Hoofdstuk 7

1.9K 53 7
                                    

Omdat ik zo moet gaan werken alvast een update voor jullie ;)

Toen de aftiteling begon sprong Fleur op van de bank.
'Nieuwe papa' riep ze enthousiast uit terwijl ze de woonkamer uit wilde rennen.
'Dan moet je uitzoeken' riep hij haar terug.
'Moet plassen' riep ze terug vanuit de gang waarna hij lachend zijn hoofd schudde en gauw tegen Eva aankroop.
'Wij kunnen ook even gaan douchen' wiebelde hij met zijn wenkbrauwen. 'Zet ik Fleur achter een nieuwe film en kan zij daarna in bad als ik eten maak' had hij het al helemaal bedacht.
'Geen goed idee' keek hij Eva afwachtend aan waarna ze haar lach niet meer in kon houden om zijn bedachte plannetje.
'Een heel goed idee' drukte ze haar lippen op de zijne.
'Klaar' kwam Fleur de pret wederom bederven. 'Ik wil nu deze' had ze zelfs al een nieuwe film in haar handen.
'Dan ga jij kijken, kunnen papa en Eva even douchen en dan mag jij straks lekker in bad als papa eten gaat maken' deelde Wolfs haar mee al was het meer of hij haar om toestemming vroeg.
'Moet jij ook Eva haar haren wassen' bekeek Fleur de loshangende haren van Eva.
'Ja, Eva heeft ook lange haren he' stemde Wolfs ermee in voordat ze nog meer vragen zou gaan stellen.
'Papa moet ook altijd mij haar wassen' knikte ze overtuigend naar Eva die moest lachen om de onschuldigheid van het meisje. Zij kon tenslotte best zelf haar haren wassen maar dan had Wolfs geen andere reden om samen met haar onder de douche te kunnen.
'Maar mag wel eerst in bad toch papa' herinnerde ze zich de eerdere woorden van haar vader.
'Je mag eerst in bad en gaan we daarna je haren wassen' knikte hij goedkeurend. 'Ga je nu dan nog even film kijken' stopte hij de dvd in de speler terwijl Fleur zichzelf op de bank nestelde en tevreden knikte waarna Wolfs eindelijk Eva kon volgen die al richting badkamer was vertrokken.

Ze gingen helemaal op in elkaar onder de douche. Eindelijk kon Wolfs ongestoord zijn handen over Eva haar lichaam laten glijden zonder gestoord te worden door zijn dochter of dat hij zich in moest houden omdat ze er ook bij was. Overal waar hij kon liet hij zijn handen over glijden terwijl hij haar uitgebreid kuste en zij hem terug kuste en ook haar handen over zijn lichaam gleden terwijl ze dicht tegen elkaar aan stonden.
'Hmm' had Eva genietend haar ogen gesloten terwijl ze genoot van zijn aanrakingen. Zo zacht, zo teder en zo liefelijk als dat hij haar aanraakte. Alleen daar van al maakte haar hart een sprongetje. Nooit had ze gedacht dit nog eens mee te maken en dit zo te voelen. Met een soepele beweging draaide Wolfs haar om zodat ze nu met haar rug tegen zijn buik aanstond terwijl hij zijn handen opnieuw over haar lichaam liet glijden terwijl hij haar nek kuste. Zijn handen gleden van haar hals naar haar borsten die hij zacht kneedde waardoor Eva zacht kreunde. Waarna hij zijn weg vervolgde terwijl zijn andere hand zich bezig bleef houden met haar borsten. Via haar buik liet hij zijn hand tussen haar benen glijden terwijl zij haar benen iet wat uit elkaar zette.
'Oh Wolfs' genoot Eva duidelijk van zijn aanrakingen wat ook voor een enorme opwinding bij hemzelf zorgde en dat terwijl hij juist alleen haar even wilde verwennen. Maar hij kon er niks tegen doen, juist doordat zij zo hijgde en kreunde en haar billen tegen hem aandrukte groeide er bij hem ook wat. Iets dat Eva al snel opmerkte en ze zich omdraaide. Met een blik in haar ogen die hij niet kende liep ze achteruit bij hem vandaan. Tot aan de rand van het bad waar ze op ging zitten en haar benen spreidde zodat hij er goed zicht op had. Toen ze ook nog haar eigen vingers er naar toe bracht had hij het niet meer en nam zelf zijn stijf geworden geslachtsdeel al in zijn handen.
'Kom dan' keek Eva hem verleidelijk aan. 'Vrij met me' wenkte ze hem dichterbij te komen. Ook zij was zo opgewonden als wat en het enige dat ze nu nog wilde was dat hij haar zou nemen. Zoals ze van hem verlangde kwam hij voor haar staan waarna hij haar benen om zijn heupen sloeg. Terwijl hij haar bij haar heupen vast hield stootte hij in één keer bij haar naar binnen wat hem een luidde genotskreet opleverde.
'Oh Floris' leunde ze achterover op haar handen zodat hij goed zicht had op haar borsten terwijl hij in haar heen en weer bewoog. Aan het luidde gekreun van hun beide te horen genoten ze er beide van terwijl Eva hem aanmoedigde vooral door te gaan.
'Ik hou het niet meer' kondigde Wolfs zijn hoogtepunt aan voordat hij zich nog dieper in haar stootte om alles te geven wat hij nog in zich had waarna Eva het bijna uitgilde van genot.
'Nog heel even' hield ze zich aan hem vast omdat ook zij elk moment haar hoogtepunt zou bereiken.

