett egyenesen előre menni.

-Állj csak meg ír manó!- kezénél fogva visszarántottam.- A másik irányból jöttünk!- mutattam a hátam mögé.

-Tudom.. tudom..- ezzel megfogta a kezem és elindult a másik irányba. Szemforgatva mentem utána.

Nagy nehezen visszataláltunk a nappalibaa, ahol Cheryl a kanapén telefonozott.

-Már azt hittem meghaltatok!- állt fel a kanapéról.

-Ahhoz nincs szerencséd!- mondta Niall, mire mellkason csaptam. Cheryl csak mosolygott rajta.

~~~~

Fiúk úgy három órán keresztül próbáltak és kettő órát stúdióztak. Nem kell mondanom halálra untam magam. Akármennyire is próbáltak poénkodni, Cszáraznem hagyta nekik.

-Jól van, mára végeztünk!- csapta össze a tenyerét Cheryl és felállt a székből. A fiúk szinte egy emberként rohanta ki a szobából. Csak a csíkot láttuk utánuk. Egyikünk sem tudta, hogy hova mennek. Mi is utánuk indultunk, de a nappaliban megálltunk, mert az egyik folyosóról lépéseket hallottunk.

>Niall szemszöge<

Már a tíz perces szünetben megbeszéltük a fiúkkal, hogy mikor Cheryl elenged egyszerre kirohanunk a szobából és futunk arra amerre csak látunk. Ez egy gyerekes terv, de kicsit kezd elegünk lenni abból, hogy csak állunk és ugyanazt a sor vesszük fel két órája.

-Jól van, mára végeztünk!- mondta Cheryl, mi pedig se szó, se beszéd eszeveszetten rohantunk el. Én Harry után futottam, utánam Louis és ő utána Liam. Mivel, hogy mi voltunk számítható volt, hogy valamit elrontunk. Villámsebességgel elhagytuk a harmadik folyosót is, mire Harry megtorpant. Csak arra nem gondolt, hogy mi nem állunk meg, így mind a négyen a medencébe estünk.

-Most már azt is tudjuk, hogy hol van a benti medence!- mondta Lou miután feljött a víz alól.

-Komolyan mondom, ebben a házban ki kéne táblázni mi hol van!- mondtam miközben kimásztam a vízből. Mindenki kiszállt a medencéből és nagy nehezen eltaláltunk a nappaliba, ahol a csajok álltak a kanapénak dőlve. Mikor megláttak kitört belőlük a röhögés.

-Ahogy látom, megtaláltátok az uszodát!- mondta még mindig nevetve Cheryl, mire még jobban rákezdtek a nevetésre.

>Ariana szemszöge<

-Ahogy látom, megtaláltátok az uszodát!- mondta Cheryl, mire még jobban nevetni kezdtem. Niall valamit suttogott a többiek fülébe, majd felém kezdtek futni. Hiába próbáltam volna menekülni, túl késő lett volna. Vállára dobott így az eddig száraz ruháim vizesek lettek.

-Tegyél le!-mondtam neki, míg felfelé cipelt a lépcsőn. Benyitott a szobánkba, majd lábával berúgta az ajtót és engem az ágyra rakott. Felém tornyosult. Fejem mellett támaszkodott az alkarján.

-Szóval kineveted a vőlegényed?- csak pimaszul bólintottam. Hirtelen ajkaival letámadta az enyémet. Csókjában szenvedély és kisebb düh volt.- Szeretlek!- lehelte számra.

-Én is szeretlek Niall!- most én kezdeményeztem csókot. Imádom minden egyes porcikáját akaratlanul is.

Hello! Bocsánat, de most alig megy az írás... Nem tudom, hogy hogyan vezessem át. De mindegy is. Egy kérdéssel jövök: szeretnétek-e második évadot a storyból? Ha nem nem baj, mert mind a kettőre van egy szuper ötletem. Írjátok meg, hogy szeretnétek-e vagy sem. Puszi

🙊Fanny❤

My brother is a superstar (One Direction) ~Befejezett~Where stories live. Discover now