51.

2.5K 138 13
                                    

Elmenni akkor is nehéz, ha az ember egyébként akarja a dolgot.

John Green

Nehéz a búcsú, ha tudjuk, hogy végleges.

Charles Martin




>Ariana szemszöge<

A repülőtérről egyből az irodába mentünk. Bocsánatot kell kérnem Jacktől. Egy nagy sóhajjal kiszálltam a liftből és Mattel együtt Jack irodájához siettünk. Nem is kellett kopognunk, Matt csak belépett az ajtón.

-Ariana, jó téged újra látni!- köszöntött gúnyosan Jack. Gúnyosan visszamosolyogtam rá. Ohh.. Ha tudnád mire készülök...

Helyet foglaltunk Jackkel szemben, majd kezdetét vette a játék.

-Szóval, Ari! Most, vagy fél évig nem teheted ki a lábad Amerikából!- csendben bólintottam.- Egy sajtótájékoztatón be kell jelentened, hogy Niallel, nincs semmi köztetek és nem is volt! A One direction-nel meg kell szakítanod a kapcsolatot! Ja, és a médiában most egy jó ideig nem lesz kapcsolatod!- mindre csak bólintottam. Majd még felsorolt vagy ezer ilyen szabályt/dolgot, amit be kell tartanom!

Miután befejezte Jack a mondandóját felálltam és a szemébe néztem.

-Jack, felmondok!- mondtam ki nagy nehezen azt az egy szót. Jack csak a képembe nevetett.

-Vicces vagy kicsi lány! De itt nem tudsz felmondani!- megrántottam a vállam.

-A mondás úgy tartja, ha harc, hát legyen harc! Legyen az!- és nálam itt lépett életbe a B terv.

-Matt, te mit mondasz?- nézett csak barna hajú barátunkra. Matt csak megrántotta a vállát.

-Megyek haza!- majd lendülettel kivágtattam az irodából és gyalog indultam haza. Hülye döntésekből nekem valahogy mindig a gyaloglás jut...

Miután hazaértem egyből a szobámba mentem és bekapcsoltam a laptopom. Közben Niall is írt egy üzit, de nem nagyon törődtem vele. Beléptem a Twitterre és elkezdtem a B tervemet írni.

"Kedves mindenki, aki most ezt olvassa!

Hihetetlenül csodálatos két évet tudhatok magam mögött! Nagyon hálás vagyok, mind a kiadónak, mind a menedzseremnek! De legfőképpen a rajongóimnak! Az ő támogatásuk nélkül nem lennék sehol sem.

Viszont eljött az a pont, ahol választanom kell! Vagy a családom, vagy a karrierem. És szerintem mindenki tudja, hogy mit választok!

Gondolom mindenki emlékszik a londoni közös koncertemre a 1D-nel, ahol Niall Horan megkért, hogy a barátnője legyek! Nos, ez nem az első alkalom volt! Niall és én közel négy éve vagyunk együtt. De mikor a karrierem a kezdetét vette, el kellett jönnöm tőle! Borzalmas volt a fiúk nélkül! Mert igen, a többi tagot is ismerem és velük éltem! És, hogy miért mindenkivel? Mert Harry Styles a bátyám! A vér szerinti bátyám! Az igazi nevem pedig Ariana Styles. Megleptem pár embert, igaz? És, hogy még jobban megdöbbentsek mindenkit, Niall a vőlegényem és nem szándékozom csak azért felbontani az eljegyzést, mert a cég mást akar! Ez úton is közlöm velük, hogy FELMONDOK!!

A rajongóimnak köszönöm szépen a támogatást! Remélem nem örökre mondok búcsút mindenkinek!

Hála és szeretett: Ariana Styles/Grande"

Miután kiposztoltam ezt, kikapcsoltam a laptopot és a mobilomat is lenémítottam. Nem vagyok kíváncsi kinek mi lesz a véleménye. Egyedül egy emberét kell végig hallgatnom, aki ha jól hallom már trappol is föl a lépcsőn.

-Ariana mégis, hogy képzelted ezt?- morog rám Frankie.

-Úgy, hogy Niallel szeretnék lenni! De a cég nem hagyja!- mondom neki halál nyugodtan. Frankie dühösen kivágtat a szobámból. Én felállok a székemről és a szekrényemhez megyek és elkezdek egy bőröndbe pakolni. Hiányozni fog ez a hely!!

Negyed óra pakolás után hallom, hogy Frankie kiabál nekem. Lemegyek hozzá, de egyből megbánom tettem.

-Ariana, hogy voltál képes kiírni mind ezt?- szól rám Jack, a mellette álló Matt pedig csak a padlót bámulja.

-Mondtam, ha harc, hát legyen harc! De ezt a harcot én nyertem!- majd megfordultam és felmentem a szobámba. Már nagyjából mindent bepakoltam és csak két bőröndöm van. Fogok egy kézi táskát és az utolsó dolgokat is belerakom. A telefonom vagy ezer hívás.. Harrytől.. Nialltől.. Meg így mindenkitől.. Hívok egy taxit és közben lehurcolom a táskáim az ajtóig.

-Hova mész?- kérdi a hátam mögül Frankie.

-Vissza Londonba!- Frankie beharapja alsó ajkát. A szememben könnyek gyűlnek és végig cikáznak az agyamon azok a boldog pillanatok, melyeket együtt éltünk át. Frankiehez rohanok és a nyakába ugrom.- Hiányozni fogsz!- a könnycseppek utat törnek maguknak. Kicsit sem akartam sírni, de mégis megtörtént.

-Te is nekem! De majd ígérem meglátogatlak!- bólintok egyet.. Majd dudálnak egyet.

-Mennem kell!- elhúzódok Frankietől és megfogom a bőröndjeimet.- Szia!- köszönök el tőle.

-Szia!- int egyet nekem és én kilépek az ajtón.

~~~~

És itt tartunk! Újra egy repülő gépen ülök, a fiúk felé tartva. Magam mögött hagyva Frankiet, a barátaimat és a karrieremet egy jobb dolog miatt. A szerelem miatt!

VÉGE






Hát elérkezett ez is! Az epilógus holnapra várható!

Puszi: 🙊Fanny

My brother is a superstar (One Direction) ~Befejezett~Where stories live. Discover now