'Dat was echt de allerbeste seks' stonden ze even later opnieuw onder de douche terwijl Wolfs de vrouw voor hem helemaal van top tot teen insopte. Eva lachte alleen maar een beetje terwijl haar wangen rood kleurde. Als die niet nog rood waren van de inspanningen van zojuist. Ze kon al niet tegen complimentjes laat staan als ze over haar seksprestaties gingen.
'Oh Eef je bent nog aantrekkelijker als je zo bloost. Niet dat je anders niet aantrekkelijk bent maar nu ben je gewoon woest aantrekkelijk' trok hij haar tegen zich aan. Hij wilde haar voelen, haar vormen tegen zijn lijf voelen en zo voor altijd blijven staan.
'Je blijft wel eten toch' verbrak hij na enkele minuten zijn omhelzing door haar langzaam los te laten.
'Alleen als je iets lekkers maakt' grijnsde ze naar hem.
'Dat is het zeker alleen als het bami is' grijnsde hij terug. Ze had hem immers zelf verteld dat, dat haar lievelingseten was en dat je haar daar best midden in de nacht voor wakker mocht maken.
'Hmm eigenlijk wel ja' knikte ze nadat ze deed alsof ze erover na dacht.
'Dat moet dan maar' draaide hij de kraan uit. 'Werk aan de winkel' lichtte hij zijn handeling toe waarna hij een handdoek pakte en haar begon af te drogen.
'Dat kan ik ook zelf' protesteerde ze een beetje.
'Vast wel, maar ik kan dat ook' ging hij lachend verder. Nog heel even wilde hij van haar genieten voordat hij zich weer netjes moest gedragen en dus greep hij elke gelegenheid met beide handen aan.
'Als je maar niet denkt dat ik jou ook ga afdrogen hoor' gooide ze de andere handdoek over zijn hoofd heen.
'Hoeft ook niet' liet hij hem afzakken zodat hij over zijn schouders hing en verder ging met haar afdrogen.
'Of toch wel' pakte ze het ding waarna ze hem ook begon af te drogen. Het had wel wat en ze vond het fijn dat hij het bij haar deed, zijn grote warme handen en ze wilde dat hij dat gevoel ook zou ervaren ook al waren haar handen veel kleiner.
'Zo klaar' gaf hij haar een tik tegen haar blote billen aan waarna ze opsprong en haar kleding begon aan te trekken. Of in elk geval hetgeen dat ze in de slaapkamer terug gevonden had. De rest zou ze wel tegenkomen op haar weg naar de woonkamer waar Fleur nog altijd helemaal in haar film zat en helemaal niks had meekregen van het feit dat zich in de badkamer had afgespeeld, zo onschuldig als ze was.

'Zullen we volgende week met z'n drieën naar de dierentuin of een pretpark' stelde Eva voor terwijl ze met zijn drieën aan de tafel zaten te genieten van het eten van Wolfs.
'Vind je dat wat' keek Wolfs afwachtend zijn dochter aan.
'Ja' sprong ze blij op en neer. 'Naar toverland' had ze direct al een keuze gemaakt voor het pretpark dat haar vader haar al vaker had beloofd.
'Gaan we dat doen' knikte Wolfs instemmend. Ook hij zag het wel zitten om met z'n drieën op stap te gaan. 'Is het lekker' vroeg hij vervolgens doelend op het eten.
'Heerlijk' stak Eva haar duim op.
'Papa's eten is de lekkerste' gaf Fleur ook commentaar.
'Dat heeft papa je zeker wijs gemaakt' lachte Eva om het meisje die gretig knikte.
'Kom je van de week ook nog een keer eten dan'  lachte ook Wolfs dat zijn dochter hem verraden had.
'Alleen als het lekker is' stak Eva haar tong naar hem uit.
'Geen bami' schudde hij afkeurend zijn hoofd. 'Maar ik beloof je dat het lekker zal zijn' overtuigde hij haar wel te komen.
'Dan kom ik' knikte ze. 'Nu moet ik gaan' schoof ze haar stoel aan de tafel waarna ze een kus op Fleur haar hoofd drukte. 'Doei lieverd' gaf ze het meisje nog een aai over haar bol waarna ze afscheid nam van Wolfs die uitgebreid de tijd nam bij de voordeur waarna Eva uiteindelijk vertrok en hij achterbleef samen met zijn dochter die al snel zijn aandacht weer opeiste.

Voorgelogen (flikken maastricht story)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang