Hoofstuk 16

1.2K 47 0
                                    

Het liefst was ze naar huis gefietst om daar op de bank neer te ploffen of nog beter, in haar bed. Het was een dag waar geen einde aan leek te komen en dan moest ze ook nog langer werken doordat dat bruidspaar perse met hun gasten nog wat bij hun wilde eten terwijl ze nog altijd een lunchroom waren. Maar goed, klant is koning en dus had Frank het aangenomen en moest iedereen die werkte langer blijven. Daar in tegen hadden ze als personeel zijnde ook wel te eten gekregen en kon ze nu heerlijk neerploffen. Al had ze Wolfs beloofd dat ze vanavond naar hem zou komen en dat deed ze dan ook maar. Eigenlijk fleurde het haar ook wel op dat ze hem weer zou zien. Beter dan thuis alleen op de bank of in bed neerploffen. Wolfs was tenslotte fijn gezelschap en ze vond hem super leuk en lief. Voor de zekerheid had ze hem een berichtje gestuurd dat ze eraan kwam, zoals ze eerder al meldde dat het nog wat later werd. Tot haar teleurstelling zou ze nu alleen Fleur niet meer zien, want die lag al lekker te slapen had Wolfs haar verteld. Maar als ze nu ging dan zou ze geheid blijven slapen en dan zou ze het meisje alsnog de volgende morgen zien. Zacht tikte ze tegen het raam om hem te laten weten dat ze voor de deur stond. Ze wilde niet dat Fleur wakker zou schrikken van de bel.
'De allerliefste en mooiste vrouw van Maastricht' opende Wolfs met een enorme glimlach de deur voor haar waarna ze lachend naar binnen toe stapte.
'Ik vind het ook heel fijn om jou weer te zien' drukte ze haar lippen op die van hem terwijl ze haar jas losmaakte.
'Goed zo' sloeg hij zijn armen stevig om haar heen om haar vervolgens terug te kussen.
'Mag ik even m'n jas ophangen' wrikte ze zich lachend los uit zijn omhelzing.
'Nou vooruit, als je snel bent' liet hij haar los zodat ze haar gang kon gaan.
'Ik wilde net de melk voor je opzetten' wimpelde hij met zijn wenkbrauwen als hint wat hij voor haar ging maken.
'Daar zeg ik geen nee tegen' drukte ze verlangend een nieuwe kus op zijn lippen.
'Wha Wolfs' giechelde ze vervolgens uit toen hij  haar optilde waarna ze snel haar benen om zijn middel sloeg en hij haar zo naar de keuken droeg waar hij haar op het aanrecht zette naast de pan die hij al tevoorschijn had gehaald.
Tevreden keek ze toe hoe hij alle handelingen uitvoerde om voor haar een mok warme chocolademelk te maken.
'Kom eens' trok ze hem aan zijn mouw achter het fornuis vandaan. Grijnzend om haar actie ging hij tussen haar benen staan waarna ze hem naar zich toe trok en hem uitgebreid kuste. 'Een beetje afleiding heb ik wel verdiend' was haar redenatie wat voor nog meer gelach van zijn kant zorgde.
'Jij verdient altijd alles' kuste Wolfs haar met alle liefde terug. 'Hooo' schoof hij terug naar het fornuis waar de melk bijna overkookte.
'Zo kijk eens een heerlijke choco met slagroom' zette Wolfs tevreden twee mokken naast haar op het aanrecht.
'Draag je me nu ook naar de bank' giechelde Eva om haar eigen voorstel. Het was haar net eigenlijk wel goed bevallen dat ze niet zelf hoefde te lopen.
'En die mokken dan' ging Wolfs er alleen niet in mee.
'Die hou ik wel vast' was haar oplossing.
'En dan gooi je het over me heen, nee nee mevrouwtje' trok hij haar lachend van het aanrecht af. 'Lopen jij' gaf hij haar een tik tegen haar kont aan waardoor ze huppend de keuken verliet op weg naar de bank waar ze samen neer plofte met een warme kop chocomel dicht tegen elkaar aan.

'Wat ben jij allemaal van plan' trok hij lachend zijn wenkbrauwen op toen Eva bij hem op schoot klom nadat ze haar lege mok op de tafel had gezet en voor de zoveelste keer deze avond haar lippen op die van hem drukte.
'Ik heb zo'n zin om te vrijen' bewoog ze heen en weer op zijn schoot in de hoop dat ze hem daarmee opwond en dat hij ook wilde vrijen.
'Misschien kunnen we dan beter maar naar de slaapkamer gaan' lachte hij om haar tactiek terwijl zijn handen een weg onder haar shirt zochten. Uiteraard wilde hij niks liever dan met haar vrijen, haar dicht bij zich hebben, de hele nacht lang en het liefst voor altijd. Maar hij begreep ook wel dat ze daar nog niet aan toe was. Het zou immers een hele verandering voor haar zijn omdat ze behalve hem ook zijn dochter erbij kreeg. Maar dat betekende niet dat hij het niet jammer vond, maar hij zou wachten tot zij er klaar voor was, hoelang het ook duren zou.
'Ik ben hier hoor' kuste ze zijn nek om zijn aandacht te krijgen terwijl ze zijn overhemd al los geknoopt had.
'We kunnen beter maar naar de slaapkamer gaan' glimlachte hij waarna hij met haar op zijn schoot probeerde op te staan om hen zo te verplaatsen naar de slaapkamer waar hij zich op het bed liet zakken terwijl Eva nog altijd op zijn schoot zat.
'Kom maar op' trok hij grijnzend haar shirt over haar hoofd heen. Hij was er helemaal klaar voor en liet haar volledig haar gang gaan.
'Wil je helpen' bleef ze twijfelend op zijn bovenbenen zitten nadat ze zich ook ontdaan hadden van de rest van hun kleding. Ze had hier immers geen ervaring in en was bang dat ze het verkeerd zou doen of nog erger dat ze hem op de één of andere manier pijn zou doen. Ze had op tv weleens gezien dat hij gebroken was bij iemand en dat wilde ze niet op haar geweten hebben.
'Kom' reikte hij zijn hand naar die van haar uit om haar te begeleiden. Niet dat er nog veel werk nodig was aangezien hij al zo opgewonden was als wat toen ze op de bank op zijn schoot was gekropen en daar nog bewegingen bij maakte ook.
'Kom maar' moedigde hij haar aan dat ze zich op hem kon laten zakken terwijl hij haar hielp zodat hij goed in haar zat. 'Doet het geen pijn of zo' vroeg hij nog voor de zekerheid waarop ze haar hoofd schudde.
'Mooi, kom maar op' hielp hij haar op weg waarna opnieuw een lange verhitte nacht volgde.

Voorgelogen (flikken maastricht story)Where stories live. Discover now